Buraz prodaje navedenu grafu. Razlog prodaje kupio si je 5090.
- Stara 13 dana.
- Kupljena u ADM-u
- Garancija, Racun, Originalna Kutija
- Trenutno u racunalu ispravna i istestirana.
Cijena : 1850e
Lp
Buraz prodaje navedenu grafu. Razlog prodaje kupio si je 5090.
- Stara 13 dana.
- Kupljena u ADM-u
- Garancija, Racun, Originalna Kutija
- Trenutno u racunalu ispravna i istestirana.
Cijena : 1850e
Lp
Dali može ijedan oglas proći bez Borisovog pametovanja.
Ljude netko treba osvijestiti a forum je ionako pretrpan pasivcima poput tebe zato i propada
Realno, gdje je pametovanje? Kupnja 5080 po MSRP je neisplativa, a po ovim skalperskim cijenama graniči s ludilom.
neke stvari mi nikad nece biti jasne, polovna 7900 xtx je samo 1000€ manje od "polovne" 5080
Ma daj, pa to smeće nema ni MFGEN ni DLSS, a i nikakav RTX, praktički e otpad u današnje vrijeme... Tako da copium za sirotinju koja nema para za pravu karticu
Kaže klon koji 3.2 2025 kupi 3060 TI, a 4.2 2025 već prodaje istu karticu, normalno za veće novce.
Da mi je samo znati o ćemu ti pričaš jazavac !
daj ti meni reci gdje je nabavio 5090?
Svaka čast koliko ljudi imaju para na bacanje. I onda kao neka kriza ovo ono. Pazi nije mu 5080 dovoljno, htio je jaču.
Jeli ovo zbilja potrebno na svakom drugom mom oglasu.
Cijena je takva kakva je, znam da ce se prodati brzo. Ako ne ovdje na njuskalu. Kupljena
je 5090. Ova se prodaje, nije nikakva filozofija.
Hvala
Lp
PS - Ako nemate nista pametno za reci, bolje nista ne pisite.
neke stvari mi nikad nece biti jasne, polovna 7900 xtx je samo 1000€ manje od "polovne" 5080
Ma daj, pa to smeće nema ni MFGEN ni DLSS, a i nikakav RTX, praktički e otpad u današnje vrijeme... Tako da copium za sirotinju koja nema para za pravu karticu
E ovo je tek prevara.
imaš lossless scaling za 5 eura radi na svim karticama i dobiješ isto sto i s ovime što ovi prodaju...
Cijena je takva kakva je, znam da ce se prodati brzo. Ako ne ovdje na njuskalu. Kupljena
Hvala
Lp
Ali zašto ne staviš lock ako ne želiš komentare?
Hvala
Lp
Ali zašto ne staviš lock ako ne želiš komentare?
Jer ne očekuje pacijente da se prepiru jel bolji amd ili nvidia tabor, ili 4080 ili 5080 na temi prodaje neke komponente.
Ajde de da još netko komentira jel cijena dobra/loša/fer/nije fer, al bokte mazo ovo je stvarno suludo kaj radite.
tocno to
Prodano,
kolegi s foruma.
Hvala
Lp
Svaka cast kolega, dobro si mu ga utero
A na drugoj temi, ti je 750 eur za polovnu 4070ti bilo "super" , tek si se sad sjetio XTX ili AMD . ps, za ove pacijente sto kupuju po tim cijenama , imate i novu istu na vacom za 1899 eur .
Čovijek je samo aktivni forumaš.
ova rulja koja konstantno na svaki oglas daje minuse i pljuje po prodavacu mi ide na kurac.\
ako ne mislite kupiti odjebite sa oglasa i ostavie decka na miru\
Koliko vidim kolega traži 900€
Razlog prodaje kupio si je 5090.
koje su specifikacije burazovog kompa i koji monitor?
Bloodraven zaključaj svoju temu.