[Prodaja] Gtx 1060 6 gb zaključana tema

poruka: 35
|
čitano: 3.844
|
moderatori: XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
[Prodaja] Gtx 1060 6 gb

Kolega je vjerojatno htio reci na racun kvalitete a ne potrosnje... 1060 6gb i rx 580 nebo i zemlja. znam da je po benchmarkima malcice cak zanemarivo bolja, ali je kvalitetnija, ove rxisice krepavaju ko gore spomenute zarulje... malo se drmne potres i doe nit...

9 godina
neaktivan
Re: [Prodaja] Gtx 1060 6 gb

Ma, kvaliteta ovisi od kojeg vendora uzmeš, krepavalae su i 1060, premda da, dosta rijetko.

Ali kažem, ja underviltam i moj Athlon 200GE, a kamoli da ne bi tak nekaj, a računica ti je jednostavna, tih cca. oko 40W manje u prosjeku kaj ti1060 poteže ti je već nakon par mjeseci par stotina kuna, nakon godine i pol cijena cijele kartice (naravno ako gejmaš dosta - ja znam poslije posla i po 5 sati dnevno, vikendom i duplo), tak da i na to treba gledat.

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2020 16:53 (fer-de-lance).
13 godina
neaktivan

Kolega, razlika je 10ak lipa po satu korištenja, osim ako je priključak na Antarktici. Ista ta se može i undervoltati, a iz iskustva govoreći, svoju XFX 480 sam gazio godinama te ju sad brat gazi i nemamo zamjerke ni na kvalitetu, ni na performanse s obzirom na uloženo. 

Naravno, neka se koristi i kupuje po želji (i ja sam na green strani atm.), no to s potrošnjom je čisti bias. 

9 godina
neaktivan

Ma sve pet, samo kažem.

Logika nalaže da  ako je malo skuplja da se bude više isplatila ako ju uzimaš na dulje vrijeme.

A o buci ventilatora da ni ne pričamo, jer većina RX580 je dosta glasnija.

Ali ok, nije neka razlika, samo kažem da nije sve crno-bijelo.

(i da ne bi krenulo optuživanje, kaj se PC-a tiče trenutno sam 100% AMD fan, premda postaju Intelvidija, ali je to očekivano, biznis az južual)

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2020 18:37 (fer-de-lance).
7 godina
[Prodaja] Gtx 1060 6 gb

Prodano kolegi ElektričnaOvca uz malu korekciju cijene.

Takodjer mu se zahvaljujem jer je ubacio jedan fini poklon.

Svako dobro kolega i ugodno igranje. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice