Prodaje se grafa kupljena u instara garancija do 9/2021 full bundle... zamjena za funders edition ili neki blower cijena 5000kn
[Prodaja] Gigabyte gtx1080ti aorus xtreme
- poruka: 55
- |
- čitano: 8.083
- |
- moderatori:
vincimus
Pošto slika?sry morao sam.lp
Pričekat mjesec, mjesec i pol da izađe GTX 1170 koja će imat vjerovatno iste performanse uz nižu cijenu i potrošnju. GTX 780Ti ~GTX970, GTX 980Ti ~ GTX 1070 po performansama.
Pričekat mjesec, mjesec i pol da izađe GTX 1170 koja će imat vjerovatno iste performanse uz nižu cijenu i potrošnju. GTX 780Ti ~GTX970, GTX 980Ti ~ GTX 1070 po performansama.
Vrijeme je novac, možeš tako uvijek čekati i čekati, netko nešto treba danas, u roku 5 dana, itd.
Vrijeme je novac, možeš tako uvijek čekati i čekati, netko nešto treba danas, u roku 5 dana, itd.
Ako se mjesec dana ne možeš strpit, onda svaka čast. Vrijeme jest novac. U ovom slučaju strpljenje je ušteda.
Mislim da nitko sa malo mozga u glavi ne treba GTX 1080Ti ODMAH, SADA ODMAH! I da ne moze pricekati eventualne objave nove serije.
Oni bez mozga u glavi su naravno druga prica.
Možeš tako uvik čekati novu seriju i po toj politici nikad ništa kupiti, ipak je taj sistem najisplativiji.
Koliko ja pratim HW dočim izbace nešto na tržište odmah se počinje radit na nasljedniku stoga: TKO ČEKA MOŽDA NE DOČEKA
Možeš tako uvik čekati novu seriju i po toj politici nikad ništa kupiti, ipak je taj sistem najisplativiji.
Koliko ja pratim HW dočim izbace nešto na tržište odmah se počinje radit na nasljedniku stoga: TKO ČEKA MOŽDA NE DOČEKA
Da sutra izade 11xx serija, da, najbolje je odmah uzeti i uzivati u njoj iducih par godina. Ali ako se ceka najava te serije koja bi trebala doci u roku od mjesec dana, sada davati novce za najskuplju karticu iz serije koja vise nece biti na vrhu za doslovno mjesec dana, ne isplati se.
5000kn sada ili cak ako bas hoces 1080ti, ustediti 1500kn na njoj za mjesec-dva je ipak dosta novaca.
Slažem se da je 1500kn dosta novca ali tko mi garantira da će ta GTX 1170 il kako će se već zvat izić za dva tri miseca i da će koštat od sadašnje GTX 1070. Već su odgodili izlazak kako se špekulira zbog pritrpanih skladišta trenutnom generacijom tako da tko zna kad će i po kojoj cijeni izić.

Čekali su ljudi tako i ssd-ove, ram, pa se mjesecima poslije ujedali za vlastita jajca...
Slažem se da je 1500kn dosta novca ali tko mi garantira da će ta GTX 1170 il kako će se već zvat izić za dva tri miseca i da će koštat od sadašnje GTX 1070. Već su odgodili izlazak kako se špekulira zbog pritrpanih skladišta trenutnom generacijom tako da tko zna kad će i po kojoj cijeni izić.
Pa nitko ti ne garantira. Prati malo "leakove" i tech portale pa sam donesi zaključke. Čekaj još 10 dana Gamescom i Geforce event pa ćeš znati. Kupiti sad karticu kad doslovno sve vrišti da će svaki čas nova serija nema baš nekog smisla. Posebno ne najjaču i najskuplju u trenutnoj seriji.
Samo sta ce za mjesec, mjesec i pol dana izaci referentne zujalice, a tek kroz par mjeseci aftermarket modeli.
Sto se cijene tice u pocetku sigurno nece biti jeftine kako se ovdje prica, a zbog nikakve konkurencije sa cijenama i kasnije mogu raditi sto zele...
Samo sta ce za mjesec, mjesec i pol dana izaci referentne zujalice, a tek kroz par mjeseci aftermarket modeli.
Sto se cijene tice u pocetku sigurno nece biti jeftine kako se ovdje prica, a zbog nikakve konkurencije sa cijenama i kasnije mogu raditi sto zele...
Cijene ce i dalje pasti onaj tren kada se nove kartice najave jer ce ekipa masovno poceti prodavati stare da bi uzeli nove cim dodu na police.
A i kao sto je gore receno, Gamescom je za 10ak dana, ako tamo nista ne najave, onda vjerojatno nece prije 2019, ali tih 10 dana stvarno nije problem pricekati

Ne vjerujem da ce ekipa svoje kartice prodavati za sicu samo da bi prvog dana kupili precjenjene referentne kartice...
Mislim da nitko sa malo mozga u glavi ne treba GTX 1080Ti ODMAH, SADA ODMAH! I da ne moze pricekati eventualne objave nove serije.
Oni bez mozga u glavi su naravno druga prica.
Koja je razlika između 1050, 1060, 1070 ili 1080? Naravno, osim u cijeni i performansama. Dovoljno za zaključiti da ti nemaš mozga, jer će nekome 1080 na hd monitoru biti overkill kupio je danas ili za 2 godine, ali će isto tako nekome na 8k monitoru biti slaba.
A da ne govorim kako nema istu težinu 5000 kn meni, tebi ili augiju koji to prodaje kao da su žvake.
Cijene ce i dalje pasti onaj tren kada se nove kartice najave jer ce ekipa masovno poceti prodavati stare da bi uzeli nove cim dodu na police.
A i kao sto je gore receno, Gamescom je za 10ak dana, ako tamo nista ne najave, onda vjerojatno nece prije 2019, ali tih 10 dana stvarno nije problem pricekati
Opet ti moždane vijuge slabo rade, ne dikrita cijenu ime kartice (govorim o kupcima sa IQ većim od 80), već omjer fps/$ i to je sve! Šta meni znači serija 11XX ako će dati slične performanse kao neka iz serije 10XX, a da će nova biti 20-30% skuplja? Ništa, kupim rabljenu s garancijom i guštam.
Nisam baš često na ovom forumu, jel to normalna praksa da se čovjeku udje u thread i posere po pokušaju prodaje ? Pitam jer sam mislio stavit oglas ovdje.
Nisam baš često na ovom forumu, jel to normalna praksa da se čovjeku udje u thread i posere po pokušaju prodaje ? Pitam jer sam mislio stavit oglas ovdje.
Ne brini se samo stavi oglas.

Je, je. Prvo će ti se Stjepanj javit. Onda mi ostali. XD
Je, je. Prvo će ti se Stjepanj javit. Onda mi ostali. XD
Ne nužno.
Ovisi kakav ti je oglas, ovi komentari su realni, za koji mjesec će izaći nove kartice te će ove jako pojeftiniti (već sada dosta padaju), više vrijedi čekati nego sada kupiti
Ali da, sada nema šanse da se kartica proda osim ako još ne spusti cijenu
Ovisi kakav ti je oglas, ovi komentari su realni, za koji mjesec će izaći nove kartice te će ove jako pojeftiniti (već sada dosta padaju), više vrijedi čekati nego sada kupiti
Nema kakv god da ti je oglas bio on primamljiv ili ne stjepko ce doci i odmah ga zasrati tako da ti je najbolje izbjegavati bug.hr za bilo kakvo oglasavanje.Jer ja neznam sto je se dogodilo sa stranicom mali oglasi na bug-u prije si mogao oglasiti na njusci a iskljuciti komentare sad uopce nema tog linka jedina stvar sto mi nedostaje na bug-u.
Nema kakv god da ti je oglas bio on primamljiv ili ne stjepko ce doci i odmah ga zasrati tako da ti je najbolje izbjegavati bug.hr za bilo kakvo oglasavanje.Jer ja neznam sto je se dogodilo sa stranicom mali oglasi na bug-u prije si mogao oglasiti na njusci a iskljuciti komentare sad uopce nema tog linka jedina stvar sto mi nedostaje na bug-u.
Za napomenuti je kako su njegovi oglasi uredno nakaradniji te da on redovito skupi 15-20 minusa.
Za napomenuti je kako su njegovi oglasi uredno nakaradniji te da on redovito skupi 15-20 minusa.
Samo se ti nemoj javljati, i3 onaj jadni si precjenio za duplo od realne cijene.
Znate da mozete otvoriti novu temu,ili dobra i losa iskustva sa oglasa pa tamo komentirati ekipu. Na oglasima nema smisla.
Pa ovisi. Nekada moderatori pobrišu napisano, a nekada ne. Većinom se radi o trollanju.
Činjenica je da tu ima mjesta i za kartone, jer je počelo i vrijeđanje.
Slobodno ostavi oglas. Možeš ga i zaključati za komentiranje, ako se bojiš komentara :)