[Prodaja] Gainward Phoenix RTX 3070 zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 1.410
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
[Prodaja] Gainward Phoenix RTX 3070

Kartica je nova i nekorištena.
Uredan račun i HR garancija od 36mj kreće za par dana kad ju preuzmem.

Cijena: 9.900kn početna, moguća korekcija za ozbiljnog kupca. Ali budimo realni jer znate kakve su cijene u HR dućanima.

Moguća zamjena za Samsung S20 / S21, Ryzen 9 5900x, iPad Pro i slično + vaša doplata
Moguće preuzimanje u ZG prema dogovoru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2021 15:17 (TheBEaST).
14 godina
neaktivan

BUMP

9700kn

14 godina
suspendiran

https://www.protis.hr/products/details/inno3d-geforce-rtx-3070-twin-x2-oc-8gb-gddr6/162136

9000 kn

Al budimo realni, znamo kakve su cijene u dućanima

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2021 15:29 (Cryogenic).
14 godina
neaktivan

Ok, ali ovo je daleko slabiji model s dva ventilatora. Njega si slobodno kupi jer se jako zagrijava i sigurno je jako tiho hlađenje. 

Pogledaj si malo koje su cijene za bolje brandove i modele s tri ventilatora.

Mi Hrvati smo najbolji dok treba pametovati nekome.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2021 15:50 (TheBEaST).
6 godina
Re: [Prodaja] Gainward Phoenix RTX 3070

Bitno da on trazi za svoju 1080ti vise nego sto je kostala dok je bila nova... 

14 godina
suspendiran
L10N3 kaže...

Bitno da on trazi za svoju 1080ti vise nego sto je kostala dok je bila nova... 

Bitno da ti znas kolko je kostala nova 1080ti ( ispod 6000 je nije bilo!!), kakav šljam od čovjeka moraš bit da još tako i lažeš, da bitno da ja imam veću cijenu nego sto su kostale nove, dno dna karaktera, ja sam stavio 5300 ili 5200 i jos sa spreman spustit, uostalom razgovaramo o 3070 sa gdje je lik skuplji od ducana za isti čip!, ja znam da L1ON3 nemre do jeftinih kartica jer nema para pa valjda tu lijeci frustracije, nemre neki novi naslov igrat i plače,  ja bar nemam vecu cijenu nego iz ducana kao ovaj.

https://www.neobyte.es/gigabyte-rtx-3070-gaming-oc-8gb-7484.html

a ova je losa za 1000 eura sa 4 godine garancije jel?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2021 18:09 (Cryogenic).
6 godina

Eto vidiš kako je kad si dno kako ti kazes, kad komentiras tudje cijene a nisi pravi kupac 

Covjek prodaje novu generaciju i cijena je takva kakva jest, i nije je on izmislio, takvo je trziste trenutno.. a jos je i super sta se sve prodaje za smijesne novce.. evo uzmimo naprimjer tvoj oglas  

Btw evo ti link kad si lijen toliko i kazes da lazem bez da si i sam provjerio 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2021 18:21 (L10N3).
17 godina

Ovi pacjenti kaj komentiraju tude cijene a prodaju po jos gorim su mi top, prvo neznam cemu potreba komentirat iciju cijenu a pogotovo ne od strane ovakvih pojedinaca.

5 godina
neaktivan

Tocno to u svakom ducanu grafa s 3 venta je uvijek bila i bit ce skuplja nego verzija s 2 jer logicno bolje performanse

14 godina
suspendiran
L10N3 kaže...

Eto vidiš kako je kad si dno kako ti kazes, kad komentiras tudje cijene a nisi pravi kupac 

Covjek prodaje novu generaciju i cijena je takva kakva jest, i nije je on izmislio, takvo je trziste trenutno.. a jos je i super sta se sve prodaje za smijesne novce.. evo uzmimo naprimjer tvoj oglas  

Btw evo ti link kad si lijen toliko i kazes da lazem bez da si i sam provjerio 

Jel moguce da ti meni bacas MSRP cijene? Jel moguce?! Očito da  je, sad se služiš cijenama u USA a u HR bilo totalno druge cijene. Koja je MSRP cijena 3080ti, 1300 USD!! i za par godina ces opet doc nekom gle prodaje ispod cijene a u ducanu bile 2000 eura, nemam rijeci.

Kakve veze ima jesam pravi kupac ili nisam, mozda i jesam pravi kupac za pravu cijenu, ali necu mu dat 9700 kad mogu ubost novu za 9000, a i nadje se po europi i za soma eura. Znaš da si u banani al nečeš priznat, al nema veze, samo ti nadji jos neku dlaku.

Što njemu ne napises da prodaje iznad MSRP? Nečeš jelda, msrp 3070 je bila koja? Bila je 499USD, ali takvo je tržište jelda kad treba voda na tvoj mlin, ajde napusi se stari nas cega i fiju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2021 19:25 (Cryogenic).
14 godina
suspendiran
R4zOR229 kaže...

Ovi pacjenti kaj komentiraju tude cijene a prodaju po jos gorim su mi top, prvo neznam cemu potreba komentirat iciju cijenu a pogotovo ne od strane ovakvih pojedinaca.

I sta da radim sa tom informacijom sad, jel se moze komentirat, moze, nas kolko me dira sta je tebi top sta nije stari moj, grafa skuplja nego u dućanu, ali ti pacijentčina ne vidiš očito.

14 godina
suspendiran
Mrkva28 kaže...

Tocno to u svakom ducanu grafa s 3 venta je uvijek bila i bit ce skuplja nego verzija s 2 jer logicno bolje performanse

Znaci grafa ako ima 1 vent vise ima logicno bolje performanse, a sta ako ista grafa/isti čip ima vodeno hlađenje, sta je onda . Ajme trulezi ovdje nevjerojatno. . Danas i djeca misle da sve znaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.6.2021 19:25 (Cryogenic).
14 godina
neaktivan

9400kn zadnja cijena

Moguća zamjena za Samsung S20, S21, iPad, Ryzen 5900x, laptope manje dijagonale i sl... ali obavezno s garancijom i max očuvano.

PRODANO

Hvala svim pacijentima na ljubavi i podršci

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2021 7:44 (TheBEaST).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice