[Prodaja] Asus RX 6750 XT OC 12gb zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.721
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
[Prodaja] Asus RX 6750 XT OC 12gb

ASUS Dual Radeon RX 6750 XT OC Edition

Dakle prodajem navedenu karticu, kao nova, bez ikakvih tragova koristenja...

Koristena je doslovno mozda ukupno mjesec dana...

Na zalost nemam racun i negdje sam zagubio onu unutarnju kartonsku kutiju.

Bilo kakva proba i test po zelji moguc kod mene doma.

Cijena za pocetak: 270e

Varazdin i okolica osobno preuzimanje, ako moram slati saljem iskljucivo nakon vidljive uplate na racun te na trosak kupca...

16 godina

Pa dobro znaš gdje si kupio tražiš kopiju računa.

Vrlo je jednostavno.

Osim ako grafička nema garanciju pa bi bilo pošteno to i reći i da kupac snosi sav rizik.

17 godina
Re: [Prodaja] Asus RX 6750 XT OC 12gb

Osim kada tako nije.....kupio od kolege sa foruma Monitor, kojeg je on kupio U ADM.u u ljketo 2023. na kutiji od monitora sve od glavnog distributera, S/N i ostalih administrativnih stvari....sve poslikano, mail upučen gospodi u ADM i od svega ništa jer kako oni kažu bitan im je datum kuzpovine.....ime i prezime kupca, ulaz i izlaz monitora, serijski broj im ništa ne znači i ne mogu mi dati račun.....na Dell stranici provjereno da ima garanciju od proizvođaća, no ADM šupci da se blago izrazim ne mogu mi izdat račun....niti meni niti kolegi koji je izvorni kupac jer ih je i on tražio isto.  Eto.....toliko o tome

6 godina

Ja nigdje nisam rekao da kartica ima garanciju i ne zavaravam nikoga... Napisao sam da nemam racun, sve kristalno jasno...

Kartica je potpuno ispravna, bilo kakav test moguc, cijena je fer, rtx 3070 bez garancije koje su btw slabije od ove i sa manje memorije pacijenti prodaju za puno vise love pa odlaze...

Racun nemam ne zato jer mi ga trgovina ne zeli dati nego je racunalo zajedno sa ovom kartricom dobiveno u kompenzaciji i stoga ju prodajem bez racuna kako sam i naveo u oglasu.

kompletno racunalo je ionako vec rezervirano...

6 godina

Prodano, lock

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice