[Prodaja] Steam Account-9 hit triple A igara zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 2.869
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
[Prodaja] Steam Account-9 hit Triple A igara

Prodajem Steam account star 8 godina sa navedenim igrama :

Assassins Creed Origins

Batman Arkham Knight

Company of Heroes 2

Destiny 2

Metal Gear Solid V The Phantom Pain

Resident Evil 2 Remake

Rise of the Tomb Raider

Survarium

The Witcher 3: Wild Hunt

Kupac uz ovaj steam account na poklon dobiva i Rockstar account sa Red Dead Redemption 2 igrom.

Account je star 8 godina, čist VAC, detalji na slikama.

Cijena 350kn za ozbiljnog kupca, zamjene isključene.

Za detalje pošaljite PM tu na forum ili me kontaktirajte mailom  ( lesa747@gmx.com)

EDIT: Finalna cijena smanjena na 350kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2021 15:40 (Colossus7).
12 godina
Re: [Prodaja] Steam Account-9 hit Triple A igara

Kolega mislim da Vam je cijena i dalje previsoka, Destiny 2 i Survarium su Free2Play, MGSV i ROTR su vjerovatno iz humble bundle monthly-a (čak iako nisu, jeftino ih se može nabaviti).

Ukoliko netko uzima ovaj deal samo zbog RDR2 onda može proći.

Isto tako nisam baš siguran koliko vam se računa AC Origins u taj oglas, zato je pri pokretanju/aktiviranju igre vas pita da igru povežete sa Uplay računom, a Ubisoft ne dopušta povezivanje više od jednog računa sa igrom (AKA trebali bi ste dati i vaš Uplay račun uz steam).

The more things change, the more they stay the same.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2021 17:09 (viksaur).
16 godina

Ništa to nije iz humble bundle, ovo je kupljeno kad su bile aktualne sve po 60 eura.  AC Origins sam uredno odigrao preko steama (kupljen steam global key u nekom dućanu kad je igra izašla) tako da neznam o čemu pričaš.

Trenutne cijene :

Rise of The Tomb Raider i MGS V su sad po 30 eura po komadu, znači skupa 60 eura

AC Origins 60 eura

RDR 2 je 60 eura

Batman Arkham Knight 20-30 eura

Company of Heroes 2 20 eura

Resident Evil 2 40 eura

Witcher 3 neznam jer stalno varira cijena nekad je na akciji nekad je po 30-40 eura.

Znači sve skupa preko 260 eura im je trenutna cijena, i imam već par upita ovdjei  na drugom forumu.

260 Eura po trenutnom tečaju je cca 1800 kn.

te humble bundle i summer sale kad je sve po 5 eura fore su priče za malu djecu, hvataj kad budu sve ove igre po toj cijeni pa uštedi, za ove naslove 350 tko nije odigrao ili zeli imati orginale bez da ih je skidao sa nekog xy public torenta punog malwarea i ransomwarea je i više nego dobar deal.

Valjda sam trebao prodati za 100kn sve ovo po tebi. F2P poput Destiny 2 koje spominješ nisu bile uvijek free, stavio sam ih na listu jer ih imam u library a ne radi toga da bi ih računao u cijenu.

Vječito neki lumen dođe svima u svaki post pametovat oko cijene.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2021 18:30 (Colossus7).
15 godina

AC Origins 8-10 eura kod

RDR 2 je oko 25 - 30 eura kod
Company of heroes 2 eura kod

Pogledaj si cijene na allkeyshop. Cijena ovog oglasa je fer, samo da znas za buducu usporedbu jer ovo sto si napisao koliko dodje svaka igra pojedinacno nije tocno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2021 18:57 (rocko9).
16 godina
rocko9 kaže...

AC Origins 8-10 eura kod

RDR 2 je oko 25 - 30 eura kod
Company of heroes 2 eura kod

Pogledaj si cijene na allkeyshop. Cijena ovog oglasa je fer, samo da znas za buducu usporedbu jer ovo sto si napisao koliko dodje svaka igra pojedinacno nije tocno.

Ja sam gledao trentune cijene na Steamu a ne na nekim chinese-russian shady sajtovima. Od njih 4 koje sam koristio samo sam sa jednim imao pozitivno iskustvo i cijene sigurno nisu bile po 2-5 eura. Sori ljudi pretjerujete, da je sve to tako kako vi pišete nitko ziv nebi kupovao sa steama,  ostalih servisa i fizičke kopije, valjda smo eto mi ostali budale, a samo pametni kupuju sa takvih sajtova :)

I ja sa kupovao dok se nisam opekao nekoliko puta, sretno kad popijete cd key revoke, vac ban na steamu gdje imate hrpu igara u library zato jer ste kupili neki key sa neke xy stranice čije domene traju max godinu-dve. Žalim onoga koji na takvim sajtovima ostavi podatke kreditne kartice ili paypala.

12 godina

Oke stari nema potrebe da se triggeraš oko toga, samo sam iskazao svoje mišljenje prema tvom ogalsu ne pametujem. Vidiš da ti ne lupam bezveze TD na oglas lol.

To šta si ti naveo da tipa Witcher 3 košta 60€ trenutno, a nekad ide na sale po 40€ opet nije točno, svaki sale igra bude barem 20€ complete edition sa DLC-ovima.

LP

The more things change, the more they stay the same.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2021 20:58 (viksaur).
16 godina
viksaur kaže...

Oke stari nema potrebe da se triggeraš oko toga, samo sam iskazao svoje mišljenje prema tvom ogalsu ne pametujem. Vidiš da ti ne lupam bezveze TD na oglas lol.

To šta si ti naveo da tipa Witcher 3 košta 60€ trenutno, a nekad ide na sale po 40€ opet nije točno, svaki sale igra bude barem 20€ complete edition sa DLC-ovima.

LP

Nevidim gdje sam napisao da Witcher 3 košta 60 eura, od svih navedenih hit igara koje valjaju ona je jedna od rijetkih koja se zaista moze naći na popustu svako toliko.

Nema trigera nego si jednostavno upao padobranac style u topic, niti te zanima da kupiš account,  niti komentatorima poput tebe neide ni iz džepa ni u džep bilo šta vezano uz oglase koje forumaši stavljaju, ali opet upadnete da prospete svoje *ekspertno* mišljenje, jer nemate pametnijeg posla u zivotu, nego rastakati u sitne detalje koliko koja igra košta točno u euro, linkajući na 500 različitih sajtova sumnjive reputacije i garancije, tipa gdje te site agregator sajt poput allkeya vodi na neke random cd-key deal stranice gdje neznaš ni šta kupuješ ni od koga niti koliko je to sve sigurno i da li uopće postoji korisnička podrska, refund, sigurnost podataka itd.

Ja sam naveo realne cijene nisam izvukao cijenu iz dupeta niti pokusavam koga zajebati ovdje na forumu. Cijena je i više nego poštena za skup igara koje nudim. Sve ostalo je filozofiranje koje mene ne zanima.

NHF pustite ljude da prodaju i kupuju bez da cjepidlačite i smarate sa svojim uletima, osim ako naravno nije scam u pitanju.

17 godina
[Prodaja] Steam Account-9 hit triple A igara

Joj daj realne cijene, igre stare po 5-6 godina navodiš da su 60€ , a dalo ih se nabavit po 100kn.

Ja kužim kaj ti hoćeš reći, al

1) nitko ne traži točno sve te igre koje ti prodaješ

2) vjerojatno ako i traži dio ili bećinu tih igara ima

3) imat biše steam accounata je tlaka (meni) i radije bih kupio 2 igre koje želim a fale mi po 200kn lomad nego uzeo dodatni za 300 kn

4)... 

nemaš puno toga što ti ide u prilog, nemaš puno novih igara...

Da li je 300 kn puno? ne znam, al definitivno ti vrijednost accounta nije 1800kn pa ga ti sad tu daješ ekstra jeftino.

Btw srat po "lijevim stranicama loje prodaju accounte pa ljudi koji kupuju popiju ban" a istovremeno prodavati steam account gdje je prodaja lontra EULAe i može završiti perma banom nike baš najbolji pristup.

Sretno sa prodajom, ali daj malo nudi realan... stavi cijenu, zabrani komentare i prodaj tima koji to šalju upite.

14 godina
protjeran

Nema smisla da se ide u neko pretjerivanje bilo sa malom, bilo sa velikom cijenom...Komentari i kritike moraju postojati valjda...

Sto se tice raznih "sumnjivih stranica" za kupnju kljuceva, tu samo treba malo prouciti koje su stranice pouzdane i prolazis dosta jeftinije nego na steamu...Tko nije probao, nazalost ne zna i ne moze tvrditi drugacije...Steam je uvjerljivo medu najskupljima jer eto mogu nabijati cijene i to je ipak Valve...

Kupovao sam i gotove racune, i igre na steamu i igre preko drugih stranica i ovdje prica o AC Originsu za 60 eura, Rise of Tomb Rider i MGS V za 30 eura, kao i COH 2 i Witcher 3 za 20-30 eura, nikako ne drzi vodu nazalost...To su nesto starije igre koje su na Steamu i dalje debelo precjenjene i naravno da ne vrijede tu cijenu i tamo ih skoro nitko ni ne kupuje...Na popustu vec da, ali na rasprodaji su po 50, 60 ili 70% pa zato...

A evo iz prve ruke mogu reci koliko sam ja dao za neke: AC Origins- 8 eura, noviji Shadow of Tomb Rider- 11 eura, COH 2 je znao biti dosta snizen i ako se ne varam na Epic Store bio besplatan, pa mislim da ne vrijedi vise od 2, 3 eura...Witcher 3 na razno raznim popustima, cak i na Steamu, ide po 6,7,8 eura, a kompleti za manje od 20 eura...

MSG V za windows racun sam platio 6 ili 7 eura...RDR2 ovdje vrijedi najvise i rekao bi cca 15-20 eura kao i RE2 nekih 10tak eura, dok ostatak tipa Destiny 2, Survarium i Batman je slaba vrijednost i toga treba biti svjestan...

Eto jedno iskreno i realno misljenje...

T.L. - za zahvalu udri hvala // WoT and pubg: tomo53nja
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.9.2021 0:23 (Tomo53nja).
16 godina
Tomo53nja kaže...

Nema smisla da se ide u neko pretjerivanje bilo sa malom, bilo sa velikom cijenom...Komentari i kritike moraju postojati valjda...

Sto se tice raznih "sumnjivih stranica" za kupnju kljuceva, tu samo treba malo prouciti koje su stranice pouzdane i prolazis dosta jeftinije nego na steamu...Tko nije probao, nazalost ne zna i ne moze tvrditi drugacije...Steam je uvjerljivo medu najskupljima jer eto mogu nabijati cijene i to je ipak Valve...

Kupovao sam i gotove racune, i igre na steamu i igre preko drugih stranica i ovdje prica o AC Originsu za 60 eura, Rise of Tomb Rider i MGS V za 30 eura, kao i COH 2 i Witcher 3 za 20-30 eura, nikako ne drzi vodu nazalost...To su nesto starije igre koje su na Steamu i dalje debelo precjenjene i naravno da ne vrijede tu cijenu i tamo ih skoro nitko ni ne kupuje...Na popustu vec da, ali na rasprodaji su po 50, 60 ili 70% pa zato...

A evo iz prve ruke mogu reci koliko sam ja dao za neke: AC Origins- 8 eura, noviji Shadow of Tomb Rider- 11 eura, COH 2 je znao biti dosta snizen i ako se ne varam na Epic Store bio besplatan, pa mislim da ne vrijedi vise od 2, 3 eura...Witcher 3 na razno raznim popustima, cak i na Steamu, ide po 6,7,8 eura, a kompleti za manje od 20 eura...

MSG V za windows racun sam platio 6 ili 7 eura...RDR2 ovdje vrijedi najvise i rekao bi cca 15-20 eura kao i RE2 nekih 10tak eura, dok ostatak tipa Destiny 2, Survarium i Batman je slaba vrijednost i toga treba biti svjestan...

Eto jedno iskreno i realno misljenje...

Ok , ajde sad odi na steam i pogledaj cijene svake ove igre pojedinačno trenutno na steamu :)

16 godina
[Prodaja] Steam Account-9 hit triple A igara

topic ide na lock, account je prodan, tako da mozete filozofirati dalje nekome drugome u topicu gdje prodaje account ili fizičke igre :)

14 godina
protjeran

Colossus7 kaže...

Ok , ajde sad odi na steam i pogledaj cijene svake ove igre pojedinačno trenutno na steamu :)

Cemu, kada znamo da se navedene igre mogu naci jeftinije negdje drugdje i da je steam "pohlepni i precjenjeni" Valve kao sto sam vec rekao? Nema potrebe, igre ne vrijede cijena na Steamu i to nije nikakvo mjerilo...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice