Vrste AMD procesora

poruka: 67
|
čitano: 12.538
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vrste AMD procesora

e jbg to nezz,,ja sam kupio tu maticnu polovnu,,lik je reko da je   gore najnoviji bios a sad nezz koji je on stavio jel to taj koji ja trebam??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vrste AMD procesora

jel zna neko Emila Krsnika mislim da zivi u Ilici 60(znam da je u ilici al nezz koji broj..)pa da mi da njegov e-mail da ga pitam koja je verzija na maticnoj..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vrste AMD procesora

mene zabrinjava ovaj AMD Phenom II x4 945...na support list ih ima 3(oznacena crvenom bojom..).i razlikuju se po tome da 2 od njih podrzava bios..i po tome da imaju tazlicite wolte nezz kako da kazem oznaceni su plavom ljevo bojom..i ono plavo sto sam oznacio cache pise 6MB a kod svih takih procesora pise da je 8MB vidi se na ovoj dolje slici...

http://protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=23799

sto mene najvise zabrinjava je ovo cache dali mi pase ova proc na moju maticnu..?????????????????

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 19:22 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vrste AMD procesora

Watt (W) je to.

Sve u svemu, to što si linkao na Protis je OK. Pa vidiš i sam da piše 95W na njihovoj stranici, a to je jedino bitno.

15 godina
neaktivan
motom2772 kaže...

Watt (W) je to.

Sve u svemu, to što si linkao na Protis je OK. Pa vidiš i sam da piše 95W na njihovoj stranici, a to je jedino bitno.

a zabrinjava me ovo 6MB-i 8MB cache..jel imam razloga za brigu?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
16 godina
neaktivan
pinjo93 kaže...
motom2772 kaže...

Watt (W) je to.

a zabrinjava me ovo 6MB-i 8MB cache..jel imam razloga za brigu?

ne

mp14
17 godina
neaktivan

Brini se ti koliko hoćeš, ja sam ti rekao da to ide na tu ploču s navedenim BIOSom Smijeh

OK, malo pojašnjenje zašto piše 6/8MB.

Na support listi je naveden L3 Cache koji je 6MB kod Phenoma.

Međutim, Phenom ima i L2 Cache koji je 2MB kao i kod Athlona II (i to se vidi na support listi).

Na protisovoj stranici nisu posebno pisali koliko kojeg ima, nego su zbrojili 6 i 2 i dobili...pogađaš i sam koliko.

Eto, to je cijela misterija s 8MB.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.2.2010 19:44 (motom2772).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice