e jbg to nezz,,ja sam kupio tu maticnu polovnu,,lik je reko da je gore najnoviji bios a sad nezz koji je on stavio jel to taj koji ja trebam??
jel zna neko Emila Krsnika mislim da zivi u Ilici 60(znam da je u ilici al nezz koji broj..)pa da mi da njegov e-mail da ga pitam koja je verzija na maticnoj..
mene zabrinjava ovaj AMD Phenom II x4 945...na support list ih ima 3(oznacena crvenom bojom..).i razlikuju se po tome da 2 od njih podrzava bios..i po tome da imaju tazlicite wolte nezz kako da kazem oznaceni su plavom ljevo bojom..i ono plavo sto sam oznacio cache pise 6MB a kod svih takih procesora pise da je 8MB vidi se na ovoj dolje slici...
http://protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=23799
sto mene najvise zabrinjava je ovo cache dali mi pase ova proc na moju maticnu..?????????????????
Watt (W) je to.
Sve u svemu, to što si linkao na Protis je OK. Pa vidiš i sam da piše 95W na njihovoj stranici, a to je jedino bitno.
Watt (W) je to.
Sve u svemu, to što si linkao na Protis je OK. Pa vidiš i sam da piše 95W na njihovoj stranici, a to je jedino bitno.
a zabrinjava me ovo 6MB-i 8MB cache..jel imam razloga za brigu?
Watt (W) je to.
a zabrinjava me ovo 6MB-i 8MB cache..jel imam razloga za brigu?
ne
Brini se ti koliko hoćeš, ja sam ti rekao da to ide na tu ploču s navedenim BIOSom
OK, malo pojašnjenje zašto piše 6/8MB.
Na support listi je naveden L3 Cache koji je 6MB kod Phenoma.
Međutim, Phenom ima i L2 Cache koji je 2MB kao i kod Athlona II (i to se vidi na support listi).
Na protisovoj stranici nisu posebno pisali koliko kojeg ima, nego su zbrojili 6 i 2 i dobili...pogađaš i sam koliko.
Eto, to je cijela misterija s 8MB.