Trazim "novi" procesor

poruka: 21
|
čitano: 5.811
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Trebam "novi"!!
pitanje

Gdje bih mogao pronaci najeftini procesor za socket 939,ali da ima najmanju snagu 3800+2400.Koliko bi se to isplatilo ako sada imam 3200+2000,kolika bi bila razlika u igranju igara.....

P.S.:Koji je najaci procesor za taj socket?

Netrebam cijeli odgovor na pitanje!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 14:18 (Dalmatinac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trebam "novi"!!
Dalmatinac kaže...

Gdje bih mogao pronaci najeftini procesor za socket 939,ali da ima najmanju snagu 3800+2400.Koliko bi se to isplatilo ako sada imam 3200+2000,kolika bi bila razlika u igranju igara.....

P.S.:Koji je najaci procesor za taj socket?

Netrebam cijeli odgovor na pitanje!!

nebi dobio puno a i ako već želiš cpu da radi na 2,4GHz podigni radi takt svom 3200+
ako je Venice jezgra možeš ga bez problema overklokirati na 2,4GHz

najjači s939 CPU (jednojezgreni) je AMD FX57

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
17 godina
neaktivan
autorov komentar
nasao sam fx57 ali podatke iz 05,tada je bio 1000$,neznam koji je core,kada sam ga kupovao 2005 nije jos bilo coreova

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 14:52 (Dalmatinac).
17 godina
neaktivan
Trebam "novi"!!

kak misliš kad si ti kupovao cpu nije bilo core-ova...

pitao sam te koju jezgru ima tvoj AMD 3200+ (newcastle, winchester, venice e3, venice e6)

skini cpu-z i vidi koja je jezgra

p.s. fx57 nećeš više naći novi... u biti svi s939 procesori su EOL tj ne proizvode se više i jedino ga možeš kupit novog ako nabasaš negdje gdje prodaju zaostale zalihe sa skladišta

- Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with his experience -
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 15:14 (Wolverine_pce).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

TREBAM LI NOVO HLADJENJE PROCESORA

17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...

Ne trebaš se derati!

Zašto misliš da bi trebao novo hlađenje procesora?
Ako misliš ostaviti svoj 3200+ onda ti ne treba.... čak i ako ga misliš podići na 2,4GHz iako nisi ni naveo kakvo hlađenje imaš sada.

17 godina
neaktivan
Dalmatinac kaže...

Pisanje velikih štampanih slova na forumu se smatra deranje....
  Netrebaš...sluzit  ce  te  i  box  coler  jedino  ako  misliš  neki  vec  overklok  raditi  ili  ako  te  smeta  buka  onda  mozeš  neki  novi  nabavit... 

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Sory,zbog velikih slova,sada imam obicno hladjenje....nista posebno...treba li mi raadi overclocka

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 16:55 (Dalmatinac).
17 godina
neaktivan
Trebam "novi"!!

za menji OC bez podizanja radnoga napona ili uz minimalno podizanje napona ti ne treba

ako ga misliš podići na 2,4GHz neće ti trebati no ako se odlučiš z abolji cooler uzmi ArcticCooling Freezer64Pro

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

jeli ima dual core za 939, vidio sam da ima 3800 +(malo neobicno)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 17:04 (Dalmatinac).
17 godina
neaktivan
Trazim "novi" procesor

postoje i naravno u nazivu im stoji X2

Ali kako se više ne proizvode jako ćeš ih teško pronaći a i dosta su skupi

ako želiš X2 onda razmisli o prodaji svog procesora, ploče i memorije i uzmi ili AM2 ili nešto od Intela.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.3.2008 17:08 (Wolverine_pce).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trazim "novi" procesor
autorov komentar
Wolverine_pce kaže...

postoje i naravno u nazivu im stoji X2

Ali kako se više ne proizvode jako ćeš ih teško pronaći a i dosta su skupi

ako želiš X2 onda razmisli o prodaji svog procesora, ploče i memorije i uzmi ili AM2 ili nešto od Intela.

Tu je i problem doslo bi me nekih 600kn grafika ako bi kupovao maticnu trebao bih i ram i proc .....ovako cu proci sa 800-900,ovaj je dual core za 939 550kn,nije skup...
17 godina
neaktivan
Trazim "novi" procesor

nije skup ako ga imaju tj ako je raspoloživ

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Trazim "novi" procesor

Da, to ce vec biti malo teze nac. A recimo ako nisi zapeo za dvojezgrene imas u linksu 4000+ za  480 kn. Mislim ako vec mislis kupovat novi procesor a ne overclockat ovog.

17 godina
neaktivan
Trazim "novi" procesor

Ako ti netreba bas novi proc imam ti ja jedan x2 4400+***************************************************************

EDIT  by  LUXX:

Nema  otvorene  prodaje  u  forumu.

Za  to  ima  poseban  dio  BOL-a.

Ako  se  vec  nešto  nudi  ponudi  preko  PM!

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2008 14:09 (LUXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
prodajem procesor

prodajem procesor intel,01 pentium 4 2.40ghz/512/533 sl608 za područije oko sinja za kontakt nazovite 021831478 ili na e-mail..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
novi procesor

sad imam AMD Athlon64 300+ , 1.8 ghz , jezgra procesora : Venice s939 . I ja bi sada novi procosor do 500 kuna da je venice socket 939 koji mi preporucujete a da ga ima kupit u Splitu? hvala :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: novi procesor
jukiii kaže...

sad imam AMD Athlon64 300+ , 1.8 ghz , jezgra procesora : Venice s939 . I ja bi sada novi procosor do 500 kuna da je venice socket 939 koji mi preporucujete a da ga ima kupit u Splitu? hvala :P

E sad da ces ga bas nac u splitu to je vrlo tesko jer je to stari socket 939 a novih procova za njega nema, pogledaj si na njuskalu kaj jos imaju osim ovog dole recimo koje sam ja izdvojil onak usput!Nevinašce

http://www.njuskalo.hr/procesori

http://www.njuskalo.hr/procesori/cpu-amd-athlon-64-hladnjakom-3800-socket-939-oglas-753176

15 godina
neaktivan
Pozdrav!

Posjedujem plocu GIGABYTE GA-8VM800M-775 u kojoj se trenutno nalazi procesor Intel Celeron 2.8Ghz/256/FSB533 pa bih zelijo ugraditi neki jaci procesor! Sta bih mi vi preporucili? RAM memorija na ploci je DDR1 koja radi na 400mhz i nepodrzava Dual Core 1.8Ghz vec sam probao!

adnan nazdrajic
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Trazim "novi" procesor

Posedujem konfiguraciju sa slike, hteo bih da kupim samo procesor koji je duplo jaci od ovog. Napajanje je blueberry psb 560. koji priocesor je najbolji za ovu konfiguraciju?

Pozdrav

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Trazim "novi" procesor
Fx 4xxx serija bulldozer bi trebala raditi. To je znači quad core. Na njihovoj stranici piše da bi ta matična trebala podržavati i octa core fx procesore, ali ne znam koliko bi bilo pametno taj procesor staviti na tu matičnu.
Ovaj gore bi trebao biti optimalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice