Temperatura

poruka: 16
|
čitano: 3.768
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Temperatura

Pozdrav svima....imam par pitanja u vezi temperature i tome slično.

Imam procesor E8400, graf ATI RADEON VAPOR-X 5770 1GB i matičnu GIGABYTE EP43T-UD3L

Pitanje je na koji način da znam koja znam koja mi je temperatura bilo koje komponunte dok radi komp...?

Da li postoji koji program pomoću kojega mogu znati temperaturu...inače imam windows 7.

Hvala na vasim odgovorima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Temperatura
alrighty then

0 0 hvala 0
15 godina
Temperatura

ovo su ti free programi pa ih skini ili (imaš ih skoro na svakom BUGOVOM cd-u)

--za mjerenje temp. procesora- CORE TEMP

--za temp. grafičke --GPU-Z

a za kompletan uvid u sve temp. u PC-u kao i brzine ventilatora jedna od EVEREST verzija

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Temperatura

koja je kao normalna temperatura tih komponenti???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Temperatura

CPU < 70°C

HDD < 50°C

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Temperatura
godo kaže...

CPU < 70°C

HDD < 50°C

GPU <˜90°C

Death has a thousand faces,evil only one.
17 godina
neaktivan
Temperatura

Imaš i odlični, besplatni HWMonitor s kojim možeš vidjeti temperature, voltaže itd.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Temperatura

Dali možda imas prijedlog koja everest verzija??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Temperatura

nemogu nać kod CPU-Z opcije koje mi pokazuju temperaturu ima sve o struji ali o temp ništa. a everest ne mogu skužit. dali možete poslati par slika na kojima se jasno vidi temp...?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Temperatura

Možete li mi reći zašto kada ja otvorim everest on ode kao da ima 3 monitor i kao da na njega ode i nemogu ništa napraviti sem ga ugasiti,a imam samo 2 monitora prištekana i Svideo izlaz i sada me zanima kako da ga vratim na glavni monitor? Probao sam ga deinstalirat i opet isto.Ako netko zna kako riještiti problem neka mi objasni bio bih mu zahvalan.HVALA!

samo problemi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Temperatura

ja imam rivatuner, i gpu monitor gadget na win 7, oni rade zajedno i onda lijepo imam gadget koji mi 24/7 pokazuje sve temp, voltaze, taktove. brzine ventova, opterecenja itd...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Temperatura

hwinfo32 ima bas sve glubosti i besplatan je.  

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZvrK kaže...

Dali možda imas prijedlog koja everest verzija??

Najnovija. Evo ti link.

ZvrK kaže...

nemogu nać kod CPU-Z opcije koje mi pokazuju temperaturu ima sve o struji ali o temp ništa. a everest ne mogu skužit. dali možete poslati par slika na kojima se jasno vidi temp...?

CPU-Z nije za gledanje temperature. Skini lijepo HWMonitor koji je besplatan i s njime možeš sve vidjeti te ne treba instalaciju.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
15 godina
protjeran
Svjetleci Ventilator kaže...

Možete li mi reći zašto kada ja otvorim everest on ode kao da ima 3 monitor i kao da na njega ode i nemogu ništa napraviti sem ga ugasiti,a imam samo 2 monitora prištekana i Svideo izlaz i sada me zanima kako da ga vratim na glavni monitor? Probao sam ga deinstalirat i opet isto.Ako netko zna kako riještiti problem neka mi objasni bio bih mu zahvalan.HVALA!

Itko?

samo problemi
15 godina
protjeran
Temperatura

Evo sredio sam problem,otišao u registri editor i ona pozicija sve bilo nešto izmjenjano pitaj boga i ja stavim poziciju x i poziciju y na 500 oboje i sada radi ja sretan kao nova godina.

samo problemi
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Temperatura

Svima vama preporucam program Speccy. Program je toliko mal a mocan da svi ovi ostali postaju nepotrebni. Bio je kao prijedlog na Bug onlineu. Nakon njega sam pobrisao sve ostale CPU-z,GPU-z, evereste i slicno.

Bas me zanima psiha dvojice kretena koji su liku iz posta povise, koji je rijesio svoj problem i to napisao, dali 2x thumb down :)

sad cu valjda i ja dobit isto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.7.2010 12:54 (Commodore).

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice