procesor kad mi dodje do nekih 45-50 stupnjeva(speed fan 4.37) u igricama,pocme trokirat svakih cca 30 sec i cooler pocme brujat jako.ja sam naravno ocistio cooler i stavio novu pastu al nis.na speed fanu mi je namjesteno da cooler radi na 100% tako da ne vidim nista cudno.ali mene vise muci jedna druga stvar:naime kad ja citam druge postove o pregrijavanju proc. to se spominju temp. od 70 stupjnjeva i vise a meni je 45 uber???znaci to bi moglo bit:da speed fani,BIOSi,toplomjeri vo-no svi lazu,procesoru temperatura nije 45 nego je 100 stepena,sto tesko da je istina pa je meni pala napamet jedna druga ideja,u biti dosta glupa ideja a to je da mozda procesor kad se zagrije pocme vuc vise struje skupa s coolerom pa onda steka posto mi je napajanje taman(420 neko no name)
Jebiga ko zna na kraju problem moze bit u bilo cemu?mozda je ono sto najmanje mislim npr.maticna,znam da memorija nije posto sam je testiro u mem testu.uglavnom komp mi je slago frend tako da me nebi nis cudilo...stoga molim pomoc bilo kakvu
ASUS m3a78-eh
AMD athlon 64 X2 dual core procesor 6000+
4 gb ddr crosshair
ati radeon 3870 512
hitachi HDD 2*320 gb
napajanje brizno 420