Pozdrav svima, zanima me da li se može koristiti monitor bez grafičke kartice, imam matičnu ploču Asrock 970 Extreme3? Zato što mi grafička nije potrebna pa bi je želio prodat.. hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
U 95% slučajeva se može koristiti integrirana grafika s ploče.
Imam AMD Athlon II X4 640 3,0 ghz.
Nisam siguran, ali mislim da ne možeš. Koliko vidim, ta matična nema priključak grafiku u sebi, tako da nema ni priključka za monitor. Ono što možeš napraviti je, ako ne igraš igre ili bilo što drugo što zahtjeva bolju grafičku, prodati grafičku koju imaš i za neke male novce kupiti bilo kakvu grafičku tek toliko da možeš spojiti monitor. Samo pazi da ima isti konektor kao i tvoj monitor.
Nisam siguran, ali mislim da ne možeš. Koliko vidim, ta matična nema priključak grafiku u sebi, tako da nema ni priključka za monitor. Ono što možeš napraviti je, ako ne igraš igre ili bilo što drugo što zahtjeva bolju grafičku, prodati grafičku koju imaš i za neke male novce kupiti bilo kakvu grafičku tek toliko da možeš spojiti monitor. Samo pazi da ima isti konektor kao i tvoj monitor.
Baš i ja gledam i ne vidim nikakav utor u koji bih mogao ukljuciti bez graficke kartice... A za koliko bi mogao nabaviti neku grafičku da služi tek toliko da mogu upalit kompjuter?
Ma ne treba mi nova, jel bi se moglo nać nešto za 100-150kn. Ako nije problem jel vas mogu pitat jos samo koliko bih mogao uhvatit za trenutnu graficku a ista je: - Sapphire Radeon HD6790 1GB DDR5, stara 2,5 god, sve ok s njom.. hvala