Zanima me hoće li ovaj cooler biti bolji od stocka(prvenstveno tiši).
Te hoće li biti dovoljan za OC na bar 3.5ghz.
Te vaša iskustva sa ovim coolerom
Zanima me hoće li ovaj cooler biti bolji od stocka(prvenstveno tiši).
Te hoće li biti dovoljan za OC na bar 3.5ghz.
Te vaša iskustva sa ovim coolerom
Ja ga imam na 955BE i zadovoljan sam s njim, ne čujem ga uopće i temp su super, još s obzirom da je sve u haf-u 922
Preporuka definitivno jer je dosta dobar cooler a nije skup
Bolje uzmi Katana III hladnjak, podjednako dođe kao Freezer 7 a bolji je hladnjak (zbog orjentacije; Freezer 7 možeš orjentirati da vent bude ka grafičkoj dolje i piri prema gore ili obratno, da je vent odgore - ne možeš ga orjentirati da je vent ka prednjoj strani kućišta pa da topao zrak baca na stražnji vent koji bi ga odmah bacao van).
Imao sam problema s njim i na kraju završio na Performi.
Mislim da mu je deklarirani TDP 125W ali nebih ga preporučio za 955icu, pogotovo za clockanje.
No, to je samomoje osobno mišljenje i iskustvo.
Radije potegni koju kunu za neki pouzdaniji i renomiraniji (Zalman, Scythe) i miran si trajno.
Imao sam AC i na grafi recimo (twin turbo) te sam do dan danas oduševljen tako da je marka OK ali možda me dopao loš primjerak.
Jako povoljno pošto?
Standardna cijena polovnog Freezera 7 je 100 Kn, novog nekih 150-160-170 Kn.
Ako je tak povoljno i sad imaš stock hladnjak - svakako se isplati jer malo bolje hladi a puno tiše radi.
Bolje uzmi Katana III hladnjak, podjednako dođe kao Freezer 7 a bolji je hladnjak (zbog orjentacije; Freezer 7 možeš orjentirati da vent bude ka grafičkoj dolje i piri prema gore ili obratno, da je vent odgore - ne možeš ga orjentirati da je vent ka prednjoj strani kućišta pa da topao zrak baca na stražnji vent koji bi ga odmah bacao van).
Ovisi sve o kučištu, ja imam mjesta da ih 3 mogu stavit, 1 vent od 200 upuhuje od naprijed 1 120 ispuhuje iza i 2 od 120 ispuhuju gore, on je okrenut prema grafi tako da ispuhuje gore a on njega do grafe je min 5 cm
Kod mene nije ocano ništa
Zašto niko da nauči croppati slike nego pukne SS pa paste u paint i upload.
Sta da mi sad tu vidimo?
Nista.
Zašto niko da nauči croppati slike nego pukne SS pa paste u paint i upload.
Sta da mi sad tu vidimo?
Nista.
Ja vidim.Iako bi bilo bolje da je cropana slika.
Svaka čast, mora da si ka mali ija više mrkava od mene
Bice da jesam.
A vidi se kad se ctrl + scrollaš i onda povećaš....Al inače, imam AC Freezer 64 Pro što je valjda isti kuler ko Freezer 7 Pro. I proc mi je na 3.6 GHz,1.35v, inače 3.0 i 1.3v i temp u loadu dolazi do 45°C i mislim da je to ok. Ali kad želim 4.0 i 1.45v pa i viši napon onda se temp penje do 57, ako ne i još malo više. Tako da ne bi uzimao taj kuler da sad uzimam, nego bi odma uzeo nešto skuplje i bolje (120mm) kao što ću učinit ovih dana, ako ne sad, onda sigurno do proljeća.