Novi procesor

poruka: 26
|
čitano: 4.290
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Novi procesor

Negdi prije sam kupio novu matičnu i grafičku, i sada sam skupio oko 700 kuna, i kupio bi i novi procesor, pa me zanim koji bio bio dovoljno dobar da izvuče sve iz moje grafičke, HD 4870, a da je približan toj cijeni, i da socket je AM2+, AM3!? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi procesor

ovaj

je 50kn više ali možda se i nađe negdje jeftinije

idu dva zrna pjeska pustinjom te će prvi drugom: ; u jbte što je danas gužva
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Novi procesor
Ivsa kaže...

Negdi prije sam kupio novu matičnu i grafičku, i sada sam skupio oko 700 kuna, i kupio bi i novi procesor, pa me zanim koji bio bio dovoljno dobar da izvuče sve iz moje grafičke, HD 4870, a da je približan toj cijeni, i da socket je AM2+, AM3!? Hvala

a matična koja je.........

EDIT:ops prilično zakasnio ispričavam se

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.9.2009 0:01 (pero35).
16 godina
neaktivan
Novi procesor

Slažem se sa kolegama.Jedini koji su u tvom cjenovnom rangu su Phenom II X2 545 za 650Kn i Phenom II X2 550 za 750Kn

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pero35 kaže...
Ivsa kaže...

a matična koja je.........

EDIT:ops prilično zakasnio ispričavam se

Matična je M720-US3

15 godina
neaktivan
Novi procesor

Da ne otvaram novu temu pa bi molio za savjet koji bi procesor odgovarao za moju ploču do 600kn.

GA-MA78GM-S2H  nadograđen bios na F8a

Trenutno imam Athlon64 X2 5000+ BOX ,umjereno koristim za enkodiranje videa i malo obradu slika,za igrice me ne zanima .

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
55pero kaže...

Da ne otvaram novu temu pa bi molio za savjet koji bi procesor odgovarao za moju ploču do 600kn.

Trenutno imam Athlon64 X2 5000+ BOX ,umjereno koristim za enkodiranje videa i malo obradu slika,za igrice me ne zanima .

Uzmi Phenoma 2 545 ili još bolje-sačekaj Athlone 2 X3 ili X4.

st001cro@gmail.com-MSN
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
55pero kaže...

Problem mi je jer po specfikaciji na stranici ploča podržava samo  Sck AM2+ ??

15 godina
protjeran

Može ona i AM3 procesore, bez brige. Isprobano.

Mislim da bi ti bilo najbolje sacekati Athlone II X4 jer to sto radis oni ce biti dobri.

4 tjedna i već 1 i pol zvjezdica :D
16 godina
fabijan654321 kaže...

Može ona i AM3 procesore, bez brige. Isprobano.

Mislim da bi ti bilo najbolje sacekati Athlone II X4 jer to sto radis oni ce biti dobri.

Da koji rade na ajmo rec malom taktu i imaju malo casha,rade nek ne  kompenzira i nek si kupi phenoma x4 ili x3 i kraj..ponudio bi mu x2 pa ak moze otkljucat jezgre al nisam siguran dal ta maticna moze to Neodlučan

15 godina
protjeran

Nmeoze on otkljucavat jezgre, samo sa SB750 i SB710 southbridge. U njega je SB700.

Mislim da je njemu bitnij broj jezgara nego količina cachea, s obzirom da se navi video obradom i sl.

15 godina
neaktivan

Nije mi toliko bitno da otključavam jezgre ,više uloženo-bobiveno u odnosu na sadašnji procesor,da si podignem malo performanse.Nije mi ništa hitno tako da mogu još čekati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 15:31 (55pero).
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
55pero kaže...

slazem se sa pod009 jer sad ce izaci neki novi procesori i cijena ce ti ostalih pasti tako da onda probaj ubosti  neki bolji............

15 godina
neaktivan

Sačekaću onda jos pa čemo vidjeti kako če se kretat cijene kad stigne nova serija.

15 godina
neaktivan
Novi procesor

Imam pitanje.Molio bih da me netko savjetuje o kupnji procesora.Da li da kupim ovaj procesor http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010653.treba mi procesor za igrice.sto se mene tice ovaj može proći ali ipak zelim vise glasova

grgo
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2009 20:32 (nazi commander).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nazi commander kaže...

Imam pitanje.Molio bih da me netko savjetuje o kupnji procesora.Da li da kupim ovaj procesor http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010653  i je li on dobar. ili neki drugi.tesko mi se odluciti

Koju ploču imas? Ako je intel, onda radije idi na Pentium Dual Core E6300, jer je brzi a ne mnogo skuplji.

15 godina
neaktivan

intelova mi je ploca.dat cu jjos par linkova pa vidi.ili mi ti neki link posalji.gledaj do 800 kuna

grgo
15 godina
protjeran
Novi procesor

Ako mozes jos 60kn protegnit pa uzet ovaj: http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=157550

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011444

grgo
15 godina
neaktivan

posla san jedan link pa vidi

grgo
15 godina
protjeran
nazi commander kaže...

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1011444

Dobar je ovaj. Nemoras trpat postove za redom, imas gumb uredi.

15 godina
neaktivan
Novi procesor

Može pomoč oko izbora procesora dali ovaj ,Athlon II X2 250  ili  AMD Phenom II 550 Black Edition ,dali se isplati dati 180 kn više za Phenom??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi procesor

Ako mu misliš podizati radni takt - da!

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
55pero kaže...

Može pomoč oko izbora procesora dali ovaj ,Athlon II X2 250  ili  AMD Phenom II 550 Black Edition ,dali se isplati dati 180 kn više za Phenom??

Da, jer ima puno veci cache.

15 godina
neaktivan
Novi procesor
imam istu matičnu i isti proc,definitivno uzmi phenoma jer je dosta bolji,ako imas srece možeš mu jezgre otkljucati kao ja,i množitelj je otkljucan pa je dizanje taktova lagano i dosta sigurno
Lutat ću svijetom,tražit ću sreću,al svoj CELERON zaboravit neću
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice