Najbolji procesor za gaming s775

poruka: 1
|
čitano: 1.771
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Najbolji procesor za gaming s775

Pozdrav, zanima me vase misljenje uvezi mog problema.. znaci imam:

17" monitor

hd5770 1gb gddr5

4gb ddr2 ram

cpu e7200 2.53 core 2 duo

Razmisljam o promjeni cpu-a jer mi se cini da je on problem sto ja cod4(kaj je prastara igra) nemogu vrtit kak spada na vecoj rezi od 1024x768, za one koji se malo vise kuze, recimo to ovako, nemogu imat lock 250 fps na toj rezoluciji sa tom konfom.. cek šta ?! Pa vec sam lud, mislio sam da je graficka, i je bila je meni fps ne dropa ispod 180,190 u smoku, cak mi je vise u smoke(dimu) nego dok igram na nekim mjestima drzi 250 na nekim dropa na 150-160, zakljucio sam da je problem u procesoru, jer graficka je dobra i trebala bi vrtit cod4 bez problema.. Zato me zanima, koji je cpu po vama najbolji za gaming, a da je za s775, razmisljao sam o nekom q6... al sam cuo da ima dualca koji ih pregaze, ali necu dualca da mi plate idem na 4 jezgre procesor, probat cu nac nekoga ko bi mjenjao uz moju nadoplatu ili tak nesto.. al pitanje je koji Q?!

Planiram s tom konfom bez problema igrat cod4 i battlefield 3, znam da battlefield 3 nemogu igrat sve na high niti mi netreba, naviko sam na niske rezolucije i low detalje, i to sve planiram igrat na 20-22 inca monitoru.. da li je to moguce uopce, vise u nikaj nisam siguran, i zivcan sam jer sam dal previse para a dobivam premalo rezultata.. bio sam uvjeren da core2duo i hd5770 moraju radit sa cod4 bez problema, i sad ko dr house trazim ljek za neizljecivo, i pitam sam sebe kak je moguce da ne radi, ne funkcionira?! hvala.

EDIT: rijesio sam problem sa fps, sa driver sweeperom sam obriso pa ponovno instaliro, zahvaljujem clanu itomic009 HVALA!!!!!

The_Mentalist
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 14:47 (kameni_zg).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice