MSI 970a pro carbon ili ASUS 970 pro gaming/aura

poruka: 5
|
čitano: 785
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
odabir maticne ploce

pozdrav ljudi,znam da ima vec more tema o odabiru maticnih ploca i tema za pocetnike,ali nikako se ne mogu snac gdje da nađem ovo sto trazim....radi se o linksu,razlika je u cijeni stotinjak kuna,ova msi maticna je na googlu jednog izgleda,na linksu nesta sasvim drugo pa ako netko moze rec koja je bolja,koja ima bolju faznu regulaciju?stara je riknula pa je vrijeme za novu....zanimma me i oc stanje,koja je bolja za oc,ne bi htio pretjerivat,ali valjalo bi malo poterat fx 8370....svaka informacija od ove dvije maticne bi mi dobro dosla i savjet nekog strucnog koji moze brze i lakse na netu proguglat sve o te dvije maticne....moze u izbor uc i asrock 990fx extreme 3,ali nekako gledajuci sami izgled,msi i asus mi daleko lijepse izgledaju,ali kazem opet,ako je bolja slobodno iznesite svoje misljnje....hvala unaprijed :D

ostaviti cu linkove,nadam se da nije protuzakonito

https://www.links.hr/hr/maticna-ploca-msi-970a-gaming-pro-carbon-amd-970-ddr3-zvuk-sata-raid-m-2-g-lan-pci-e-3-0-crossfire-sli-usb-3-1-atx-s-am3-050300131

https://www.links.hr/hr/maticna-ploca-asus-970-pro-gaming-aura-amd-970-sb950-ddr3-zvuk-sata-g-lan-raid-m-2-pci-e-usb-3-1-atx-s-am3-050300034

https://www.links.hr/hr/maticna-ploca-asrock-990fx-extreme3-amd-990fx-sb950-ddr3-zvuk-s-ata-raid-g-lan-pci-e-crossfirex-sli-esata-usb-3-0-atx-s-am3-am3-050303606

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: MSI 970a pro carbon ili ASUS 970 pro gaming/au
Namjena kompa? Po meni najbolje se rijesiti te platforme i ici na nesto novije.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan

gaming....znam,toga sam svjestan,ali kad vec stari i7 procesori kostaju previse novi ili polovni :D a na neke slabe i5 mi se nas ne ide....bas se nakupilo sad,vrisnila maticna,hard također,bilo bi mi previse uzimat nesta novo,a rekao sam,polovno s njuskala vise ni u ludilu....tako da mi je sad izbor jedna od te 3 maticne,hard je na meniu također i napokon neko kuciste da posakrivam te ruzne kablove....ubiti,dosta ljudi vidim da pljuje stare amd procesore,imao sam ih 2 i mogu rec da i nije tako lose za male novce....na 1080p gamingu ne vidim razliku između moga i nekog i7 procesora  u novim igrama,da imam npr gtx 1080 onda bi se vidila razlika,ali ovako sa gtx 1060,razlika se ne vidi  tako da mi je ovo za sada sasvim dovoljno :D

14 godina
Ma naigrati češ se i na FX ne brini,pogotovo jer imaš nvidiu koja malčice bolje komunicira sa AMD procesorima,čudno ali istinito. Ovako na prvu bih rekao da su asus i msi podjednaki po pitanju svega,faza,konekcija,mogučnosti sa tim da msi nešto bolje izgleda i jeftinija je 100kn tako da moj glas ide za msi,asrock svakako zaobiči jer nije konkurentan niti na razini kvalitete sa navedenima.Sretan Uskrs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

sretan uskrs i tebi,hvala na sugestiji,asrock imam sad i imao sam prije 775 socket,kaos,samo problemi....tako da cu jos probat pronjuskat koja je od ove dvije malcice bolja,sad bas gledam,msi nema esata utor,a na poklon sam dobio esata ubrzivac ako je to ubrzivac do 1 tb radi na 2 ,5 incnom hardu...tako da sada ima malu prednost asus....ovisi sve sta se jos da nac,mane ostalo....sve u svemu hvala ti :D lp

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice