Evo kako naslov kaže trebala bi mi matična do 700kn, može i malo više, razmišljao sam o Asuovoj P5Q SE ili Gigabyteovoj EP45-DS3L, ako imate bolje prijedloge samo recite, važno mi je da je ploča pouzdana i da ima dobre OC mogućnosti. Molio bih vas da i dostavu računate jer sam u Rijeci pa ako dućana nema u Rijeci moram plaćati dostavu
Matična ploča do 700kn
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.104
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pomozite ljudi hitno mi je, ova ASUSova što sad imam je zastarila i mogu je samo u zemlju zakopati.
moj glas ide asusici,mislim da bolje se nemože naći
Pomozite ljudi hitno mi je, ova ASUSova što sad imam je zastarila i mogu je samo u zemlju zakopati.
uzmi Gigabyte EP45-UD3,odlična matična koliko je meni poznato,koristi bakrene slojeve da poboljša OC,smanji temperature...
Koja je razlika između X48 i P45 chipseta?
malo prošvrljo po netu neke bitne razlike nema osim da x48 podržava 2x x16 u skučaju CF + neke sitnice(proguglaj si malo)
sad sam se sjetio LUXX je imao asusicu i s njom je clockao dosta dobro
malo prošvrljo po netu neke bitne razlike nema osim da x48 podržava 2x x16 u skučaju CF + neke sitnice(proguglaj si malo)
On je imao P5Q deluxe koliko me pamćenje služi, ali gdje je ona od P5Q SE
Koja je razlika između X48 i P45 chipseta?
P45 bi bio mainstream čipset, a x48 high end... Ali vrlo su slični, x48 ima 2 PCI-E x16 utora, te bi trebao biti nešto malo clockabilniji (ako ta riječ postoji)
On je imao P5Q deluxe koliko me pamćenje služi, ali gdje je ona od P5Q SE
ja bi preporućija gigabite ja je imam i mogu reć da je odlična ploča za te novce i dobro drži klok vidi moju temu coolermaster 690 tamo san napisa više informacija prijatelj ima asus inema dobra iskustva što se tiće kloka eto ja ipak mislim p45
Imate li još kakvih prijedloga trebam čim prije kupiti tu matičnu
Potrebna ti je ona na kojoj
- možeš puno OC proc
- ima PCI X16 (naravno)
- možeš stavit max. Ram-a do (možda) 10GB jer nevjerujem da će ikad stavljat više
- ćeš moć stavit 45nm proc i ovaj trenutni
Samo da ti osvježim temu