Poštovanje ekipo imam jedan problem a to je da kupujem matičnu i mam tri komada u ponudi ali neznam koja je bolja
DFI P45-T2RS
EP45-DS3R
EP35-DS4
Poštovanje ekipo imam jedan problem a to je da kupujem matičnu i mam tri komada u ponudi ali neznam koja je bolja
DFI P45-T2RS
EP45-DS3R
EP35-DS4
DFI P45-T2RS
EP45-DS3R
EP35-DS4
DFI P45-T2RS
OK ali imam jos jedan problem da li koja podrzava crossfire?
ova koju sam ti reko ima dobar chipset i odlicna je i podrzava ti crosfire
A kakve su ove dvije od gigabyta?
DFI P45-T2RS
EP45-DS3R
EP35-DS4
na tvom mijestu ja bi uzeo DFI P45-T2RS,,,
Ako mozes uzeti nesto drugo...onda ti preporucam P5Q-E od ASUSa...jedna od najboljih P45 matičnih ploča u cijenovnom rangu do 1200kn.
DFI P45-T2RS definitivno.Mala napomena:Bilo koja matična ploča temaljena na Intel P45 ili X48 chipsetu ne podržava Core 2 Duo E4XX i dvojezgrene E6xx procesore.
DFI P45-T2RS definitivno.Mala napomena:Bilo koja matična ploča temaljena na Intel P45 ili X48 chipsetu ne podržava Core 2 Duo E4XX i dvojezgrene E6xx procesore.
Ok, hvala na pomoći ,definitivno ide DFI a CPU mi je ionako C2D E 8500!
Mala napomena:Bilo koja matična ploča temaljena na Intel P45 ili X48 chipsetu ne podržava Core 2 Duo E4XX i dvojezgrene E6xx procesore.