Klokanje AMD Athlon 64x2 Dual Core 5000 zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 2.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Klokanje AMD Athlon 64x2 Dual Core 5000
ee vako admini namjerno sam ovo postavio u pogrešan podforum jer niko ne ide tamo u podforum za klokanje svega i svačega
e vako imam gore navdeni proc AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000 2.61ghz,sad sam kupio novi HD 5770 VAPOR-X pa mi se procesor čini slab za nju
sad bih nekog zamolio da mi objasni proces klokanja u BIOSU molim vas digao bih ga na 3.00ghz pa nek pregori ali vilo bih da pojačati na toliko
molim vas da mi neko objasni postupak i da mi rekne gdje trebam ići.HVALA UNAPRIJED.
,samo najjači opstaju AMD and ATi forever together
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
ma što mi niko ne pomogne
,samo najjači opstaju AMD and ATi forever together
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Klokanje AMD Athlon 64x2 Dual Core 5000

koja matična?

imaš teme u sticky-u za clockanje amd-a

16 godina
neaktivan

Koja matična i kolke su ti temperature? Kolko napajanje imaš? Koje?

Prodajem: Matičnu ploču Matsonic + Intel Pentium IV 1.7 Ghz za 100 kn. Floppy Disk Drive + odgovarajući kabel za 50 kn. Modeme (PCI) za 30 kn/kom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, najlakše je tražiti pomoć, a ni osnovno nisi popunio glede opcije "moj PC" kao da mi svi imamo čarobnu kuglu i znamo šta ti imaš od hardwera LooL

Treba isprobati razne opcije i imaš "sticky" temu za overclockiranje komponenata i sve ti je lijepo objašnjeno.Znao sam pročitati i po 10-ak puta razne savjete na forumima isto tako imaš i PCE forum

isto lijepo objašnjeno pa iskombiniraj od svakale po nešto jer ipak nije to baš samo tako "idem ja sam overclokirati" izgleda lagano ali i nije baš treba dosta vremena i truda uložiti i naravno neko osnovno znanje za isto.

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2010 18:32 (Smille).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

KLIK.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice