Kako se ponaša i3 što se tice igrica......

poruka: 12
|
čitano: 6.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

zna li netko kako se ponasa i3 procesor što se tice igara..ima li tko iskustva sa tim............

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kako se ponaša i3 što se tice igrica......
malo bolji od athlona 2 630,al nabavi Phenoma 2 925 za soma i am3 matičnu za 600 kn,malo bolje,a jednako para
16 godina
neaktivan

baš sam se to pitao, vidim da su lokalne trgovine stavile u ponudu i3 procesore, 2 modela, jedan za 900 kn i drugi malo jači za 1050 kn

mislim da to mora raditi, tj. letjeti, ipak su 4 jezgre i nova platforma, samo me zanima koliko su točno slabiji id i5 procesora, ali opet

ušteda od 500 kn nije mala...

možda potencijalna tema za BUG - usporedba i7-i5-i3......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
the economist kaže...

baš sam se to pitao, vidim da su lokalne trgovine stavile u ponudu i3 procesore, 2 modela, jedan za 900 kn i drugi malo jači za 1050 kn

mislim da to mora raditi, tj. letjeti, ipak su 4 jezgre i nova platforma, samo me zanima koliko su točno slabiji id i5 procesora, ali opet

ušteda od 500 kn nije mala...

možda potencijalna tema za BUG - usporedba i7-i5-i3......

i3 imaju samo dvije jezgre

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan

i3 imaju 2 fizicke, ali 4 logicke jezgre radi HT-a.

Tako imaju i novi i5, dok stariji i5 750 ima 4 fizicke jezgre bez HT-a.

Svi i7 imaju 4 fizicke, a 8 logickih jezgri.

Jos malo pa ce mi puknut mozak od svih gluposti koje su izmislili ovi u AMD-u i Intelu.

Ovaj ima isti takt, ali manje cachea, ali ovaj ima vise jezgri manjeg takta, ali ovaj ima veci takt i 70% je da ces otkljucat jos jednu jezgru, ali ovaj ima vise jezgri, ali imas 50% da ces otkljucat dodatni cache, ali ovaj ima puno vecu mogucnost overclocka, ali ovaj ima veci takt, manje jezgri, ali i dvije logicke, ali ovaj ima sve 4 fizicke jezgre sa manjim taktom, ali ovaj....jos kada nadodas unutra cijene, ajoj majko....

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2010 12:05 (Los Sam).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel se ti kužiš u taj i3 procsor....ja sam cu da ima 2 jezgre i ijoš 2 logicke.......imaš li koje pojašnjenje za taj procesor

17 godina
neaktivan
tiger_35 kaže...

jel se ti kužiš u taj i3 procsor....ja sam cu da ima 2 jezgre i ijoš 2 logicke.......imaš li koje pojašnjenje za taj procesor

Ima dva CPU-a, ali ga program ako je optimizaran za tu tehnologiju vidi kao 4 jezgreni procesor, a ne dvojezgreni, jer svaka jezgra imitira jednu dodatnu.

Rađe uzmi neki čistokrvni četverojezgreni, premda ovo nije loš procesor.

Random chance seems to have operated in our favor.
16 godina
neaktivan
Los Sam kaže...

i3 imaju 2 fizicke, ali 4 logicke jezgre radi HT-a.

Tako imaju i novi i5, dok stariji i5 750 ima 4 fizicke jezgre bez HT-a.

Svi i7 imaju 4 fizicke, a 8 logickih jezgri.

Jos malo pa ce mi puknut mozak od svih gluposti koje su izmislili ovi u AMD-u i Intelu.

Ovaj ima isti takt, ali manje cachea, ali ovaj ima vise jezgri manjeg takta, ali ovaj ima veci takt i 70% je da ces otkljucat jos jednu jezgru, ali ovaj ima vise jezgri, ali imas 50% da ces otkljucat dodatni cache, ali ovaj ima puno vecu mogucnost overclocka, ali ovaj ima veci takt, manje jezgri, ali i dvije logicke, ali ovaj ima sve 4 fizicke jezgre sa manjim taktom, ali ovaj....jos kada nadodas unutra cijene, ajoj majko....

LOL

ali x 10

ali :D dobro objasnjeno

17 godina
neaktivan

Ah, čuj ako za lovu i3 dvojezgrenog procesora možeš imati X4 mislim da je sve jasno ili.......Osmijeh dapaće to će biti odlični procesori ali možda ipak preskupi još dok uračunaš MBO.......

U suprotnom taboru dakle AMD ima bolja ponuda za istu lovu X4 i naravno oni koji su imali sreče pa x2 pretvorili u X4Osmijeh za 750Kn

Phenom II X2 550BE itd... X4 moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Intel jednostavno nemoze napravit jeftine procesore neznam koji im je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

šta fali nprm athlon II 630 za male pare i otključaš l3 (ako imaš sreče) i dobio si veliki procesor za male pare

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina
Cvjetko kaže...

Intel jednostavno nemoze napravit jeftine procesore neznam koji im je.

Možda zato jer se radi o arhitekturi koja je do ne tako dugo bila rezervirana isključivo za čistokrvnu HC profesionalnu uporabu?

Every hole is a goal!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice