al šta će mu 620w napajanje? too too overkill
Na Phenomu II 960T mogu se probat otkljucat jos dvije jezgre.Ako uspijes dobijes 6 jezgri proc,ako ne uspijes opet imas odlican cetverojezgreni proc.
Tvoj izbor,ali ja ti toplo preporucujem Phenom II 960T.
al šta će mu 620w napajanje? too too overkill
kad upikne jos jednu grafu, da netreba kupovati novo napajanje, a bacati staro.. eto zasto ;)
onda neka uzme 990xa zbog x8/x8 propusnosti. xfx 550w drži 2 7850 bez beda...
mislis da xfx 550W moze drzati 2 overclockane grafe i taj overclockani procesor? a i znam da je po kvaliteti seasonic puno bolji od xfx-a
ja imam 955 BE na 4,0 + 6950 - 6970 i imam od 110 do 60 fps ultara postavke BF3 (ovisno o djelu mape)
Je, malo brža od 6950
mislis da xfx 550W moze drzati 2 overclockane grafe i taj overclockani procesor? a i znam da je po kvaliteti seasonic puno bolji od xfx-a
Jok, Core Edition serija od XFX-a je zapravo rebrandirani SeaSonic.
Niti u ludilu, puno bolja opcija ti je ovo. Jurišnik s ukupnih 52A na 12V koji će držati tri HD7850 u kombinaciji s bilo kojim procom bez kao od šale, još uz to i modularan.
ja imam 955 BE na 4,0 + 6950 - 6970 i imam od 110 do 60 fps ultara postavke BF3 (ovisno o djelu mape)
Ko Bog.
Bez ikakvih problema + imat će još i više nego dovoljno lufta.....
dobra grafa :D
965 je potpuno neisplativ procesor. Uzmi 955.
965 je potpuno neisplativ procesor. Uzmi 955.
Donedavno je bio neisplativ, no više nije. Klik.
Nema šanse da naleti na jeftiniji, a novi 955 jer više ih ni nema kod nas.
mislim da je ova maticna ploca bolja od ove gore navedene, neka me ekipa ispravi ako sam u krivu :D
Losija maticna od 970A UD3.Giga ima daleko bolju regulaciju, dakle potegnut ce i proc vise.
Po čemu bi to točno 8+2 fazna regulacija na toj Gigabyte ploči bila bolja od digitalne regulacije na Asrock 970 Extreme4?
Nije li digitalna regulacija generalno bolja?
Po čemu bi to točno 8+2 fazna regulacija na toj Gigabyte ploči bila bolja od digitalne regulacije na Asrock 970 Extreme4?
Nije li digitalna regulacija generalno bolja?
Old school proc + old school regulacija(8+2) =
Asrock 970 extreme 4 (regulacija 4+1) = 0 bodova
Nije bitan broj fazi, nego kvaliteta izrade.
Recimo MSI v8+2 VRM za AMD-a kojeg prodaje pod "Dr.MOS" (gigabyte istu tu tehnologiju prodaje pod LowRDS)
je uglavnom smeće. Najviše VRM mrtvih ploča za AMD-a ima baš MSI.
Dok jedan BIOSTAR sa 4+1 regulacijom na svojoj FX ploči podržava opterećenje od 100A, što je 2x više
nego na MSI/Gigabyte v8+2 regulaciji (deklarirano do 50A).
Ne mijenjaj konja koji pobjeđuje.
Recimo MSI v8+2 VRM za AMD-a kojeg prodaje pod "Dr.MOS" (gigabyte istu tu tehnologiju prodaje pod LowRDS)
Evo baš to (dokaz):
http://www.overclock.net/a/about-vrms-mosfets-motherboard-safety-with-high-tdp-processors
Dok jedan BIOSTAR sa 4+1 regulacijom na svojoj FX ploči podržava opterećenje od 100A, što je 2x više
nego na MSI/Gigabyte v8+2 regulaciji (deklarirano do 50A).
Ne mijenjaj konja koji pobjeđuje.
Kihote pricas gluposti, vise VRM mrtvih ploca ima hebeni Asrock nego Gigabyte, dovoljno je pitati servise.I sad mi jos tu prodaji pricu da je ta Asrokica bolja od ove Gige 970A UD3.I MSi nema istu regulaciju kao i Giga, nemas niti dokaze.
Klik gore link...
Klik gore link...
Evo tvoj bajni Asrock i 8+2 regulacija koji su na listi takoder.Na toj listi ima par starih Gigabyte ploca ali nijedna od novih 970/990 Gigabyte ploca.Dakle opet prodajes muda pod bubrege i lazes ljudima.Ova Giga 970A UD3 pojede tu tvoju Asrockicu 970EX po pitanju overclocka.
Klik gore link...
Evo tvoj bajni Asrock i 8+2 regulacija koji su na listi takoder.Na toj listi ima par starih Gigabyte ploca ali nijedna od novih 970/990 Gigabyte ploca.Dakle opet prodajes muda pod bubrege i lazes ljudima.Ova Giga 970A UD3 pojede tu tvoju Asrockicu 970EX po pitanju overclocka.
Heh, što si dokazao ovim linkom? Niš. Problema i kvarova ima s jednima i drugima,
inače,
dobro kaže Don, nije sve samo u regulaciji proca, dapače, to uopće ne mora biti slučaj,
na koliko je on samo 3+1 i 4+1 ploča ganjao Phenome i na do 4GHz pa i više od toga....
Baš super da si stavio jedini link sa gore navedenog linka koji ukazuje na jednu od dvije ASRock mrtve ploče.
Šteta što ih na gore linku ima više mrtvih baš od G-branda...
http://www.anandtech.com/show/2559/8
http://hardforum.com/showpost.php?p=1035820336&postcount=17
http://www.overclock.net/t/759791/something-in-my-rig-went-on-fire-almost-positive-it-was-my-rig/60#post9793459
http://hardforum.com/showpost.php?p=1036203730&postcount=182
I loled!
A Kihote bas si lolcina, stavljas mi linkove tih prastarih Gigabyte ploca a komentiras da je losa Gigabyte 970A UD3 sa 8+2 regulacijom koje uopce tu na tom popisu nema, dakle problema sa VRM-om nema sigurno.Ekipa sa foruma je rekla svoje davno, ploca ih bolesno dobro sluzi, jako malo ili uopce ne overvolta, dakle bestbuy.Za razliku od te Asrockice 880 sa 8+2 regulacijom koja je riknula pa se zapitam kakvo je gofno od VRM-a na Asrocku.Ljudi se vise zale Asrock,i to daleko vise nego na Gigu.I ne pokusavaj spojiti MSI jer je on na listi na svakom linku a ukupno 5 Giga i to starih ploca ima tu.Ne muljaj ovaj napaceni narod prijatelju kad je 970A UD3 ploca sa odlicnim i hladnim VRM-om koji opere taj Asrock VRM na 970EX3.
Pa 880G Ex3 je prastara ploča, stara skoro 3 godine.
Iskreno, priznajem, nema baš previše mrtvih novih gigabyte ploča... osobito 970 serije... jer ih nitko ne kupuje.
I loled again.
PS - Ovo mi je najbolji video za sve fetove na pločama.
"Oz Cooper 2" i ostale "pričice".
A Kihote bas si lolcina, stavljas mi linkove tih prastarih Gigabyte ploca a komentiras da je losa Gigabyte 970A UD3 sa 8+2 regulacijom koje uopce tu na tom popisu nema, dakle problema sa VRM-om nema sigurno.Ekipa sa foruma je rekla svoje davno, ploca ih bolesno dobro sluzi, jako malo ili uopce ne overvolta, dakle bestbuy.Za razliku od te Asrockice 880 sa 8+2 regulacijom koja je riknula pa se zapitam kakvo je gofno od VRM-a na Asrocku.Ljudi se vise zale Asrock,i to daleko vise nego na Gigu.I ne pokusavaj spojiti MSI jer je on na listi na svakom linku a ukupno 5 Giga i to starih ploca ima tu.Ne muljaj ovaj napaceni narod prijatelju kad je 970A UD3 ploca sa odlicnim i hladnim VRM-om koji opere taj Asrock VRM na 970EX3.
Nitko nikog tu ne mulja, Don je u potpunosti u pravu. Ja ne vidim gdje je on rekao da je GiGa 970A-UD3 lošija za OC od navedenog AsRocka.
Tvoj je problem što prečesto donosiš pogrješne zaključke, a i ne trudiš se baš proniknuti u dubinu svakog posta, uzimaš stvari previše zdravo za gotovo bez da o njima malo bolje razmisliš. Ja sam isto ponekad takav.
Nije mi jasno zašto si se okomio na Dona? Ovo što je rekao u vezi Dr.Mos-a na MSI-evim pločama apsolutno stoji. I naveo je više ploča od GiGe koje su ''pukle'', nego ti od AsRocka, gdje si naveo jednu samo. Ma nije bitan model ploče i chipset uopće, nisu to oni generalno preko noći mogli riješiti u smislu da im se nikada više ne potrefi RMA.
Da, ako mi ne vjeruješ, pitaj ga je li ganjao Phenome na bolesne frekvencije s pločama sa slabijom regulacijom jer vidim da mi očito ne vjeruješ.
Ova GiGa jest best-buy, i nitko to ne osporava, ali to ne znači da se treba blatiti AsRocka istog cjenovnog ranga jer u praksi ni on ne zaostaje vrlo mnogo.
AsRock rulz.
EDIT: Da hehe, Done, nitko ih ni ne kupuje pa ni nema njih na listi, kad ih ni ne može biti (za Bizu - ovo je metafora s prevagom stvarnosti).