Intel i5 750 pregrijavanje

poruka: 34
|
čitano: 7.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ah, ocito je da sve radi.. pa taj hladnjak je vrh vrhova za zracno hladenje.. bolji od extreme-a, bar po ovom tvome :D

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Intel i5 750 pregrijavanje
puls4R kaže...

Ah, ocito je da sve radi.. pa taj hladnjak je vrh vrhova za zracno hladenje.. bolji od extreme-a, bar po ovom tvome :D

Da to jedan od najboljih zračnih hladnjaka (test 1. , test 2.)razlika od extreme i perfome je zanimariva ali cjena nije extreme je 549kn a performa je 369kn u linksu. Na samu temperaturu utječu mnoge stvari: prozračnost kućišta,sobna temperatura i recimo prijerak cpu-a(bar mislim).

Ove moje temp. ispod sobne su kada je cpu u idle duže vremena (bar 5min),asrock IES power saving uključen,takt 1204GHz i voltaža 0.7680 pa po mojem mišljenju teoriski je to moguće,u praksi bar kako moje temperature pokazuju također moguće,osim ako senzor neradi kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 23:12 (Anti-fa).
15 godina
neaktivan

Izgleda da ce to bit moj odabir za cooler :D mislio sam hyper 212+ al ovaj mi se cini boljim.. ovaj je glasan al eto.. meni to ne smeta tolko

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 23:58 (puls4R).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Intel i5 750 pregrijavanje
puls4R kaže...

Izgleda da ce to bit moj odabir za cooler :D mislio sam hyper 212+ al ovaj mi se cini boljim.. ovaj je glasan al eto.. meni to ne smeta tolko

Kupi ti koji želiš.Performa je bila vani kod nas tek par dana kad sam je ja kupio pročitao sam par review-a i kupio.Ja sam maknuo ram-e u 2. i 4. slot jer mi malo smetaju na 1. i 2. zbog velikih pasivaca :D

Do 1200rpm je nečujan.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice