Zdravo ljudi, prijavio sam se na forum u nadi da cu dobiti bolje pojašnjenje svog problema naime danas sam sastavio novi PC ugradio sve djelove i sve radi kako bi trebalo ali mi se javlja problem u temperaturi CPU-a.Prvi put kad sam upalio PC njegova (CPU) početna temperatura je bila 65ºC (mjereno iz BIOS-a) i stabilno raste ka 70ºC (uzevši uobzir da neman niti OS instaliran). Što se tice termalne paste one je već bila nanesena na heatsink tvornički. Ventilator je (bar koliko ja vidim) dobro instaliran jer mogu podignuti cijelu matičnu hvatajući se samo za njega. Sad što mi je činiti, dali moram nanjeti novu pastu ako odvojim ovaj ventilator i ponovno ga vratim da budem siguran da sam ga dobro stavio ili ne trebam pošto je pasta "svježa" danas stavljana a komp je radio nepunih 10 min. Dali je očitavanje BIOS-a uglavnom točno ili se ne treba oslanjati na njega itd.
Sistem je Intel i5 4460, Nvidia geforce gaming g1 GTX970, Asrock pro4 h97m (matična), Corsair vengance RAM (2x4GB), u kućištu imam 3 ventilatora i samo kućište je lc power gaming 975b air wing
HVALA SVIMA KOJI SE JAVE I POKUŠAJU POMOĆI!