imam priliku dobiti ovaj proc za jeftine pare (230 kn)
zanima me kakav je taj proc tj kako se pokazao u igrama (nezahtjevnim)
također me zanima gdje bi mogao kupiti sto jeftiniju maticnu za njega ( otprilike 300 kn )
hvala
također me zanima gdje bi mogao kupiti sto jeftiniju maticnu za njega ( otprilike 300 kn )
hvala
Procesor je vrlo dobar....malo se grije i malo troši...
uzmi u obzir da kad bi uzimao novu matičnu da ima integriranu grafičku...osim ako ćeš
posebno uzimat...jer ti je ova 9550 sto sad imas AGP...a sve novije matične ti imaju
PCI Express 16x....
Evo ova nije loša matična...malo je skuplja od 300kn ali ima integriranu grafičku...iako nije "Bogzna nešto"...bar
baca sliku na ekran....
Procesor je vrlo dobar....malo se grije i malo troši...
uzmi u obzir da kad bi uzimao novu matičnu da ima integriranu grafičku...osim ako ćeš
posebno uzimat...jer ti je ova 9550 sto sad imas AGP...a sve novije matične ti imaju
PCI Express 16x....
Evo ova nije loša matična...malo je skuplja od 300kn ali ima integriranu grafičku...iako nije "Bogzna nešto"...bar
baca sliku na ekran....
procesor je dobar i ja bi ga tija kupit a matičnu uzmi bar neku s novijom grafikon bar ko ovu
Procesor je dobar, osobno ga imam, solidne su perfomanse, mala potrosnja i zagrijavanje. Ploču uzmi Gigabyte P31 u ADMU dode taman oko 300-ak KN. Takoder, kao sto je kolega Penryn rekao, ta tvoja trenutna graficka nece moci ici u tu ploču... Stoga ako nisi pri parama uzmi neku ploču s integriranom grafikom (g31) koja nije sporija od 9550.
hvala
Za tih tristo kuna koje ti mislis dat ili odvojit za maticnu evo ove dvije su ok iz ADM recimo, oba dvije imaju integriranu grafiku na sebi Intel GMA 3100 koja cak niti nema DVI prikjucak ak ti je to bitno i ak mislis koristit integriranu grafiku na maticnoj. To su zapravo iste maticne samo kaj je GIgabyte skuplja zbog bolje izrade i tak to ako nisi iz Zagreba mos i narucit u ADM pa platis postom kad ti dođe doma i nema problema!
Ako nećeš kupiti procesor javi se meni, ja ću ga uzeti :)
i ja ga imam bez problema ga klokas na 3.0, ja ga drzim na 3.5 stock voltaza ( 1.2 ) te su mi temp cist solidne u idle 48 C a u max opterecenje 60 C s time da je gore artic frezer 7 pro, jest da je malo tromi ipak ima malo cache ali ako bude to samo za igre gledanje filmova i sl. ma milina
stani u red ja san prvi pokaza interes
stani u red ja san prvi pokaza interes
ajde ne kenjaj kupit ce ga onaj tko ce ponudit vise para,
j ti preporucam da kupis sa bilokakvim dual core procesorom moze sve solidno igrat
a vi koje sa javljate da cete ga vi kupit ste noobovi ova tema nije ogals!!! nego covjek pita dali mu se isplat kupit taj proc
Imam taj proc i ne bih ga prodao ni za 400kn, mada sam ga kupio za 575 prije dosta mjeseci...procesor je zaista izvrstan odabir za sve korisnike, osim dakako one 'najzahtijevnije'...
uz proc i mbo kupit cu i grafu
hd 4770 512 ddr5 a napajanje sam vec kupio fortron 400w
sto mislite oce bit dovoljno za igranje nekih novijih igara
uz proc i mbo kupit cu i grafu
hd 4770 512 ddr5 a napajanje sam vec kupio fortron 400w
sto mislite oce bit dovoljno za igranje nekih novijih igara
Odlično!!! za taj monitor.Ali uzmi ovu jaču grafu jer ti je ista cijena kao 4770hd
hvala
Procesor je odlican ja ga imam i radi super kloko sam ga sa 2.50 GHz na 3.1GHz........U igrama je odlican sve radi ok.......
Imam maticnu Asus P5KPL AM-SE Socket 775.....