Moze preporuka za neki obican hladnjak, netrebam oc, samo da radi normalno :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ovaj je dobar ako ne ideš OC-at
Moze preporuka za neki obican hladnjak, netrebam oc, samo da radi normalno :)
Kakav hladnjak, kakav socket, do kolko love ???
Hladnjak za Phenom X4 9850 BE
Piše ti sve, znači običan hladnjak, samo da radi normalno...
I ovaj je dobar ako ne ideš OC-at
Taj nije bas idealan za X4 proc uopce, no zato je ovaj dole s fotke puno bolje rjesenje jer je dosta veci te s tim i efikasniji a usput se ne cuje uopce bestbuy sigurno!
Sad si pretjerao rambox, za taj bestbuy cu morat skupit pare vec :)
Sta sve ok sa ventilatorom od 75 kn, mislio sam da cu min 250 morat dat..
Sad si pretjerao rambox, za taj bestbuy cu morat skupit pare vec :)
Sta sve ok sa ventilatorom od 75 kn, mislio sam da cu min 250 morat dat..
Ak imas obican AMD hladnjak onda ce to bit veliki napredak tiho i efkasno, nisu sve dobre stvari tak skupe a taj hladnjak je itekak dobar i to je to a dolazi s pastom na hladnjaku vec pa ne moras kupit novu pastu ak je nemas!
Sad mi je prodavac rekao da na taj phenom x4 9850 BE ide hladnjak koji podrzava
do 125w, a ovaj na str. arctic cooling podrzava do 90w.
Dali da se drzim ovog sto ste preporucili ili ovaj koji sam nasao(link dolje)?
http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=20221&servisID=1
Super vec sam se nadao da sam to rijesio ali mi je odgovorio prodavac na ebay-u da za taj procesor mora bit
ventilator koji podrzava do 125 watta a ne 95w.. sta kazete?
Znaci imam phenom x4 9850 Black edition 125w..
Je sad sam provjeril on je do 95W no mogel bi on svejedno ohladit taj tvoj proc solidno, onda ti je drugi izbor te skuplji normalno ovaj dole na fotki koji je do 130W TDP isto odlican hladnjak u svojm rangu!
Hyper TX3 je moj prijedlog
Uzet cu ipak taj Freezer 64 Pro WM jer ima pastu vec na njemu. Hvala svima na pomoci!
Da ne otvaram novu temu. Zanima me di bi u Splitu ili bližoj okolici moga nać coolermasterove hladnjake jer gleda san na stranicama (ve-mil, hg-spot(iako ih zaobilazim), formel, filip, links) i nemogu nać ništa. Zna li ko?
Prozujao mi je ventilator na CPU. Jel se može kupiti samo ventilator da ne kupujem cijeli hladnjak? Ako ne može dajte mi molim vas preporučite neki do 150 kn.