Gigabyte GA-990XA-UD3

poruka: 532
|
čitano: 105.175
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Gigabyte GA-990XA-UD3
mate960 kaže...

Koliko problema s ovom plocom, bolje da kazem frendu da je NE kupuje.

Neki imaju problema od početka (kao ja) ,dok nekima sve radi kako treba.
Meni ne želi otključat proc u x4 da ne znam što napravim,tako da ga držim na x2 i gotovo.

Što se USB stickova tiče -meni radi sa svim stickovima,jedino sa tim neće od 512mb ,dok ga druga računala prihvaćaju kako treba.

Izlaskom nove revizije bi se trebao smanjiti broj problema s tom pločom. 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Pa čuj nije bed u ploči ja znam preko 30 vlasnika kojima normalno radi ! Mene za sad ništa ne zeza ... flash na F10D i sve ljepo funkcionira :)  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gigabyte GA-990XA-UD3

Jel moguće da je moj problem u memoriji.Jedino zastajkivanje u POST screenu je prije nego što pokaže memoriju,ungaged mode. Jel moguće da to nešto sexa ?

091 518 1424
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Hmm, da ali prije bi rekao Optika ili HDD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ScarFace007 kaže...

Jel moguće da je moj problem u memoriji.Jedino zastajkivanje u POST screenu je prije nego što pokaže memoriju,ungaged mode. Jel moguće da to nešto sexa ?

Jesi provjerio da li ti je u Advanced BIOS features>Hard disk boot priority namješten kao prvi hard na kojem ti je OS?

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Kakve to ima veze ? A moguće isto ako si unlockao jezgre a one su loše pa neželi nastavit ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gigabyte GA-990XA-UD3

Nisam unlockao nista. Primjetio sam jednu razliku između jedne ploče i moje. U mojoj nema jednog menia u biosu "advanced chipset features". Jel moguće da u tom meniu ima nešto što trebam isključit/promijeniti. Jel može netko pogledat kod sebe dali ima to.

091 518 1424
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 17:48 (ScarFace007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

Kakve to ima veze ? A moguće isto ako si unlockao jezgre a one su loše pa neželi nastavit ...

Njemu zapne na loading operating sistem. Ja sam jednom kad sam rastavljao komp drugačije spojio diskove nego prije i nije mi bio hdd di mi je OS prvi na tok opciji i zapeo mi je pri paljenju na loading operating sistem. Samo što ja nisam čekao hoće li on naći OS na drugom disku nego sam odma resetirao i u biosu namjesti sve kako je bilo.

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
14 godina
ScarFace007 kaže...

Nisam unlockao nista. Primjetio sam jednu razliku između jedne ploče i moje. U mojoj nema jednog menia u biosu "advanced bios features". Jel moguće da u tom meniu ima nešto što trebam isključit/promijeniti. Jel može netko pogledat kod sebe dali ima to.

ctrl+F1 kad uđeš u bios i pojavit će ti se

13 godina
neaktivan
Gigabyte GA-990XA-UD3

Ispričavam se,krivo sam naveo. Radi se o meniu "advanced chipset features". Eo link gdje sam to vidio :

I nije do hard diskova,probao sam više njih,izmjenjao im mjesta,disableo cdrw,stavio ovaj disk na prvo mjesto.Isto sam mislio da je do diskova,pa sam promijenio disk,i sve isto.

091 518 1424
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ScarFace007 kaže...

Ispričavam se,krivo sam naveo. Radi se o meniu "advanced chipset features". Eo link gdje sam to vidio :

I nije do hard diskova,probao sam više njih,izmjenjao im mjesta,disableo cdrw,stavio ovaj disk na prvo mjesto.Isto sam mislio da je do diskova,pa sam promijenio disk,i sve isto.

Ne mogu pogledat video da vidim o čemu se radi jer se spajam preko mobitela na net al znam da kad stisneš Ctrl+F1 u glavnom meniju dobiješ neki dodatni izbornik.

13 godina
neaktivan
Gigabyte GA-990XA-UD3

U pravu si !Dobio sam taj menu,ali nema tamo ništa što bi mi moglo pomoći. 

091 518 1424
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Škrto.. Moraš sam odrediti 8x/8x SLI/CF... Pametne ploče to odrade same...

OK je ploča.. Ali meni OK nije dovoljno...

Ploča je kao djevojka - postoje OK cure koje bi obrnuo jednu večer i to je to.

A postoje djevojke koje bi obrtao svake večeri.

Ja ne pristajem na kompromise.

FoxConn, ASUS i ASRock... Ostalo samo pozdravim sa "Hvala što ste došli".

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Škrto.. Moraš sam odrediti 8x/8x SLI/CF... Pametne ploče to odrade same...

OK je ploča.. Ali meni OK nije dovoljno...

Ploča je kao djevojka - postoje OK cure koje bi obrnuo jednu večer i to je to.

A postoje djevojke koje bi obrtao svake večeri.

Ja ne pristajem na kompromise.

FoxConn, ASUS i ASRock... Ostalo samo pozdravim sa "Hvala što ste došli".

haha, dobra... :D Samo što malo previše obitavaš u temi za ok ploču, za nekoga koga naglašeno ne zanimaju kompromisi pitam se zapravo nisu li tvoje tajne želje upravo kompromisne cure? Ne brini Kihoty, nikad nije kasno da se opustiš, tko bira masturbira ;)

clock2much
14 godina
protjeran

Blizanke sa kompromisom?

Još si doma?

Pozdravi blizanke. {#} 

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Gigabyte GA-990XA-UD3

Jep, doma uz ženu i sina, izlasci su za mene prošlost, eto jučer navečer sam rastavio htpc, crkla mi je A780GMH-128M, trajala mi je 2 i pol godine i to je zadnja Asrockica koju imam, ujedno je i najduže trajala, sve ostale su odavno mrtve tako da sam ja svoje kompromise napravio, ako želim hardware koji radi moram odustati od Asrocka a nije da mu nisam dao šansu :/

RIP A770DE+, M3A770DE, AOD790GX/128M, A790GXH/128M, A780GMH/128M, M3A785GMH/128M, A780FullDisplayPort, P45XE-WiFiN, X58 Extreme, to je unazad 2-3 godine što mi odmah pada na pamet, uz poneku koju sam odmah prodao radi nezadovoljstva ipak neću pljuvat po Asrocku ali mi doma više neće dobiti priliku...

clock2much
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Vrijeme je za GIGABYTE 880GM-UD2H

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cele303 kaže...

RIP A770DE+, M3A770DE, AOD790GX/128M, A790GXH/128M, A780GMH/128M, M3A785GMH/128M, A780FullDisplayPort, P45XE-WiFiN, X58 Extreme, to je unazad 2-3 godine što mi odmah pada na pamet, uz poneku koju sam odmah prodao radi nezadovoljstva ipak neću pljuvat po Asrocku ali mi doma više neće dobiti priliku...

dobro cele, aj sad priznaj svima što radiš s asrockicama

13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Pa ti je napisao HTPC {#} Ahh nije ni prvi ni zadnji kome je crkla ploča ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Pa ti je napisao HTPC {#} Ahh nije ni prvi ni zadnji kome je crkla ploča ... 

Hmm X58 u HTPC? Yeah right... I see where this is going...

13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Molim te Don, zašto potoje ITX, mini atx i microatx pa naprimjer za desktop case, htpc ??????? samo ti uvijek nešto fantaziraš ... drži se PCTREIBER i OCN

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

You did not get the point:

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X58%20EXTREME

To u HTPC? Mislim, BD-Koko, postaješ smiješan... Zapravo sam čak i tužan...

Kad te zamislim, Koko, vidim ovako nešto:

13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Pa ja u svom HTPC imam MSI K9NEO tak nešto, AMD ATHLON X2 5400, i ta ploča je skoro iste veličine zato pssst

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gigabyte GA-990XA-UD3

meni radi sve normalno sa 2 WD 1TB diska u AHCI modu, nisam probao sa SSD diskom...nikakvih problema nisam zapazio ni kod instalacije ni u radu...Phenom 965 i ATI 6870...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Šta nisi napravio RAID 0 polje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
igy kaže...
Cele303 kaže...

dobro cele, aj sad priznaj svima što radiš s asrockicama

Koristim ih, to je sve (hard as rock my ass)... Neke su bile u glavnom kompu, neke su bile u htpc-u, neke su bile samo za testove, svima je zajedničko - mrtve su...

clock2much
13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Cele nisi trebao pisat da su ti RIP, Don će  {#} ...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Bulldozer kaže...

Cele nisi trebao pisat da su ti RIP, Don će  {#} ...

upravo to,tako pisati o božanstvu ašrotu,mislim stvarno je bezobrazluk,usput susjedu je upravo jucer zveknila jedna ašrotica 785gm-s3 i povukla za sobom ram,sva sreća za ram ima garu a za ašroticu nema ;(

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
Gigabyte GA-990XA-UD3

Koliko primjetim po forumima na netu  i susjedstvu te asrokice imaju kao rok 2.5g do 3 godine haha, meni frendu A770DE+ crkla zvučna i mrežna a nit grmilo nit išta ... 

I da ovo nek se pročuje di god može, znači ploča nova novcata otvorena tek stavljena na stol jer frend nije imao case riječ je o K10N78D i 1 usb bio potrgan, naravno u ADM nisu prihvatili reklamaciju jer su mislili da je ljudska pogreška a kakva ti pogreška otvorit i vidjet BP

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 11:49 (Bulldozer).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Gigabyte GA-990XA-UD3

Samo vi pljujte po ASRocku, vecina vas nije ni imala asrockicu u kompu

Ofc.

3 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice