CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.194.146
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
17 godina
CPU hladnjaci P&O

Pretpostavljam sam, pa dobro kaj je baš tolko bolji od Thermalright Venomous X?

Niš idem gledat testove po netu noctua vs thermalirght.

EDIT: Zanimljivo,Venomous X  je uz bok noctui, jedino po čem je bolja noctua je kaj ima tihe ventilatore, al to se da sredit tj nabavit i stavit na Thermalright..

Mislil sam da Noctua dere Venomous, kad ono, zanemarivo...

http://www.techreaction.net/2010/04/19/review-seven-way-am3-cooler-shootout-winner-takes-all/%20%20AMD%20platforma

http://translate.google.com/translate?hl=hr&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Flab501.ro%2Fracire%2Fthermalright-prolimatech-si-noctua-batalia-titanilor

http://www.cowcotland.com/articles/527-4/ventirad-thermalright-venomous-x-dans-le-trio-de-tete.html

http://www.madshrimps.be/vbulletin/f22/thermalright-venomous-x-vs-noctua-nh-d14-cpu-coolers-69794/

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 16:49 (zvonac).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pa nije sam heatsink toliko bolji, male su razlike. Prednost Noctue je šta dolazi s ventom dok za VX moraš kupiti zasebne.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Re: CPU hladnjaci P&O
zvonac kaže...

Pretpostavljam sam, pa dobro kaj je baš tolko bolji od Thermalright Venomous X?

Niš idem gledat testove po netu noctua vs thermalirght.

EDIT: Zanimljivo,Venomous X  je uz bok noctui, jedino po čem je bolja noctua je kaj ima tihe ventilatore, al to se da sredit tj nabavit i stavit na Thermalright..

Mislil sam da Noctua dere Venomous, kad ono, zanemarivo...

Noctua je tiša, za istu cijenu dobiješ hladnjak sa 2 vrhunska venta, dok kod Venomousa ih moraš dokupit, a znamo koliko su kvalitetni i tihi ventovi skupi, isto tako Noctua ima daleko dužu garanciju ( a opet znamo koliko su kvalitetni ventovi skupi). I Venomous po defaultu dolazi sa mountom samo za Intel, dok Noctua ide i na AMD i na Intel.

Znam da u Linksu piše da ima mount za oba, ali čini mi se da je jednom bila već rasprava oko toga i da tada nisu imali, nego samo za Intel. možda je sad situacija drukčija, rebalo bi ih nazvati i provjeriti. Uglavnom Noctua preporuka... {#}

15 godina
CPU hladnjaci P&O

Je cuo ko za ovo vodeno hlađenje. ovo je samo ime modela.. Q16FRZ13

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Poz. Jucer sam kupio novi komp i sve ja to slozim kad ono cooler od proca je dosta glasan. Konfa je gigabyte 990xa-ud3, msi n560gtx hawk, phenom 955 be. jedino kak sam uspio to rijesit je da sam u softwareu od maticne easy tuner se zove stavio hladnnjak u idleu na 10% okretaja. moje pitanje je dal mi se kaj moze dogodit s procom? bio je na namjesten na 30% okretaja u idleu na 17 stupnjeva, a na 100% je namjesten za 66 stupnjeva. I da li je inace tvornicki hladnjak na phenomu tak glasan ili? MOLIM pomagajte ljudi

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 8:19 (alanford1).

0 0 hvala 0
15 godina
alanford1 kaže...

Poz. Jucer sam kupio novi komp i sve ja to slozim kad ono cooler od proca je dosta glasan. Konfa je gigabyte 990xa-ud3, msi n560gtx hawk, phenom 955 be. jedino kak sam uspio to rijesit je da sam u softwareu od maticne easy tuner se zove stavio hladnnjak u idleu na 10% okretaja. moje pitanje je dal mi se kaj moze dogodit s procom? bio je na namjesten na 30% okretaja u idleu na 17 stupnjeva, a na 100% je namjesten za 66 stupnjeva. I da li je inace tvornicki hladnjak na phenomu tak glasan ili? MOLIM pomagajte ljudi

Da tvornicki je glasan, kolike su ti temp sad? provjeri s everstom.

17 godina
protjeran
CPU hladnjaci P&O

jel valja što ovaj vent za TR venomousX, da stavim 2 kad su jeftini:

gelid inteligent IC pwm

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mierda-del-torro kaže...

jel valja što ovaj vent za TR venomousX, da stavim 2 kad su jeftini:

gelid inteligent IC pwm

Nije loše, al opet, za 70ak kuna po komadu bi i kod nas našao nešto slično a bez čekanja i sa garancijom...

Možda ima šta u ADM-u ili negdje za tu cijenu.

Edit: evo malo računam, čak i da uzmeš više komada, 3 ili 4, iak oćeš platit i carinu i PDV svejedno se ispalti više nego uzimat u dva ili više odvojena paketa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 13:03 (miki1981).
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
alanford1 kaže...

Ocitavam sa speedfanom, 36-40 stupnja u idle-u. Mislim da cu uzet neki aftermarket cooler. Kaj mi preporucas do 250kn? a da je tiho, mislio sam coolermaster 212 hyper plus ili ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev.2? Ima mozda kaj jos bolje?(tise)

15 godina
alanford1 kaže...
Encyanix kaže...
alanford1 kaže...

Ocitavam sa speedfanom, 36-40 stupnja u idle-u. Mislim da cu uzet neki aftermarket cooler. Kaj mi preporucas do 250kn? a da je tiho, mislio sam coolermaster 212 hyper plus ili ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Rev.2? Ima mozda kaj jos bolje?(tise)

Moja preporuka : http://www.links.hr/index.php?naziv=Cooler+XIGMATEK+Scorpion+HDT-S1283%2C+socket+775%2F939%2F940%2F754%2FAM2&option=artikl&id_kategorija=05090312&id_artikl=050.903.225 ni coolermaster 212 hyper+ nije los

14 godina
Gunner11 kaže...

Zanima me koji je hladnjak bolji;

EDIT: Slobodno predložite još neki sa sličnom cijenom ( 250kn +/- )

Isti su, nema neke prevage.

14 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

poz. imam maticnu 990-xa ud3 i thermaltake v4 kuciste a uzeo bi scythe grand kama cross. Bi li mi stao unutra?

0 0 hvala 0
14 godina

Pa uzmi ravnalo i mjeri malo okolo CPU socketa kolko imaš mjesta do rama i okolo jel je taj hladnjak sa velikim promjerom, a nije mu problem visina ! Ali mislim da bi ti trebao stati ako nemaš visok RAM .

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2011 0:07 (itomic009).
15 godina
alanford1 kaže...

poz. imam maticnu 990-xa ud3 i thermaltake v4 kuciste a uzeo bi scythe grand kama cross. Bi li mi stao unutra?

Taman bi ti stao.. skoro na knap

17 godina
CPU hladnjaci P&O

Trebam savjet, od wizo-a (i ovim putem mu se još jednom zahvaljujem) sam dobio Freezer 7 Pro hladnjak i namjeravam zamjeniti svoj stock hladnjak na C2D E6300 na MB Asus P5W DH DELUXE.

Da li je nužno da skidam MB, pa van kućišta instaliram hladnjak ili ga mogu samo ovako napiknuti na MB?

Hoće li se MB puno savijati kada budem stiskao kopče da se uglave u rupe na MB, ako MB ne budem vadio van?

Da li mogu i kakav veći ventilator staviti na njega?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Dali se ovo isplati uzimat ? za koliko bi se stupnjeva spustila temp. cpu-a?( to bi stavio na gornji dio kucista ).

Kupi Si Tricikl
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samo moraš pogodit rupe  na matičnoj i površinu koja ide do procesora...a što se tiče veličine hladnjaka mi moš stavit koliko hoćeš samo da se poklapa ovo dvoje šta sam prije naveo

17 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O
Imam jedno pitanje?prvi put slazem hladnjak.radi se o CM V8.dali se to treba jako stegnuti na maticnu ili kak?
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jura kaže...
Imam jedno pitanje?prvi put slazem hladnjak.radi se o CM V8.dali se to treba jako stegnuti na maticnu ili kak?

A gle, moras nac neku sredinu, svakako stegni čvršće, al ne opet da izglodas glavu vijka :)

Neki osjecaj valjda imas...

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Jel netko možda probao ove nove Freezere 13, CO i Pro CO?

Ja bi možda nešto snažnije od Freezera 7 Rev.2, pa gledam, njega ili Performu. Djeluje mi prilično impresivno.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Performa ti je bolja.
Ipak je to Zalman vs Artic Coolinga
Zaradite novce http://bux.ratovi.net/?r=robimarko
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Performa ti je bolja.
Ipak je to Zalman vs Artic Coolinga

Znam ali računao sam - ovaj je duplo veći, duplo veća gotovo rashladna površina, stvarno je mrga 13 Pro CO model. Ali i nešto skuplji. Tnx na odgovoru. {#}

Cemetary gates
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Di se u hr moze kupit Noctua nh-d14?

www.tpbg.co.cc Games Download // Prodajem Napajanje Xilence 580w Red Wings
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Encyanix kaže...

U Oprić Informatici jedino. Najbolje ti je poslat mail na ivan@opric-informatika.hr

15 godina
miki1981 kaže...
Encyanix kaže...

U Oprić Informatici jedino. Najbolje ti je poslat mail na ivan@opric-informatika.hr

kolika je cijena ako znas?

16 godina
miki1981 kaže...
Encyanix kaže...

To su oni neki, čuo si nekad za njih..{#}

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
Encyanix kaže...
miki1981 kaže...
Encyanix kaže...

Naravno da znam...cca 76 EUR, ili točno 561,74kn.

15 godina
miki1981 kaže...
Encyanix kaže...
miki1981 kaže...
Encyanix kaže...

Naravno da znam...cca 76 EUR, ili točno 561,74kn.

I mislio sam :P ipak ce noctua jos malo pricekat ;)

15 godina
Encyanix kaže...

I mislio sam :P ipak ce noctua jos malo pricekat ;)

Kad dodje vrijeme javi se na onaj mail.

15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Može li mi tko reći neki tih a super hladnjak za OC Intel C2Q Q8200?

Cijena do 350 novo ili polovno :))

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice