Ako jedan i7 clockan na 4.7Ghz ( što je vrlo visoko ) sa svojih 8 threadova je ovako iskorišten, šta onda tu ima raditi nekakav 4 jezgreni procesor ?? Nije mi jasno šta su se svi uspjenili! Kao prvo, neće Intel ništa zaostati za AMD-om u gamingu u sljedećim godinama, a kao drugo samo oni koji su živjeli u pećini nekoj, ili koji su zadrti fanatici te neznaju razmišljat svojom glavom ni mrve su sad kao iznenađeni što će sve igre biti optimizirane za puno jezgara/threadova. Nije Intel ni u prošlosti bio "bolji" od AMD-a za igranje, nego je software bio optimiziran na ruku Intelu. Sada AMD ima primat kod konzola, a Intel ima ogroman monopol generalno te 20 puta više novaca, tako da će to sada nadoći na situaciju da će gaming biti sličn na Intelovim i AMD-ovim višejezegrenim ( preko 4 jezgre ili threada ) procesorima, a ne kao zadnjih godina kada je umjetno ( čitaj igre programirane na ruku Intelu ) Intel bio bolji za gaming.
nije mi proc na 4.7 nego na 4.2.. krivo sam napisao pod moj pc.. 4.7 je neki maks stabilno sto sam uspio izvuc iz njega ali ga ne drzim za 24/7 takvog
e da volio bih znati zasto sam dobio td kad sam postao sliku zauzeca i7 3770k u crysisu? pa što i to nekome ne paše ?
Zato što su pametnjakovići u BUG-u napravili da se ne vidi tko ti je dao TU i TD, pa onda ljudi klikaju bezveze eto tak iz vica i kvare kvalitetu foruma. Jedna totalno glupa ideja su te stvari, i općenitoo tu funkciju up i down treba izbacit s foruma, i ostavit samo "Hvala".