Clarkdale i5

poruka: 17
|
čitano: 2.023
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Clarkdale i5

Evo testa novih Intelovih procesora. Nista me nije tolko fasciniralo kako me fascinirala njihova voltaza... Clockan na 3600 MHz radi na 0.9xx volti. Dobar kandidat za extremno OC-anje.

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
RE: Clarkdale i5

Da definitivno arhitektura sa potencijalom, no za sada ipak ostajem pri svome Quadu Namigiva

Integrirana grafika je naravno dosta slaba (no to je bilo i za očekivati).

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Clarkdale i5

Ovo je nova konkurencija AMD-u.Sada pak i u donjem segmentu.

Mislim da če ovo biti jeftini i jaki dualci.

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Evo testa novih Intelovih procesora. Nista me nije tolko fasciniralo kako me fascinirala njihova voltaza... Clockan na 3600 MHz radi na 0.9xx volti. Dobar kandidat za extremno OC-anje.

Jel se zna kolika će im biti cijena, te kad dolaze u Lijepu našu.....?

the PeRo
16 godina
neaktivan
perosima91 kaže...
Batista kaže...

Jel se zna kolika će im biti cijena, te kad dolaze u Lijepu našu.....?

od 100 do 220 eura.Najzanimljiviji i5 660 bi trebao bit oko 150 eura.Nekih 800 do 900kn.

16 godina
neaktivan
microman kaže...

od 100 do 220 eura.Najzanimljiviji i5 660 bi trebao bit oko 150 eura.Nekih 800 do 900kn.

da, ali će to kod nas biti sigurno preko 1000 kn...

AMD će i dalje ostati vladar donjeg dijela tržišta.

15 godina
neaktivan
Clarkdale i5

po meni ovi procesori su beskorisni, preskupi su za uredska računala(i prejaki). za multimediju i igre zbog visokog takta i OC-a su potencijalno dobri, ali zbog nove platforme preskupi i neisplativi... ovo je čisto da se nešto nova izbaci, pa nek bagra troši nepotrebno novce...

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
mile_st kaže...

po meni ovi procesori su beskorisni, preskupi su za uredska računala(i prejaki). za multimediju i igre zbog visokog takta i OC-a su potencijalno dobri, ali zbog nove platforme preskupi i neisplativi... ovo je čisto da se nešto nova izbaci, pa nek bagra troši nepotrebno novce...

za htpc neces uzimat i5, uzet ces ovo npr, a za igre, skupoca platforme to je subjektivna stvar.

btw barem razvijaju nove arhitekture, za razliku od druge strane koja svojim fenomima samo locka koju jezgru i eto mid-low end-a :)

everybody lies
16 godina
neaktivan
Clarkdale i5

AMD i dalje ima fleksibilniju i jeftiniju platformu.No bojim se da če preformanse ovog dvojezgrenog i5 ostaviti AMD u prašini.Činjenica je da ovi dvojezgreni procovi podržavaju HT,što direktno znači da če mu nedostatak dvije jezgre biti osijetno manji hendikep od nekog dvojezgrinog PhenomaII ili AthlonaII.Ako je suditi po taktovima ovi procovi bi u igrama mogli biti i bolji od svoje starije brače.

Sve u svemu treba pričekati da proc dođe na naše tržište i da naši dragi BUG-ovci zasuču rukave i testiraju te male zvijerke.Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
microman kaže...

da, ali će to kod nas biti sigurno preko 1000 kn...

AMD će i dalje ostati vladar donjeg dijela tržišta.

Onaj najači če biti zasigurno iznad 1000kn.No i5 660 če biti ispod 1000kn.A mislim da i3 također bi mogao biti zanimljiv pošto je jedina razlika između njega i petice nedostatak turbo boosta i taktovi.

A to zasigurno neče smetati OC-erima koji turbo boost ionako isključe,a taktove dovedu na veču razinu.

17 godina
Core2Duo2 kaže...
mile_st kaže...

za htpc neces uzimat i5, uzet ces ovo npr, a za igre, skupoca platforme to je subjektivna stvar.

btw barem razvijaju nove arhitekture, za razliku od druge strane koja svojim fenomima samo locka koju jezgru i eto mid-low end-a :)

Ja bi rađe uzeo nekog semprona 140 + 785G chipset sa HD4200 integrušom, to rastura ionako procesor previše neutječe kada grafička akcelerira HD video , a za obični video i single core na 2,7 je dosta pogotovo što je ovaj najnovije generacije.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
Core2Duo2 kaže...
mile_st kaže...

ma preglupo je da se izbacuju novi procesori koji nisu jači od prethodnika (da se izbaci 1 koji eto manje troši, ovo-ono... reka bi čovik, ali izbace cilu armiju procesora od kojih već ima i boljih i jeftinijih).

17 godina
odjavljen
Clarkdale i5

evo ima članak na pcekspertu intel core i5-661

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Clarkdale i5
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još jedan zgodan članak o novoj i5 600 seriji i njihovoj overklokabilnosti:

Link: i5 670 na 6,9 GHz

Google is your friend
17 godina
Clarkdale i5

Bas sam gledal dolje komentare, frajer stavil link OC-an na 7 GHz s 2.1 V Iznenađen

0 0 hvala 0
15 godina
Batista kaže...

Bas sam gledal dolje komentare, frajer stavil link OC-an na 7 GHz s 2.1 V Iznenađen

Da, kure ih sasvim solidno :D

A i dosta krepavaju...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice