Buldožderi X6 -> smrt Intela u Cinebenchu....

poruka: 365
|
čitano: 45.037
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: Buldožderi X6 -> smrt Intela u Cinebenchu....

Dolar pokreće svijet...

Ako ti dolar nije bitan, poslat ću ti na PM svoj žiro račun,

pa mi uplati 10.000$.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
Don Kihoty kaže...

Dolar pokreće svijet...

Ako ti dolar nije bitan, poslat ću ti na PM svoj žiro račun,

pa mi uplati 10.000$.

kako si ti smijesan...

Meni kada kupujem komponentu nije bitan.. a da cu tebi uplatit neke pare ne dolazi u obzir..

Ti mi apsolutno nista ne pruzas u zivotu, procesor mi bar pruza neko zadovljstvo..

A ak ces mi bit muska kurva i radit poslove umjesto mene, znaci racunat itd.. platit cu i tebi pare sa zadovoljstvom..

14 godina
protjeran

Jao nisko si pao...

Voliš dečke? Pravac neven ciganović (namjerno pisan malim slovom).

Gle, ako ti stvarno novac nije bitan, onda ga doniraj meni, a ja ću ga donirati gladnoj djeci.

Usput, lako je biti dasa sa maminim i tatinim novcem.

Pljunuti u šake, zaraditi novac, nahraniti obitelj, i još k tome

ostaviti malo love za PC je pri našem standardu za prosječnog građana teško.

Nemamo svi mamice i tatice sponzore...

PS - Nije mi jasan izraz "platit ću i tebi pare"... "Pare" se plaćaju?

Mene su učili da je novac sredstvo plaćanja, na ekonomskom faxu...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
Don Kihoty kaže...

Jao nisko si pao...

Voliš dečke? Pravac neven ciganović (namjerno pisan malim slovom).

Gle, ako ti stvarno novac nije bitan, onda ga doniraj meni, a ja ću ga donirati gladnoj djeci.

Usput, lako je biti dasa sa maminim i tatinim novcem.

Pljunuti u šake, zaraditi novac, nahraniti obitelj, i još k tome

ostaviti malo love za PC je pri našem standardu za prosječnog građana teško.

Nemamo svi mamice i tatice sponzore...

PS - Nije mi jasan izraz "platit ću i tebi pare"... "Pare" se plaćaju?

Mene su učili da je novac sredstvo plaćanja, na ekonomskom faxu...

Aha ti dakle mislis da ja ne zaradujem svoj novac?

Ti mislis da to sta imam sam dobio od mame i tate??

Pa nazalost nisi tolko dugo na forumu da bi tebi trebo objasnjavat odakle i kako ja zaradujem uglavnom...

Zavrsio sam visu skolu vec odavno nisam iso na fax.. jer mi starci nisu imali novaca da mi ga plate. otiso sam radit sa svojih 19 godina.. zaradio sam i trenutno imam svoju Vlastitu kucu, svoj vlastiti atuo svoju vlastitu zenu, sve svoje i sve sam placam..

Kada to ostvare i polovica clanova ovog foruma sa moje 23 godine neka mi se jave.. samo tolko o tome.. nemoj mi pricat o mamici i tatici jer sam prozivio ono sta vecina nije..

A ja nisam nisko pao niti sam te vrijedao i apsolutno nigdje nisam reko da mi novac nije vazan, ono sta sam reko je da mi nije bitno kada kupujem komponentu kolko ce ona kostat ako tada imam novaca zato..

Ponudio si se da ti uplatim novce na tvoj racun, ja sam ti reko u kojem slucaju cu to napravit...

A placaju se novci ljudima koji rade za nekog..

Vase visosti oprostite sta sam niza klasa i nisam iso na fax...

Pa eto nisam naucio da se novcima ne placa..

EDIT: ja sam nisko pao?? pa ti se ponudio da ti uplatim pare.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 18:33 (toxic).
15 godina

Eh, kako je ovo krenulo morat ću skoknut po čips, Colu već imam Cool

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

A ja nisam nisko pao niti sam te vrijedao i apsolutno nigdje nisam reko da mi novac nije vazan, ono sta sam reko je da mi nije bitno kada kupujem komponentu kolko ce ona kostat ako tada imam novaca zato..

S ovim se u potpunosti slažem.

Ako si možeš priuštiti nešto skuplje, zašto uzimati jeftinije i onda

drugima prodavati maglu koji je proc isplativiji i slične stvari.

Other bands play, Rammstein burns.
16 godina

Samo bih dodao onima koji se pitaju a sigurno ih ima pa di to on radi i kolko zaraduje ..

Pa eto samo da to napisem i nebi vise htio jos vise zagadit ovu temu..

Biti bogat ne znaci zaradivat puno para, ponekad je potrebno malo srece, i snalazljivosti u zivotu da se dode do neceg, tako je situacija kod mene..

Ne zaradujem puno, imam dovoljno za svoj zivot, na vrijeme sam otkrio sta zelim i kraj price..

Da tezim ka boljem, tezim i to jako, ko ne tezi boljem taj laze, a najgore je sta leze sam sebe..

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 18:38 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jbg. nažalost ovo je tema koja je otišla u aut....... i bolje je izbrisati zadnje 3str. ili lockati temu jer opet je nastalo prepucavanje koje očito nevodi ničemu osim prepirci o onima koji IMAJU I ONI KOJI NEMAJU LOVE pa su jedni osuđeni da kupuju

Intel(bogati) a oni koji nemaju AMD(sirotinja) jer je država izbrisala srednji sloj građana i šutnula ih u sirotinju. JBGMršti sePlač

Semprom140 stiže bolji 555BE...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smille kaže...

Jbg. nažalost ovo je tema koja je otišla u aut....... i bolje je izbrisati zadnje 3str. ili lockati temu jer opet je nastalo prepucavanje koje očito nevodi ničemu osim prepirci o onima koji IMAJU I ONI KOJI NEMAJU LOVE pa su jedni osuđeni da kupuju

Intel(bogati) a oni koji nemaju AMD(sirotinja) jer je država izbrisala srednji sloj građana i šutnula ih u sirotinju. JBGMršti sePlač

Pa ne bas, zadnje 3 stranice ja pokusavam covjeku reci da covjeku koji ima love i koji zeli nesto kupit nece kupit nesto sto bi njega moglo eventualno zadvoljit nego  ce kupit vrhunsku stvar bilo to intel ili amd pa kolko god to bilo ne isplativo...

A nigdje nisam reko, a mislim da niko ti nije reko da je AMD za sirotinju.. pa moj prvi proc je bio AMD, pa opet AMD, Pa opet AMD pa opet, moj prvi intel bio je e6750... tak da..

a imo sam phenoma 9550 imo sam i phenoma 9950, a i imo sam phenoma II 955..

Ali jbga trenutno je u high end segmentu jedina opcija Intel, dok ne dodu nove zvijeri sa strane AMD-a to je ono sta ja zelim cijelo vrijeme reci i cijelo vrijeme govorim...

14 godina
neaktivan
Smille kaže...

znaci,svi mi koji imamo AMD procesore smo sirotinja?? MA NEMOJ! iskreno,ja Intelov procesor nebih kupio ni da sam multimilijarder jer ih jednostavno mrzim otkad sam usao svijet hardwarea,drzava nije kriva za sirotinju,krivi smo mi sto necemo raditi,govori se kako nema posla nigdje a moja firma prima ljude za 2500 kn mjesecno za vozace kamiona ali ocito su neki preponosni da rade za 2500 kn sto onda ispada da sam idiot sto ja radim za minimalac...i za takve lijencine meni odbijaju od place porez i sta ja znam sta sve ne da bi lijenčine primali socijalnu pomoc,gradilista prazna i traze ljude za raditi a nitko nece jer jbg,treba raditi,svi bi sjedili u direktorskom stolcu očito.

14 godina
protjeran

Ok zaboravi fax, zaboravi uspješnu firmu koju stečeš sa svojim iskustvom, trudom i radom.

Recimo da sa 39 godina imati uspješnu tvrtku, osobito na poručju malog tržišta kao što je Sisak.

Tvrtku, brand, ime i ugled mi nije poklonio nitko.

Glede toga, ponižavaš me nazivajući me doslovno "peškom", samim time što bi ti ugodila

muška guzica.

Pod drugo, nema veze što ti mogu biti otac, ali reci mi, gdje radiš i koliko u tom poslu imaš iskustva,

za koliko ljudi odgovaraš, za koliko suradničkih tvrtki odgovaraš?

Nadalje, ako cijena nije bitna, onda mi reci gdje se to dijele Intelovi procesori da i ja stanem u red?

Imam na poslu E6300, i mogu ti reći da je u izvođenu robota za mafiju (FF + GMonkey + UsrScr)

u samom radu, jedan obični mali 140 Sempron pokazao bolji od tog E6300.

Iz prve ruke eto. Na X48 ploči. Dali je stvar optimizacije, nemam pojma, ali Intel je to odradio lošije.

Usput, ako težiš ka boljem, gdje ti je SSD? Sebi sam priuštio 64GB SSD.

Dakle ipak je novac bitan. Šta misliš koji je razlog postojanja Intela i AMD-a, i zašto

se natječu u snazi? Da nije možda novac? Šta misliš da je njima "čast" bitna?

Ili iznos na bankovnom računu?

Evo za primjer, ti meni pokaži, fizički, da novac nije bitan.

Recimo da dobiješ od mene plaću 7000kn, i od toga 2 soma rezerviraš

za režije, svoju hranu i putne troškove, a da za 4 soma imaš složiti

konfiguraciju sa periferijom, po tvom izboru Intel, i još 1 som za monitor.

Evo iz ADM-a ili Protisa, kao Webshopa, tvoj izbor.

A ja ću za to vrijeme složiti AMD konfiguraciju.

Konfa je za krajnjeg korisnika koji će "surfati, slušati muziku, gledati filmove i igrati igrice"...

Pa za 5min post-aj konfu...

16 godina
neaktivan
Snakepriest kaže...

znaci,svi mi koji imamo AMD procesore smo sirotinja?? MA NEMOJ! iskreno,ja Intelov procesor nebih kupio ni da sam multimilijarder jer ih jednostavno mrzim otkad sam usao svijet hardwarea,drzava nije kriva za sirotinju,krivi smo mi sto necemo raditi,govori se kako nema posla nigdje a moja firma prima ljude za 2500 kn mjesecno za vozace kamiona ali ocito su neki preponosni da rade za 2500 kn sto onda ispada da sam idiot sto ja radim za minimalac...i za takve lijencine meni odbijaju od place porez i sta ja znam sta sve ne da bi lijenčine primali socijalnu pomoc,gradilista prazna i traze ljude za raditi a nitko nece jer jbg,treba raditi,svi bi sjedili u direktorskom stolcu očito.

Šta je onda to pod "Moj PC"? Laž?

Other bands play, Rammstein burns.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 19:09 (Penryn).
15 godina

@toxic ono za muska kurva i ostalo, nisko si pao!

Ali da, osoba poput tebe, za koju znam što je proživjela je stvarno za pohvalu, i skidam ti kapu za sve što si ostvario i znam da si se par puta već drugima "morao" (čuj, morao) objašnjavati zašto, kako i otkuda imaš novca?

...odgovor - neki to jednostavno vole, i nije im teško dati novac za vlastiti užitak!

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4ucker kaže...

@toxic ono za muska kurva i ostalo, nisko si pao!

Ali da, osoba poput tebe, za koju znam što je proživjela je stvarno za pohvalu, i skidam ti kapu za sve što si ostvario i znam da si se par puta već drugima "morao" (čuj, morao) objašnjavati zašto, kako i otkuda imaš novca?

...odgovor - neki to jednostavno vole, i nije im teško dati novac za vlastiti užitak!

ma nisam ja njega nazvo muskom kurvom.. niti sam ga mislio ikakvim nacimon uvrijedit...

pod muskom kurvom nisam mislio na pedera lol.... nego na osobu koju prisilno placam da radi ono sta ne zelim.. - usporedba radi procesor radi ono sta ja zelim iako on to sigurno nebi volio..

nije niti bitno..

htio je da mu uplatim pare nicim izazvan. stavio sam uvjet iako sam se mozda krivo izrazio - ISPRICAVAM SE SVIMA koje je to uvrijedilo pogotov gosp. DON-u

14 godina
protjeran

Po tome je tvoj procesor "kurva" kad mu pokreneš Prime95,

jer to on ne želi nikako raditi...Belji se

PS - Ne brini, nisam zlopamtilo, niti me je lagano uvrijediti...

Mene ćeš uvrijediti jedino ako odbiješ moju ponudu ćevapa&piva

u gradu... Namigiva

16 godina
Don Kihoty kaže...

Ok zaboravi fax, zaboravi uspješnu firmu koju stečeš sa svojim iskustvom, trudom i radom.

Recimo da sa 39 godina imati uspješnu tvrtku, osobito na poručju malog tržišta kao što je Sisak.

Tvrtku, brand, ime i ugled mi nije poklonio nitko.

Glede toga, ponižavaš me nazivajući me doslovno "peškom", samim time što bi ti ugodila

muška guzica.

Pod drugo, nema veze što ti mogu biti otac, ali reci mi, gdje radiš i koliko u tom poslu imaš iskustva,

za koliko ljudi odgovaraš, za koliko suradničkih tvrtki odgovaraš?

Nadalje, ako cijena nije bitna, onda mi reci gdje se to dijele Intelovi procesori da i ja stanem u red?

Imam na poslu E6300, i mogu ti reći da je u izvođenu robota za mafiju (FF + GMonkey + UsrScr)

u samom radu, jedan obični mali 140 Sempron pokazao bolji od tog E6300.

Iz prve ruke eto. Na X48 ploči. Dali je stvar optimizacije, nemam pojma, ali Intel je to odradio lošije.

Usput, ako težiš ka boljem, gdje ti je SSD? Sebi sam priuštio 64GB SSD.

Dakle ipak je novac bitan. Šta misliš koji je razlog postojanja Intela i AMD-a, i zašto

se natječu u snazi? Da nije možda novac? Šta misliš da je njima "čast" bitna?

Ili iznos na bankovnom računu?

Evo za primjer, ti meni pokaži, fizički, da novac nije bitan.

Recimo da dobiješ od mene plaću 7000kn, i od toga 2 soma rezerviraš

za režije, svoju hranu i putne troškove, a da za 4 soma imaš složiti

konfiguraciju sa periferijom, po tvom izboru Intel, i još 1 som za monitor.

Evo iz ADM-a ili Protisa, kao Webshopa, tvoj izbor.

A ja ću za to vrijeme složiti AMD konfiguraciju.

Konfa je za krajnjeg korisnika koji će "surfati, slušati muziku, gledati filmove i igrati igrice"...

Pa za 5min post-aj konfu...

Ja tvoje znanje, iskustvo ili bilo sto nisam usporavao niti spominjao dok si ti uredno se dotako mojih roditelja nicim izazvan oprosti ali to tako nejde..

Onak nemam svoju firmu, ali budi uvjeren da odogovaram za puno veci brol ljudi nego ti to mozes zamisliti, pogotovo sta radim u jednoj od najvecih svijetskih firmi u svijetu... ne zelim imenovat niti sponzorirat za koga radim i kako radi..

A sada ovaj drugi dio. da nastavimo za hw-om a ne sa privatnim zivotom jos jednom ISPRIKE za ono sa muskom kurvom .. nisam mislio vrijedat niti mi je to padalo na pamet.. ako te nesto zanima ili nekog zanima slobodno neka upita na pm..

Sada o HW-u..

ako ti meni das pare od 7000kn... za rezije recimo ostavim 2000kn

ostane mi 5kn.. moram oduzet jos sigurno 2000kn za zivot.. znaci ostaje mi 3 tisuce kn...

ko kaze da ja moram taj mjesec kupit komponennte tj pc?? zasto nebi sparo par mjeseci  i kupio si bolje??

Zasto nebi uzeo pc na rate?? lakse je placat..

14 godina
protjeran

Rate = kamate...

Ali ajde, složi PC za 5k kn...

Evo zašto ti kao ekonomist, te kao prijatelj ne savjetujem u IT industriji "na rate".

Kao prvo, ti ono što platiš i IT industriji, dobiješ u protuvrijednosti kvalitete/brzine.

Dakle marže su male, od 7 do 15% (15% se čini puno, ali za nešto što košta 40kn

to je malo).

Dakle trgovac manjih i srednjih firmi ti ne može dati "na rate" ako nema ugovor sa svim bankama,

a nema, jer to imaju samo veće firme koje mjesečno imaju 150.000+kn prometa.

Dakle ako recimo ideš na RBA 12 rata, prvo će ti trgovac uzet 7

posto na "rate", jer njemu banka uzima 6.5% + porezi i prirezi.

A drugo, banka će tebi uzimati od 6 do 10%, ovisno o iznosu rata i koliko je rata.

Tako ćeš dakle jedan PC od 5000kn, u 90% naših prodavaonica platiti na 12 rata,

ne 5000 kn, nego 5000 x 1.06 x 1.08 = 5724kn, i to u najboljem slučaju.

16 godina

Od svih procesora najprimamljiviji mi je i7 860, premda vec godinama koristim AMD-a... - primarno. Na ostala 2 kompa imam Intela... Mozda ce zvucat cudno, ali jednostavno neke komponente ne volim kao ostale. Kad kupujem best buy, gledam da to bude procesor (opet bi kupio AMD-a premda sam naveo da mi je 860 mrak), maticna, kuciste, RAM. Dok recimo za napajanje i graficku bi mogao iskesirat bolesne pare (premda bi to realno gledano bilo za Oscara bedastoce). I to kaj bi ja iskesiral velku lovu bezveze - takodjer me ne zanima, kako neki vole kupovat skupe krpice (hlace, kosulje) - ja se na komponentama "olaksam".

Ovo u sta se vi usli, to bi se vec moglo pretocit u stvar ukusa... Netko nesto voli i cao djaci. Svatko ima svoje misljenje, a moje je da AMD trenutno nema dostojnu konkurenciju u procesorima do 1000 kn +/- 100 kn - znaci do x4 920... Sve dalje je Intel-ovo carstvo (govorim o desktop procesorima). OC-anje CPU-a i da ga OC-anog koristim 0-24 ne treba mi vise od 3,5 GHz sto je gotovo moguce sa svakim danasnjim procesorom.

Ovo sam napisal tek tolko da ja ne izostanem u ovoj temi... Nevinašce

4 0 hvala 0
16 godina
Don Kihoty kaže...

Rate = kamate...

Ali ajde, složi PC za 5k kn...

Evo zašto ti kao ekonomist, te kao prijatelj ne savjetujem u IT industriji "na rate".

Kao prvo, ti ono što platiš i IT industriji, dobiješ u protuvrijednosti kvalitete/brzine.

Dakle marže su male, od 7 do 15% (15% se čini puno, ali za nešto što košta 40kn

to je malo).

Dakle trgovac manjih i srednjih firmi ti ne može dati "na rate" ako nema ugovor sa svim bankama,

a nema, jer to imaju samo veće firme koje mjesečno imaju 150.000+kn prometa.

Dakle ako recimo ideš na RBA 12 rata, prvo će ti trgovac uzet 7

posto na "rate", jer njemu banka uzima 6.5% + porezi i prirezi.

A drugo, banka će tebi uzimati od 6 do 10%, ovisno o iznosu rata i koliko je rata.

Tako ćeš dakle jedan PC od 5000kn, u 90% naših prodavaonica platiti na 12 rata,

ne 5000 kn, nego 5000 x 1.06 x 1.08 = 5724kn, i to u najboljem slučaju.

Da al je poanta da ti to neces osjetit kako sta ces osjetit kada iskesiras 5000kn u komadu i to je cinjenica..

za 5 k kn bi otisao na AMD konfu sta je neosporivo..

Cak i za 10 soma kuna bi osto na AMD konfi iako bi tada razmislio i o Intelu.. za nesto vise kao sta sam reko vec mali miljon puta tipa 12 k kn i vise ici cu na Intel jer trenutno on nudi najbolje high end proizvode.. A i upitao si krivu osobu za to.. ja nazalost ciljam na high end segment...

Iako osobno trenutno mislim da nemam high end procesor niti diskovno sucelje..

A sad na pitanje SSD-a zasto ih nisam kupio?? trenutno mi ne igraju tolko ulogu u onome sta meni trebaju.. a da ih mislim kupit da i kupit cu ih kad za to dode vrijeme..

Ali sigurno zato sta ih nisam kupio necu kupovat "losije diskove"

Jos jedna stvar sta ljude buni kod mene je zasto stalno idem sa boljeg na losije i sa losijeg na bolje je zato sta volim isprobavat nove stvari i experimentirat to mi je jednostavno urodeno i gotovo..

tako da sam najbolji procesor koji sam imo tek kada je izaso i7 920 mjeno bez ikakve icije nadoplate za phenoma II 955 govori o mojoj ne isplativosti, jedino sta pozitivno neko moze naci u svemu tom je taj filing za uzbudenje za nesto novo. nesto ne isprobano i tak to..

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 19:33 (toxic).
14 godina
protjeran
toxic kaže...

A sad na pitanje SSD-a zasto ih nisam kupio?? trenutno mi ne igraju tolko ulogu u onome sta meni trebaju..

O tome ti ja pričam, nemam i7 najskuplji, jer mi ne treba...

Ne obrađujem HD materijal, ne renederiram, nemam potrebe, AMD me ne usporava na poslu..

Jedino što stvarno koristi moj CPU je Seti:

http://setiathome.berkeley.edu/

Priduži se u grupu ako hoćeš.

Tu bi se recimo jedan i7 sa 6/12 isplatio, jer bi obrađivao 12 paketa odjednom (ili 6

ako Seti nije optimiziran)....

Ali opet bi to bilo lošije od mojih 4+1 mašina na poslu

i dvije doma, dakle 6 (do 7) mašina vrti Seti, dakle minimum 12 paketa odjednom,

do 14 samo CPU,a i GPU odrađuje, dakle dodatnih 6 (do 7) paketića...

Jest da je potrošnja struje veća, ali ebiga, tu su da rade, i ja ne mogu bez njih poslovati...

Recimo samo na poslu imam 4 originalna Win 7 Home Premium, + XP Pro...

I to računam da moram platiti, jer dosta knjigovodstvenih programa ne radi pod Linuxom (na žalost).

Još da nema Open Offica, krepao bi sa kupnjom licenci....

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 19:37 (Don Kihoty).
14 godina
neaktivan

DAJTE RIGA MI SE OD VAS U 3 P MATERINE, TOXIC AKO IMAS TOLIKO PARA LIJEPO KUPI SEBI CORE I7 EXTREME OD 7000 KN I RAZGULI IZ USRANJE TEME VISE SAMO SPAMATE BEZVEZE ODE STA JE OVO OMG, samo hebeni kreten nije shvatia da je intel bolji ako se ima para, i da e intel je trenutno bolji na trzistu eto toxic jesi sad zadovoljan , ali za mene koji imam 15 god i moram imat dobre ocjene da bi mi mama kupila hebeni komp od jedva 6000 kn kojih sam jedva izvuka iz nje je amd zakon izbor i nema greske, moc cu gejmat na njemu i radit sta ocu, moc cu kupit plocu za am3 i ddr3 memoriju ispod 1000 kn i BMK, vise vi i intel i amd SVAKI CIGO SVOGA KONJA HVALI PA SERE MI SE OD VAS.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Pa u ovome se slazem sa tobom ako ti nesto netreba neces niti kupovat....tj ako to ne zelis trenutno jer ima drugih stvari sta su ti trenutno vaznije od toga..

Da u tim slucajevima defintivno ces se odlucit na isplativiju stvar...

Al eto vec za mjesec dana ja cu imat SSD 128gb :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
athlon64 kaže...

DAJTE RIGA MI SE OD VAS U 3 P MATERINE, TOXIC AKO IMAS TOLIKO PARA LIJEPO KUPI SEBI CORE I7 EXTREME OD 7000 KN I RAZGULI IZ USRANJE TEME VISE SAMO SPAMATE BEZVEZE ODE STA JE OVO OMG, samo hebeni kreten nije shvatia da je intel bolji ako se ima para, i da e intel je trenutno bolji na trzistu eto toxic jesi sad zadovoljan , ali za mene koji imam 15 god i moram imat dobre ocjene da bi mi mama kupila hebeni komp od jedva 6000 kn kojih sam jedva izvuka iz nje je amd zakon izbor i nema greske, moc cu gejmat na njemu i radit sta ocu, moc cu kupit plocu za am3 i ddr3 memoriju ispod 1000 kn i BMK, vise vi i intel i amd SVAKI CIGO SVOGA KONJA HVALI PA SERE MI SE OD VAS.

Who took Your paper? Belji se

14 godina
protjeran
toxic kaže...

Pa u ovome se slazem sa tobom ako ti nesto netreba neces niti kupovat....tj ako to ne zelis trenutno jer ima drugih stvari sta su ti trenutno vaznije od toga..

Prati malo cijene, imaš super Silicon Powera, za malo para...

A i Apacer je super, dobiješ software "za optimizaciju"...

Uglavnom, ne kužim još kako trenutno radi, ali po reviewima što mi je rekao kolega,

taj software je nešto kao "defragmenter" za SSD (možeš ga kupiti, a uz sve Apacere dobiješ

džaba).

Jer i on s vremenom "uspori" (vrijeme pristupa mu se poveće i do 20x, umjesto 0.1s to bude 2s),

a taj tool ga održava...

16 godina
athlon64 kaže...

alo decko, pretjero si, smiri nervozu... nemos nazvat nikog ovdje kretenom...pogotovo ne javno a da se za to ne ispricas.. ako sam se ja mogo ispricat tako ces se i ti morat..

Druga stvar, mislis da nisam probo i7 xtreme?? pa nebi bas reko.. al ga nisam kupio jbga...

Ak te bas zanima kupit cu novog phenoma koji izade...

16 godina
Batista kaže...

Od svih procesora najprimamljiviji mi je i7 860, premda vec godinama koristim AMD-a... - primarno. Na ostala 2 kompa imam Intela... Mozda ce zvucat cudno, ali jednostavno neke komponente ne volim kao ostale. Kad kupujem best buy, gledam da to bude procesor (opet bi kupio AMD-a premda sam naveo da mi je 860 mrak), maticna, kuciste, RAM. Dok recimo za napajanje i graficku bi mogao iskesirat bolesne pare (premda bi to realno gledano bilo za Oscara bedastoce). I to kaj bi ja iskesiral velku lovu bezveze - takodjer me ne zanima, kako neki vole kupovat skupe krpice (hlace, kosulje) - ja se na komponentama "olaksam".

Ovo u sta se vi usli, to bi se vec moglo pretocit u stvar ukusa... Netko nesto voli i cao djaci. Svatko ima svoje misljenje, a moje je da AMD trenutno nema dostojnu konkurenciju u procesorima do 1000 kn +/- 100 kn - znaci do x4 920... Sve dalje je Intel-ovo carstvo (govorim o desktop procesorima). OC-anje CPU-a i da ga OC-anog koristim 0-24 ne treba mi vise od 3,5 GHz sto je gotovo moguce sa svakim danasnjim procesorom.

Poanta svega je ovo zakaj bi dal duplo vise love za proc koji nema duplo bolje performanse odnos X4 630 i i5 750.Nevinašce Meni to nema logike nikakve i to je tak moš ga fuckat ne drzi vodu nikak. No ak neko bude mirnije spaval jer zna da ima jaci proc ok ali duplo ali nemas duplo to je vec sasvim drugi problem.SmijehCool

http://www.anandtech.com/bench/Product/109?vs=105

14 godina
protjeran
rambox kaže...
Batista kaže...

Poanta svega je ovo zakaj bi dal duplo vise love za proc koji nema duplo bolje performanse odnos X4 630 i i5 750.Nevinašce Meni to nema logike nikakve i to je tak moš ga fuckat ne drzi vodu nikak. No ak neko bude mirnije spaval jer zna da ima jaci proc ok ali duplo ali nemas duplo to je vec sasvim drugi problem.SmijehCool

http://www.anandtech.com/bench/Product/109?vs=105

Da znaš koji je meni najzanimljiviji proceosor sada, smijao bi se...

Zato ga nikad ne spominjem... Ipak je to 775 celeron...

Al dobro se mali OC-a na mojoj ASRockici...

14 godina
neaktivan

dobro ispricavam se faco ajde sad prestani spamat svi smo shvatili da si pun para ali ne shvacam poantu tvog razgovora i vaseg opcenito, temu teba lockat, sve je tako jednostavno, intel entuzijastima, amd gejmerima koji pokusavaju ustedit OMG.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Don Kihoty kaže...
toxic kaže...

Prati malo cijene, imaš super Silicon Powera, za malo para...

A i Apacer je super, dobiješ software "za optimizaciju"...

Uglavnom, ne kužim još kako trenutno radi, ali po reviewima što mi je rekao kolega,

taj software je nešto kao "defragmenter" za SSD (možeš ga kupiti, a uz sve Apacere dobiješ

džaba).

Jer i on s vremenom "uspori" (vrijeme pristupa mu se poveće i do 20x, umjesto 0.1s to bude 2s),

a taj tool ga održava...

Iskreno nemam pojma o SSD-ovima previse, nekako su me zaobisli, nisam ih previse pratio i nisam ih kupio..

Sad mi bacas bubu. :D a jel tesko zabu nagovorit da skoci u vodu u pm :D

Bum malo pogledo pa cu vidjet kad za to dode vrijeme...

Nego dajte vi meni konacno prave informacije o tom "buldozderu"... znamo da ce biti jaci od intela i znamo sta jos??

16 godina

Pustite klinju, nema posla pa ne moze da vas ignorira... :)

@toxic... - lijepo, lijepo... Recimo ja znam da ima isplativijih napajanja od Tagana kojeg sam narucio, al isto tako boli me briga dal je Corsair (koji mi vec ide na uha van) ucinkovitiji... Npr. jedan LC power od 460 watta koji ima 80+ silver cert...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice