Zanima me koji je bolji, svatko kaze drugacije pa neznam...
Brisbane ili Windsor
- poruka: 18
- |
- čitano: 2.982
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brisbane jer je građen u 65 nm, a to znači da se manje grije, više overklokira, manje temperature itd.
Brisbane jer je građen u 65 nm, a to znači da se manje grije, više overklokira, manje temperature itd.
A stvarno sam mislio da je bolji brisbane pošto je 65 nm.
A stvarno sam mislio da je bolji brisbane pošto je 65 nm.
znaci, winsdor je bolji?
znaci, windsor je bolji?
Jedini je problem što su se Winsdori prestali proizvoditi, pa je pitanje da li ćeš ih moć nabavit.
Ako ga uspijes kupiti svakako Windsor jezgra jer ima duplo vise Cache po jezgri tj 1mb i jos ako je F3 revizija bit ce odlicno a takav je ovaj moj LE-1620 jednojezgreni Windsor jezgra, 1mb cache i F3 revizija je pa se fino kloka sa tvornickih 2.4ghz na 3.0 bez dizanja napona kao dobar primjer jasno ovisi i o maticnoj ploci kakva je!!!
Takodjer mislim da je Windsor bolja jezgra.
Malo se vise grije i vise trosi ali se bolje clocka i nesto je brza i ima duplo vise cachea.
Nevjerovatno savjetuje mu da kupi procesor sa WInsdor jezgrom koji je zastario više se grije i nema ga na tržištu i to samo zato što ga imate(netko spominje čak i jednojezgreni WTF?) .Pa svi znaju da su bolji brisbane procesori zbog stvari koje je netko vec naveo,grijanje i potošnja proizvodni proces .Katastrofa razumijem da ga netko ima i da mu je ok ali nemože biti bolji d Brisbanea ni po jednoj osnovi!
ja sam hteo da pitam dali bi mogao da mi pomognes jednu stvar
dali bi mogao da mi das adresu na koj bi mogao da idem i da skinem igricu need for speed hot pursuit 2 besplatno
molim vas pomoyite mi,pokusavam vec mesec dana da skinem igricu need for speed hot pursuit 2 besplatno.Molim vas pomozite mi iznervirao sam se,samo mi prava adresa treba
Pa kakav je to post trazis igricu na krivom mjestu i na krivi nacin svasta upao si ko bivol na svadbu i razvalio pravila totalno i vec prvi dan!!!
Nevjerovatno savjetuje mu da kupi procesor sa WInsdor jezgrom koji je zastario više se grije i nema ga na tržištu i to samo zato što ga imate(netko spominje čak i jednojezgreni WTF?) .Pa svi znaju da su bolji brisbane procesori zbog stvari koje je netko vec naveo,grijanje i potošnja proizvodni proces .Katastrofa razumijem da ga netko ima i da mu je ok ali nemože biti bolji d Brisbanea ni po jednoj osnovi!