Biostar TP45D2-A7 + 5.1 zvucnici??

poruka: 4
|
čitano: 2.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Planiram uzeti sebi novu plocu pa mi je Biostar TP45D2-A7 prihvatljiva zbog cijene i jos par stvari.

Biostar TP45D2-A7

Medjutim kako gledam slike na netu vidim da ima samo 3 konekotra za zvucnike, tzv. Line In, Line Out i Microphone jack.

Imam Philipsove 5.1 zvucnike i to me zbunjuje. Na ploci koja je sad u upotrebi imam 6 utora i fino sve radi.

Tri  konektora na toj Biostar ploci su razlicite boje od onih na konektorima za zvucnike (zvucnici imaju crni, zeleni i narandzansti konektor)

a ta Biostar ploca 3 konektora (zeleni, ruzicasti i plavi).

Posto se ne razumijem bas nesto specijalno u te konektore,  zanima me hoce li zvucnici normalno raditi na toj Biostar ploci, jer kad na trenutnoj spojim pogresno konektore (cesto zamjenim boje u mraku)  ne radi mi centralni zvucnik.

Nebih volio da kupim novu maticnu i onda da na njoj nece raditi zvucnici.

Konektori za zvuk na Biostar ploci Konektori za zvuk na Biostar ploci
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 17:53 (boxer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz kolega..evo vidim i ti odlaziš sa asrokice..ja sam uzeo Biostar P43-A7. Ovako..imam Logitech X-530, konektirao sam ovako:

Crni - plavi

Zeleni-zeleni

narandzasti- ruzicasti

Rade svi zvučnici..samo podesiš da ti radi zvučna na 6 channels ( u realtekovom programu ) i sve će raditi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 18:54 (fanspeed).

0 0 hvala 0
17 godina

A jbg, Asrokica radi ok citavo vrijeme samo me nerviraju neke ne kompatibilnosti.

Vidio sam da si imao artefakte kad si stavio ati 4850 na nju, ja sam neki dan stavio ati 4670 (posudjenu) te mi je bila ista stvar.

Na greskama se uci....

Hvala na savjetu..

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slažem se, a eto samo da ti kažem ..super sam zadovoljan sa ovom P43-A7..ploča je odlična, i grafa mi napokon diše cijelim plućima!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice