Bios problem

poruka: 48
|
čitano: 10.967
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Bios problem

Mislis jumper za prebacit na master??? ili za flashat bios

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
Re: Bios problem

ne mislim na fleshovanje znam to za master na hdd-u

13 godina
protjeran
Bios problem

odma desno pored baterije (horizontani) ovaj plavi probaj upalit komp, ugasi ga i pusti ga par sekundi pa vrati nazad kako je bio pa vidi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nista se nije promjenilo i kada skinem taj juper a sa usba kada ga stavim nista se ne desava pokusacu jos mijenjati imena onih fajlova to je jedino sto mi preostaje

13 godina
protjeran
Bios problem

S kakvog usba????
jumper se ne vadi nego se samo premjesti i opet vreti....
Jel možes slikat taj prostor oko baterije da se malo bolje vidi....

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2011 11:46 (Cvik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

probap sam na usb staviti one fajlove kako mi je predlozeno

a jumper sa izvadio i vratio sada nzm dali je sa 12 na 23 ili 23 na 12 uglavnom uradio sam to a slika stize za par minuta

13 godina
protjeran
Bios problem

Ako opet neće onda je ploča umrla, ne vidim više riješenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ploca nije umrla vec sam naglasio da je ovo veec jednom bio problem i da je rijesen a problem e samo u nazivu fajla koji se skine sa asusovog sajta P4S8X-X4.AWD znaci nece da prepozna taj naziv a citao sam na asusovom satu da se to cesto desava ali ajd sada znaj kako je naziv koji ce on prihvatiti?

13 godina
protjeran
Bios problem

Imas par bios updatea tu , ovdje i ovdje ako ni jedan od tih neće onda zamoli nekog ko ima takvu ploću nek ti izvuče svoj bios pa da ti da il neko sa foruma ak ima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imamo mali pomak u svemu sada mi je prihvatio ime i nesto je trazio po flopy disketi ali onada je izbacio meni na kome sam treba odabrati y ili n ja odaberem y i izbacio mi je sledecu gresku koja se vidi na slici

http://www.mypicx.com/10202011/a/

13 godina
protjeran
Bios problem

Flash protection switch is ON (zaštićen bios, zato nemožeš updateat) probaj bez jumpera za flashat bios znaći makni ga pa ponovno probaj... igraj se nemaš što sjebat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

hvala vam na pomoci ali nista nije uspjelo nosim plocu na servis pa cemo vidjeti sta ce oni reci pozzz svima koji su pokusali

13 godina
neaktivan

ekipa uspio sam flesovati bios

13 godina
neaktivan
Bios problem

ovako kada promjenim bilo koju postavku u biosu i kliknem f10 da spremim i izađem računalo se ugasne koji problem je tome?? dal ima neka opcija u biosima za to ili je matična?? 

horizontal x
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BiOs PrObLeM kaže...

ovako kada promjenim bilo koju postavku u biosu i kliknem f10 da spremim i izađem računalo se ugasne koji problem je tome?? dal ima neka opcija u biosima za to ili je matična?? 

koji problem si imao s biosom kad si flashao? Zašto ne probaš staviti stariju verziju?

13 godina
neaktivan

stavio sam i stariju i noviju nije pomagalo,jednostavno uđem u biose promjenim ili vratim postavk kada kliknem f10 spremim i izađem računalo se ugasi i ponovno pokrene

horizontal x
13 godina
neaktivan
to je sasvim normalno. to se i meni desava.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice