Best Buy AMD Processor

poruka: 113
|
čitano: 24.633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Best Buy AMD Processor
itomic009 kaže...

Hahhaha, mislim šta reći. Nepopravljiv si. Rasprava nema smisla.

Evo sto na to ima reci jedan od boljih forumasa, vezano za PII X4 840.Uostalom Ivane koji se qurac pravis pametan, odvrti Cinebench 11.5 sa FX6100 na 4,5GHZ i postaj rezultate, moja procjena jest 5,30PTS, i odvrti ostale bencheve sa FX-om pa cu ja sa PII X4 kad mi dode da vise dotucem te gluposti sta pisete.Dakle sitno bolji score nego u Phenoma II X4 4,4GHZ.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 0:47 (Vegeta).
13 godina
neaktivan
Best Buy AMD Processor

sad cu ja uci u BF3 na caspian border i pokazat vam malo grafofe od posranog i3 2100 kojeg svi toliko volite :/

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Zohare, bilo je lijepo ono kratko vrijeme sta te nije bilo..
13 godina
protjeran
ansha kaže...
Zohare, bilo je lijepo ono kratko vrijeme sta te nije bilo..

Ti imas problema, to smo ustanovili.Jos samo pronadi ustanovu da rijesis te probleme, ako ti se uopce moze pomoci s obzirom na kolicinu zadrtosti.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 0:45 (Vegeta).
14 godina
Vegeta kaže...
itomic009 kaže...

Hahhaha, mislim šta reći. Nepopravljiv si. Rasprava nema smisla.

Ja se nekad bez uvrede zapitam da li si glup, evo sto na to ima reci jedan od boljih forumasa, vezano za PII X4 840.Uostalom Ivane koji se qurac pravis pametan, odvrti Cinebench 11.5 sa FX6100 na 4,5GHZ i postaj rezultate, moja procjena jest 5,40PTS.Dakle sitno bolji score nego u Phenoma II X4 4,4GHZ.

Ja za tebe već jesam zaključio ne da si glup nego da jednostavno nerazmišljaš. U to da li si glup ili nisi ne ulazim.

http://www.legitreviews.com/article/1507/2/

http://www.overclockers.com/Phenom-X4-840-Review

http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Phenom_II_X4_840/

http://www.hardwaresecrets.com/article/Phenom-II-X4-840-CPU-Review/1195

Na svim linkovima se može nać ista informacija, a to je ona što svi glupi i pametni znaju koji znaju ČITATI a pametni kao kolega Vegeta mogu kreirati svoj svijet ako mu je tako lakše. Ima ovakvih recenzija još ali nema smisla ih sve nabrajati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 0:47 (itomic009).
13 godina
protjeran
Best Buy AMD Processor

Tebi hebeno nije jasno da se L3 cache moze odstraniti Phenomu II kada ne radi, i to i dalje ostaje proc sa Phenom II konstrukcijom bez L3 cachea,zato je PII 840 bolji clocker jer je Deneb a ne hebeni Propus pa nema kocnicu na 3,5GHZ.I zato ima C3 revizije koje idu sa mnogo manjim naponom od Athlona II X4 na 4GHZ, a rijetko koji Athlon iti ode na 4GHZ.Nisi normalan, vise komentara nemam.Za daljnje informacije se obrati kolegi Kihotyu koji je meni otvorio oci po pitanju ovoga.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 0:55 (Vegeta).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Best Buy AMD Processor

eto slike obecane, nazalost nisam uspio uci u avion ili chopper ali tu je jos veca tuga sa ovim intelovim dualcem :/

mislim da ce fx bit znatno bolji u ovoj igri :)

znaci u skyrimu i ostalim igrama nemam primjedbe na ovaj i3 ali za BF3 je ocini k...c :)

BF3 tuga BF3 tuga
tuga opet tuga opet
tuga opett tuga opett
sta reci koju posluku porati sta reci koju posluku porati
afterburner GPU USAGE afterburner GPU USAGE
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mersimh kaže...

eto slike obecane, nazalost nisam uspio uci u avion ili chopper ali tu je jos veca tuga sa ovim intelovim dualcem :/

znaci u skyrimu i ostalim igrama nemam primjedbe na ovaj i3 ali za BF3 je ocini k...c :)

FX4100 nece biti nista bolji u toj igri, bez PIIX4/FX6100 ne pomisljaj na ugodan MP.

clock2much
13 godina
neaktivan
Vegeta kaže...
mersimh kaže...

FX4100 nece biti nista bolji u toj igri, bez PIIX4/FX6100 ne pomisljaj na ugodan MP.

de dobro te ba ;) kad mi jaran moze imat 99% gpu usage sa A6 3650 moci cu i ja sa fx 4100 ili 4170 sigurno ;)

13 godina
Best Buy AMD Processor

Ja neznam zasto si ti uopce otvarao temu kad znas sta ces kupiti? Zapeo si za tog fx 4100 koji ti nece donijeti nikakv boost u performancama nego ces se samo razocarat i upitat se zasto nisi poslusao i nadoplatio 10 KM za bolji i isplativiji procesor.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

FX 6xxx uzmi..za tu cijenovnu razliku od 4xxx dobit ces boost...ne ogroman, niti baš osjetan u svakodnevnoj uporebi za "normalne" stvari, al u BF3 bi se trebala vidijeti, bar manja :))

13 godina
neaktivan
sLim95 kaže...

Ja neznam zasto si ti uopce otvarao temu kad znas sta ces kupiti? Zapeo si za tog fx 4100 koji ti nece donijeti nikakv boost u performancama nego ces se samo razocarat i upitat se zasto nisi poslusao i nadoplatio 10 KM za bolji i isplativiji procesor.

ma glupo mi malo kad lik pocne pricat da je athlon koji nema L3 keša bolji od FXa i da FX nece moci izgurat isto tako kao i athlon oj Boze,po cemu taj zakljucak matereti?

a nisam rekao da je nuzno fx 4100 vec ako njega uzmem ostane mi i keša za jos 4GB rama, ali posto gledam da je to i nije  bas potrebno uzet cu najvjerovatnije fx 4170 ili fx 6100

svi ce sigurno bolje gurat od ovog i3 pa cak i ako uzmem athlon II x4 haha

13 godina
neaktivan
mersimh kaže...
sLim95 kaže...

ma glupo mi malo kad lik pocne pricat da je athlon koji nema L3 keša bolji od FXa i da FX nece moci izgurat isto tako kao i athlon oj Boze,po cemu taj zakljucak matereti?

a nisam rekao da je nuzno fx 4100 vec ako njega uzmem ostane mi i keša za jos 4GB rama, ali posto gledam da je to i nije  bas potrebno uzet cu najvjerovatnije fx 4170 ili fx 6100

Slava i3 -u je prošla...nekad je to guralo i vuklo sve sa sobom, al danas, bez postenog sa 4 jezgre nema igranja na MAXED OUT :))

FX6100 ti nije loš :))

13 godina
neaktivan
mersimh kaže...

kao prvo 4 gige rama su ti k za b3... DOSLOVNO.. .. i na kojim postavkama to tjeras?zato jel malo si njih ovdje na forumu moze priustit 50-60 fpsa za ugodno igranje b3 sve na max. aj sevio{#}

xfact
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 10:56 (=xfact=).
13 godina
neaktivan
=xfact= kaže...
mersimh kaže...

kao prvo 4 gige rama su ti k za b3... DOSLOVNO.. .. i na kojim postavkama to tjeras?zato jel malo si njih ovdje na forumu moze priustit 50-60 fpsa za ugodno igranje b3 sve na max. aj sevio{#}

vjeruj druze 4GB rama su taman za BF3 bas sam kod jarana igrao koji ima 8GB i zamolio ga da izvadi jednu plocicu i razlike u igri nikakve, jedino mu je brze loadiralo mape kad je 8GB unutra :D ali nema veze ev uzimam fx 6100 i jos 4GB rama i to je to

a igram na medium postavkama sa 8AF i FPS je uvijek odlican samo lag je sto me muci od procesora,ali et za 2 sedmice bit ce i to rijeseno aBd :)

13 godina
protjeran
mersimh kaže...

Jaci procesor je onaj koji je jaci u X264, i taj ce biti produktivniji u igrama.Athlon II X4 je jaci u X264 od FX 4100, L3 cache je tu totalno nebitan.

clock2much
17 godina
TheDarkSide kaže...

Slava i3 -u je prošla...nekad je to guralo i vuklo sve sa sobom, al danas, bez postenog sa 4 jezgre nema igranja na MAXED OUT :))

Da čudno je to, i dan danas košta 200kn više nego Phenom 550BE kojeg sam kupio prije 3 godine

(i otključao), evo prije par dana sam išao razbijat pass na nekom RAR fajlu i AMD ide otprilike

dvaput brže od Intela

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
13 godina
protjeran
Best Buy AMD Processor

550BE unlocked nije dvaput brzi od I3 2XXX sigurno, brzi jest ali toliko ne, pretjerujes.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 11:59 (Vegeta).

1 0 hvala 0
17 godina
Vegeta kaže...

550BE unlocked nije dvaput brzi od I3 2XXX sigurno, brzi jest ali toliko ne, pretjerujes.

A što da ti kažem, RAR password unlocker, doma rečeni Phenom dignut na 3.70GHz

šiba oko 400 passworda u sekundi, na poslu HP računalo sa i3-2120 na 3.30GHz ide

oko 200. Iako sam AMD fan, nisam ni ja očekivao takvu razliku

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:27 (segregator).
14 godina
neaktivan
segregator kaže...

A što da ti kažem, RAR password unlocker, doma rečeni Phenom dignut za 3.70GHz

šiba oko 400 passworda u sekundi, na poslu HP računalo sa i3-2120 na 3.30GHz ide

Overclock je druga prica. A  i jedna lasta ne cini proljece.

--------------------------
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 12:30 (mate960).
13 godina
neaktivan
mate960 kaže...
segregator kaže...

A što da ti kažem, RAR password unlocker, doma rečeni Phenom dignut za 3.70GHz

Overclock je druga prica.

pa sta kad covjek moze na tom proceseru, k...c ces overclockat i3 :/

13 godina
neaktivan
segregator kaže...
TheDarkSide kaže...

Da čudno je to, i dan danas košta 200kn više nego Phenom 550BE kojeg sam kupio prije 3 godine

(i otključao), evo prije par dana sam išao razbijat pass na nekom RAR fajlu i AMD ide otprilike

dvaput brže od Intela

Poznato je da Intel svoje procesore vrednuje više od AMD-a (skuplji su ) bez nekog večeg razloga...neki su pošteno skupi, a neki su skupi samo radi svog imena :))

A i oduvijek se Intel smatrao kao za one "dubljeg đepa" a  AMD za one koj samo zele imat PC...mislim nekad je bilo tako...sad se to okrece, odnosno AMD polako ali sigurno prilazi Intelu...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Poznato je da Intel svoje procesore vrednuje više od AMD-a (skuplji su ) bez nekog večeg razloga...neki su pošteno skupi, a neki su skupi samo radi svog imena :))

A i oduvijek se Intel smatrao kao za one "dubljeg đepa" a  AMD za one koj samo zele imat PC...mislim nekad je bilo tako...sad se to okrece, odnosno AMD polako ali sigurno prilazi Intelu...

AMD prilazi Intelu?

Pa AMD Intelu nikad nije ni bio direktna konkurencija. A niti mu ne prilazi.

13 godina
neaktivan
mate960 kaže...
TheDarkSide kaže...

AMD prilazi Intelu?

Prilazi mu da...jer Intel se poceo okretat da kupce zadivljuje koliko jezgra imaju im procesori ( pokusava ih kupit brojem )

Dakako ima dobrih intelovaca sa 12 jezgra, al to još uvijek nije za nas :))AMD je tek na x8 iako vjerujem da rade i veče...intel bi se trebao ugledat malo na AMD ovih zadnjih godina, a ne samo gurat brojeve vece...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Pricas gluposti.

13 godina
neaktivan
mate960 kaže...
TheDarkSide kaže...

Pricas gluposti.

To je tvoj izbor...ja govorim sta znam....a sad ako je u tvom filmu nešto sasvim drugo, tvoj slobodan izbor :)) Nemoras citat moje postove ako ti se ne svidjaju...ali vjerujem da imam puno više iskustva od tebe šta se tiče informatike i djelova :))

13 godina
neaktivan
Best Buy AMD Processor

Ne bi bilo dobro da ovu temu pretvorite u AMD vs INTEL, jednostavno ovde se govori o BF3 i MP.

Za MP u ovoj igri potreban je punokrvni quad procesor, kolegi sto je otvorio temu savjet idi na phenom II 955BE ako nemas novca za neki intel i5 ili jaci.

90% igri dobro radi na I3 2100 procesoru pogotovo kad se igra SP i mozda daje veci fps od recimo Phenoma II X4 al kad se krene u MP tad procesor dolazi do izrazaja da zadrzi stabilan fps odnosno da minimalan fps bude sto veci.

Ako si bas odlucio da ides na FX 4100 ili 6100 prvo provjeri kakav je u BF3 MP da ne ulazes novac bezveze

Druga stvar takodje jako bitna je tvoja graficka GTX460 o toj kartici sam citao dosta i cak na drugim forumima postoje teme da kartica u kombinaciji sa odredjenim procesorima ima jednostavno nizak gpu usage neki su to pripisivali driverima neki jednostavno da za nju treba jaci procesor, al nije iskljuceno da recimo sa HD6850 i core i3 2100 ne bi imao nikakvi problema u BF3 MP

Po mom nekom misljenu HD6850 je u rangu sa gtx 460 ili recimo HD6870 mislim da je sa ovim karticama gtx 460 u rangu, ako imas od nekog da posudis jednu od ove 2 kartice i da oprobas sa svojim i3 procesorom Bf3 Mp prije nego sto odlucis za neki drugi procesor.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
mate960 kaže...
TheDarkSide kaže...

AMD prilazi Intelu?

Ovisi po čemu...ako gledaš market share, to je istina...ako gledaš performanse,

u doba P4 je bio ispred Intela, ali sama veličina Intela i sumnjive marketinške

taktike su odradile svoje

13 godina
protjeran
TheDarkSide kaže...

Prilazi mu da...jer Intel se poceo okretat da kupce zadivljuje koliko jezgra imaju im procesori ( pokusava ih kupit brojem )

Dakako ima dobrih intelovaca sa 12 jezgra, al to još uvijek nije za nas :))AMD je tek na x8 iako vjerujem da rade i veče...intel bi se trebao ugledat malo na AMD ovih zadnjih godina, a ne samo gurat brojeve vece...

Intel nema procesore sa 12 jezgri, ako mislis na desktop PC proceve koje koriste korisnici kao mi sa BOL-a, nego 6 jezgrene proceve sa 12 logickih jezgri ilitiga threadova.AMD zostaje debelo za Intelom, 32NM procevi im nisu nista bolji od 45NM proceva, i jos su veci potrosaci.Dok su Intelovi procevi vec tamo na 65NM poceli prasiti AMD, jednostavno Intel brze gura manji proizvodni proces i ima efikasniju jezgru.AMD je jedino pristupacniji u mid segmentu.

clock2much
14 godina
neaktivan
Vegeta kaže...

Lijepo sam ti rekao, bilo koji Athlon II X4/Phenom II X4 je bolja opcija od FX41X0, a ti radi sto zelis.

poslušaj ga,jer ti je lijepo rekao vegeta.

i btw 8 gm rama ti treba za lijepo igranje MP-a jer nebi vjerovao da igra jede skoro pa 8 gb ,a ti sad pričaj šta hočeš i pravi se pametan da je dovoljno samo 4 gb

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 13:41 (ZeNGe_CRO-mt).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice