Ja koristim ovu pod Moj PC i uredno radi proc sa turbo boostom čak i grafu mogu OC-at sa 3mV do 25% boljih performansi a ploča koštala mal više od 400kn u linksu, ASRock je danas vrh. Koliko sam čuo ASRock je danas podfirma od Asusa tako da i to govori o razini kvalitete.
ASRock nije podfirma Asusa,neznam da li si čitao povijest Asusa,postoje 2 brata koja su vodili tvrtku Asus i nakon svađe nastao je ASRock i tako oba brata svaki imaju svoju tvrtku
a to šta vi "kenjate" da ASRock radi loše ploče je glupost,dok sam bio na amd-u imao sam dosta ASRock ploča 770Extreme3,970Extreme3,i starijih dosta itd itd. i nikad nisam nikakvih problema imao,na 970extreme3 sam imao fx 8320 i mogao sam ga clockati do 5.0GHz a kasnije sam uzeo Asus Crosshair V Formula-Z i na njoj sam mogao clockati procesor samo 200mhz više,istina je da je ova Asusova ploča puno kvalitetnija od 970 extreme3 ali nikad nisam imao problema s ASRockom
razlike u kvarljivosti ploca su od po 1+-% od svih proizvodaca(koliko se sjecam podatka iz prijasnjih godina)...dakle treba potrefiti plocu koja radi kak spada jer neke cijele serije skoro pa nevaljaju...ne uzimati plocu napamet odma cim izade vec treba priceakti feedback na netu pa onda birati!