ASRock 990FX Extreme3 Dojmovi?

poruka: 14
|
čitano: 8.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Asus m5a97 r2.0 dojmovi?

Znaci zanima me da li je netko imao navedenu maticnu,zanimaju me dojmovi,da li ste bili ili ste jos uvijek zadovoljni sa maticnom?Kako se ponaša,da li imate kakvih problema s njom?

p.s. imam ju u planu kupiti pa da malo ispitam situaciju prije kupnje,da se ne bi zaletio kao guska u maglu i kupio neki šrot. 

Hvala {#}

EDIT:Da ne otvaram novu temu bezveze pišem u ovu,da skratim-napišite dojmove o Asusovoj m5a97 r2.0 ploci,zbog financijskih problema odustajem od kupnje 990XA-UD3 i odlucujem se za asusovu pa me zanima sve o njoj.

hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 2:55 (cryoteK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Isplativije bi bilo uzet nekakvu 990XA-UD3

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ASRock 990FX Extreme3 Dojmovi?
Bulldozer kaže...

Da li mi možeš navesti zbog cega?

EDIT:Zaboravio sam navesti da imam u planu raditi CF ili SLI u buducnosti...tako da gledam na maticnu sa 2 PCI x16 slota koji rade na x16 brzini a ne 2  PCI x16 koji jedan radi na x16 a drugi na x8 brzini,a što je kod 990XA-UD3 ne izvedivo jer ima 990X chipset.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 2:15 (cryoteK).
13 godina
GA-990FXA-UD3...
Ako mozes uzmi ovu gigu...
Ima dobru regulaciju napona...i ima x16 x2 pci-e utora....
Werdum Combat Team
13 godina
protjeran
cryoteK kaže...
Bulldozer kaže...

Da li mi možeš navesti zbog cega?

EDIT:Zaboravio sam navesti da imam u planu raditi CF ili SLI u buducnosti...tako da gledam na maticnu sa 2 PCI x16 slota koji rade na x16 brzini a ne 2  PCI x16 koji jedan radi na x16 a drugi na x8 brzini,a što je kod 990XA-UD3 ne izvedivo jer ima 990X chipset.

Neznam zasto bas hoces na 2 PCI x16 ali dobro,probaj onda otic na neku tipa as rock 890 gx extreme 3,u rangu je ud3,po meni tu su negdje,i koja ima 2 PCI x8 u cf modu...{#}

Ova ploca koju si naveo ima slabiju faznu regulaciju,dakle slabije se clockaju procesori i to vjerujem dosta,nema integriranu grafu i slabija ploca od ovih gore navedenih,jedino eto za cs ili sli je dobra,ugl.malo vise para i ugrabis bolju plocu...{#}

Krpa-kod ud3 cf ili sli ide na x16 u jednom slotu i puta x8 propusnost na drugom a kolega zeli nesto bolje valjda iako mu je x8 sasvim dovoljno jer ne vjerujem da ce ici na jaci cf od 6950 sigurno...{#}

TL
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 2:39 (Tomo53nja).
13 godina
A i ako oces cf x8 x8 bi bio ok jedino ako ne koristis high end grafulje....tipa 2 gtx 680 il nes tak....
Werdum Combat Team
14 godina
neaktivan
Prvo jos jednom hvala na brzom odgovoru,a kao drugo,nakon svega ovoga procitanog se odlucujem onda na plocu sa 2x x8 pci mogucnostima...gledao sam malo na nabava.hr i nisam uspio naci plocu koja sadrzi taj ili slican chipset..pa bi opet trebao malu pomoc ako mi moze netko pronaci najbolju plocu u cijenovnom rangu do 900 kuna.LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
990xa ud3 ti ima x8 x8 propusnost + 8+2 regulaciju napona , sata3,usb3 i te sitnice....sve u svemu jedna solidna ploca!

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10273

Moja preporuka!
Werdum Combat Team
13 godina
protjeran
KrpaZG kaže...
990xa ud3 ti ima x8 x8 propusnost + 8+2 regulaciju napona , sata3,usb3 i te sitnice....sve u svemu jedna solidna ploca!

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10273

Moja preporuka!

Takoder preporucujem ovu plocu sto je kolega krpa rekao,za te novce je ploca odlicna,sigurno se neces pokajat ako ju kupis...{#}

TL
14 godina
neaktivan

Aham,onda definitivno ta ploca...zanima me jos samo...na toj ploci je jedan x16 a drugi x8 sto se tice brzine...oce li se onda ovaj x16 smanjiti na x8 kada bude u cf ili sli,ili ce ostati raditi na x16 brzini?

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 18:23 (cryoteK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da prvi ide na 8x kada je i druga kartica uštekana, imam ju več mjesec dana i osim što se grije southbridge sve ostalo ok.

http://www.youtube.com/glodalica
13 godina
spojka kaže...

da prvi ide na 8x kada je i druga kartica uštekana, imam ju več mjesec dana i osim što se grije southbridge sve ostalo ok.

Grije se u granicama normale....nista sta bi te trebalo brinuti!

Werdum Combat Team
14 godina
neaktivan

Imam opet jedno pitanje vezano uz jednu plocu...uglavnom, zbog financijskih problema odustajem od kupnje 990XA-UD3 i razmisljam o kupnji Asusove m5a97 r2.0,pa da ne otvaram bezveze novu temu pišem u ovu,zanimaju me vaša mišljena o ploci,iskustva,problemi i sve ostalo vezano za plocu,pa bi zamolio da oni koji su imali doticaj sa plocom napišu ponešta. Hvala,LP.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 2:55 (cryoteK).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako koristim samo jednu grafičku na ovoj ploči da li je svejedno hoću li je staviti na pcie1 ili pcie2 slot, oba su x16, ali sam negdje pročitao da se koristi prvi ako je samo jedna grafa u pitanju. meni je zgodnije staviti ju u drugi radi prostora u kućištu

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice