AMD x6 1055t temperatura help

poruka: 5
|
čitano: 1.639
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
AMD x6 1055t stock temperatura

pozdrav

zanima me koje su vam temperature ovog procesora sa stock ventom u windowsu i u max. opterecenju?? nigdje ne mogu naci konkretne informacije za usporedbu...

i s kojim programom najbolje mjeriti temperature na x6 amd-u? konkretno, jednu temperaturu pokazuje h/w monitor u biosu, a sasvim drugu coretemp (za koji nisam siguran da radi na amd platformi)..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: AMD x6 1055t stock temperatura
tihy86 kaže...

pozdrav

zanima me koje su vam temperature ovog procesora sa stock ventom u windowsu i u max. opterecenju?? nigdje ne mogu naci konkretne informacije za usporedbu...

i s kojim programom najbolje mjeriti temperature na x6 amd-u? konkretno, jednu temperaturu pokazuje h/w monitor u biosu, a sasvim drugu coretemp (za koji nisam siguran da radi na amd platformi)..

Koristi AIDU ili HWMonitor, gledaj samo CPU temperature, one temperature od jezgri nevaljaju.

Ono što ti pokazuje bios to je točna temperatura. Idle ooko 35-40C, load 50-60C bi trebao imat

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
14 godina

evo meni je sada idle temperatura ali sa mugen 2 ventom oko 40C, nisam jos probao kakva je u max....

ma nisam do sada imao kontakta sa amd-om pa mi sve ovo nekako puno :)))

e8200 sam hladio na 25c u idle-u ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I ja imam mugen 2, meni je na 3,6GHz (bez smanjivanja takta) temperatura 38C, load 49-51C to je meni OK.

x264 - High Profile 10 | FLAC | MKV
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice