AMD predstavio nove procesore

poruka: 11
|
čitano: 1.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Na nedavno predstavljanje novih Clarkdale procesora iz Intela AMD odgovara predstavljanjem pet novih procesora iz phenom i athlon serija. Performansama im baš i ne mogu parirat, ali se zato koriste svojim močnim i prepoznatljivim oružjem - CIJENOM. Novi procesori su Phenom II x4 910e (2.6ghz, 65w), Phenom II x2 555 BE (3.2ghz, 80w), Athlon II x4 635 (2.9ghz, 95w), Athlon II x3 440 (3.0ghz, 95w) i Athlon II x2 555 (3.1ghz, 65w).

Više o njima na http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3726

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 3:00 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AMD predstavio nove procesore
zabranjeniples kaže...

Na nedavno predstavljanje novih Clarkdale procesora iz Intela AMD odgovara predstavljanjem pet novih procesora iz phenom i athlon serija. Performansama im baš i ne mogu parirat, ali se zato koriste svojim močnim i prepoznatljivim oružjem - CIJENOM. Novi procesori su Phenom II x4 910e (2.6ghz, 65w), Phenom II x2 555 BE (3.2ghz, 80w), Athlon II x4 635 (2.9ghz, 95w), Athlon II x3 440 (3.0ghz, 95w) i Athlon II x2 555 (3.1ghz, 65w).

Više o njima na http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3726

ovo si "copy paste" s PCEXPERT-a??

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 7:01 (igy).
16 godina

Moram priznati da mi se ova oznacavanja procesora nekim brojcanim oznakama nikako ne svidjaju niti kod AMD-a niti kod Intela.

Ono prije (serija procesora i frekvencija/performance) mi se nekako vise svidjalo jer si na prvi pogled mogao znati kakav je procesor u odnosu na druge procesore istog proizvodjaca.

S obzirom da koristim Intela za njega vec otprilike znam kako stvari stoje, ali kada bi sad htio kupiti AMD prvo bi morao 7 dana proucavati sve moguce oznake njihovih procesora, sta znace itd. da bi mogao donjeti odluku i procjeniti kakav je koji procesor Osmijeh

Brijem da bi ista stvar bila kad bi neki AMD-ejas htio kupiti Intela

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ajme, ovaj 910e bi trebao bit mrcina, klokneš maaalo, i imaš zvijer

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mauro kaže...

Moram priznati da mi se ova oznacavanja procesora nekim brojcanim oznakama nikako ne svidjaju niti kod AMD-a niti kod Intela.

Ono prije (serija procesora i frekvencija/performance) mi se nekako vise svidjalo jer si na prvi pogled mogao znati kakav je procesor u odnosu na druge procesore istog proizvodjaca.

S obzirom da koristim Intela za njega vec otprilike znam kako stvari stoje, ali kada bi sad htio kupiti AMD prvo bi morao 7 dana proucavati sve moguce oznake njihovih procesora, sta znace itd. da bi mogao donjeti odluku i procjeniti kakav je koji procesor Osmijeh

Brijem da bi ista stvar bila kad bi neki AMD-ejas htio kupiti Intela

a dobro intel pored ovih jeftinih amd-a ima samo i-procesore jer su ovi stariji neisplativi

17 godina

X2 255 i X3 440 su već prisutni u HR i imaju istu cijenu što je loše za X2, X3 440 se može otključati u X4 i sa visokim cpu množiteljem ima dobar 24/7 OC potencijal neovisno o ploči

AMD / ATI all the way
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mtopol kaže...

ovo si "copy paste" s PCEXPERT-a??

Da, obično sve novije vijesti, na kojem god sajtu se nalazile, podijelim sa bugovcima. Mislim da dosta kolega na ovom forumu želi znat. Ne vidim ništa loše u tome. Nije neka velika mudrolija. Nabrojani procesori i stavljen link gdje se može vidit više o njima.

16 godina

a što je sa starijim AMD-ovim modelima, npr 550BE, X4 620, X3 425 i ostalima, hoće li oni još ostati u ponudi?

16 godina
protjeran
nkdz kaže...

a što je sa starijim AMD-ovim modelima, npr 550BE, X4 620, X3 425 i ostalima, hoće li oni još ostati u ponudi?

normalno da hoce

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 13:12 (hrvatskafarkasevec).
17 godina

Koliko znam x2 555 će biti isključivo C3Smijeh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice