AMD Phenom II X4 925 s kojom matičnom za male pare

poruka: 8
|
čitano: 2.716
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovako ljudi..evo baš sam gledao nesto za novi procesor i odlučio sam se za AMD Phenom II X4 925...samo što neznam koju bi sad matičnu uzeo a za oko mi je nekak zapela  ASRock A770DE+..e sad ako može ko kakvu matičnu preporučiti a da je relativno povoljna i dobra..ne mislim overclockati procesor i sl. ...unapred puno hvala Smijeh.

McMahen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: AMD Phenom II X4 925 s kojom matičnom za male
asrock 870 ex3 ili 770 ex3
16 godina
protjeran
Ako kupujes u Admu pricekaj jos malo da dođe ova ploča što će ju nasljedit..
15 godina
neaktivan
McMahen kaže...

ovako ljudi..evo baš sam gledao nesto za novi procesor i odlučio sam se za AMD Phenom II X4 925...samo što neznam koju bi sad matičnu uzeo a za oko mi je nekak zapela  ASRock A770DE+..e sad ako može ko kakvu matičnu preporučiti a da je relativno povoljna i dobra..ne mislim overclockati procesor i sl. ...unapred puno hvala Smijeh.

nisi napisao DDR2 il iDDR3

17 godina
McMahen kaže...

pa ta tvoja maticna podrzava phenome 2 ne moras odmah kupovati maticnu ako nemas para trenutno

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
15 godina
neaktivan

ddr2...ali mislim i novu matičnu uzet zbog toga sto ja imam onu verziju maticne koja nepodrzava phenom II x4...a ova mi se cini savim oke i ima vise PCI utora i vise utora za rame a nemislim imat samo 4 gb koliko mi ova trenutno podrzava max.

McMahen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
McMahen kaže...

ddr2...ali mislim i novu matičnu uzet zbog toga sto ja imam onu verziju maticne koja nepodrzava phenom II x4...a ova mi se cini savim oke i ima vise PCI utora i vise utora za rame a nemislim imat samo 4 gb koliko mi ova trenutno podrzava max.

koliko ja vidim tvoja maticna podrzava phenom 2 x4 procesore do 95 W tako da ti taj pase

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
15 godina
neaktivan
McMahen kaže...

ja imam ovu http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_188&products_id=6684 oko 9 mjeseci i zadovoljan sam,ne grije se a mog phenoma 965 c3 overvolta sa1.400 na 1.408,što mislim da je čist okej,samo što je malo skuplja od asrockice

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice