po testovima je Intel malo bolji,ali radije uzmi za 450 kn 7750 BE
AMD Athlon 64 X2 7850be ili Intel E7300
- poruka: 36
- |
- čitano: 6.108
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
uzmi amd neces pogrjesit
tu se nakupilo intel fanova pa seru nekaj
onda najbolje da uzmes 955 be i miran si koji lol
Ako uspijes nabavit X3 720.....probaj na tržnicama al ne prodaje se baš,taj pomete cijelu seriju c2d procesora a ako te "posere" možda dobiš i quada uz odgovarajuču kombu s matičnom.
jedino kaj dođe skoro soma ćuna nov
Ako uspijes nabavit X3 720.....probaj na tržnicama al ne prodaje se baš,taj pomete cijelu seriju c2d procesora a ako te "posere" možda dobiš i quada uz odgovarajuču kombu s matičnom.

sto ga kenjate...8 godina sam bio na amd-u i uvijek sam ga preferira,al sad nakon sto sam probao intela sam se preporodio...
e5200 ti je u rangu sa 7750be bez obzira sta ima manji takt (nije sve u megahercima)...dakle u pitanju da li e7300 ili 7850be ja bi ti preporucio e7200 jer je jeftiniji
lol...otkud vam to da se amd super clocka...moj 7750 je jedva dosa sa 2.7 na 3.4ghz,dakle 700mhz po jezgri a skoro svaki intel ide i vise od toga...frend ima e6850 clockan sa serijskim coolerom na 3.7ghz (isto ko amd 700mhz vise po jezgri) stabilno,a to nijedan amd ne moze postici bez boljeg hladjena
p.s. primjer cpu-a koji se super clocka je e5200 koji bez problema dode na 3.6ghz (1.1ghz vise)...ili recimo q6600 koji sa 2.4ghz dode na 3.8ghz bez problema...dakle amd nikad nije bio dobar clocker (nemoj te mi sad o phenom II x 940be koji je dosa na 6ghz kad je to neizvedivo za nas obicne smrtnike...tesko da bi ga itko od nas an zraku diga do 4ghz