- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ASRock ima noviji chipset, Gigabyte recimo ima nešto bolji BIOS...
Jel imaš već RAM ili?
Ako nemaš, uzmi DDR3 i ovu ploču, mnogo dobra:
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=770+Extreme
Ako imaš već DDR2, AOD je opet dostupna:
ASRock ima noviji chipset, Gigabyte recimo ima nešto bolji BIOS...
Jel imaš već RAM ili?
Ako nemaš, uzmi DDR3 i ovu ploču, mnogo dobra:
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=770+Extreme
Ako imaš već DDR2, AOD je opet dostupna:
Nemoj mu molim te samo AOD 790GX preporučivat em se pregrijava em overvolta. (imam je osobno)
Pa i 770DE+ je bolja od nje po svemu osim što nema SB750 no to ništa posebno neznači, a jeftinija je.
Ev koristit cu jos uvjek stari ddr2 jer mi nepredstavlja baš nešto prelazak na ddr3.
Bili onda ASROCK A790GXH/128M posluzila za neki solidan oc?
Ev koristit cu jos uvjek stari ddr2 jer mi nepredstavlja baš nešto prelazak na ddr3.
Bili onda ASROCK A790GXH/128M posluzila za neki solidan oc?
Ja bi rađe na tvom mjestu išao na 785GXH, ona je novija od 790GX modela, a po meni i bolja.
Nemoj sada mislit da je moja loša, to je zato što je prvi model, ima mane,ali ove kasnije su verzije bolje ispolirali.
Moja potegne nekih 280MHz HTT sa ovim phenomom, ali clockam putem množitelja jer ipak tako je stabilnije i da se više overclockat.
Koja je uopce razlika izmedju 790GX i 7585GXH?
785GXH ima jedino bolju intergriranu grafi od 512 mb HD4200 a 790GX ima 128 mb HD3300, premda neću koristiti tu grafiku. Dali ova starija 790GX podrzava AM3 procesore ili ću morati napraviti update biosa?
Svaku ces AM2+ plocu morat flashat ako zelis stavit AM3 procesor (ako naravno izbace odgovarajuci BIOS).
Mozes odmah na 1.4
Da ne otvaram novu temu zbog 1 ušljive ploče (ova tema bi mogla poslužiti kao univerzalna), ima netko iskustva sa Asus Crosshair Formula IV? Mislim, 1700kn, ima sve živo, ploča je perverzija.
flash bios na zadnju verziju što imaš skinit sa neta i to ti je to.
Uskoro mjenjam mbo i cpu. Procesor ce najvjerovatnije biti phenom II x4 925 ili neki od x2 545,550. Pod moj pc piše vam vrsta rama koje ću još koristiti.
Ako je ovo uskoro dosta brzo, trenutno je akcija kod uvoznika na X4 945 i unatoč općenitom poskupljenju hardwarea ima privlačnu cijenu, pa možda bi ga mogao razmotriti
Da ne otvaram novu temu zbog 1 ušljive ploče (ova tema bi mogla poslužiti kao univerzalna), ima netko iskustva sa Asus Crosshair Formula IV? Mislim, 1700kn, ima sve živo, ploča je perverzija.
Imam ja, što te zanima?
Zanima me clock potencijal i opći dojmovi.