Osobno preporucio bih vam svog hypera 212 plus koji je u odnosu na ove pimpeke sto kvalitetom sta perfomansama zvijer
Ja osobno uz sve gledam i da mi cooler stane u kučište, a da pritom ne skidam stranicu. Ovaj hyper 212 u tom slučaju ne dolazi u obzir. Naravno govorim za sebe i za svoje kučište. A sad se nadovezujem i na svoj procesor. I artic freezer i scythe katana 3 pa i hyper tx3 za kojeg sam također odlučio ubacit u igru su i više nego dovoljni za moj E6300 dual core. A cijena hyper 212 je oko 240-250kn ako se ne varam (ne znam di ima za 200kn). Tako da ipak ima dosta djelova koje ja prelazim u odabiru hladnjaka. Ako ćemo gledat tako onda mogu nadodat još cca 100-150kn više pa imam mugena 2 koje je zvijer od hladnjaka. Tako da, nemoj se uvrijedit, al jednostavno meni više od ponuđenih ne treba i nije potrebno
Razumijem te, prosli hladnjak (scythe ninju) sam uzeo samo zbog te(na papiru) jednostavne instalacije koja ja bila sve samo to ne - kad se samo sjetim koliko sam samo puta onim smrdljivim japancima izdjelio blizu i daljnu rodbinu
Hyper je bio u u tecnomaxu negdje u studenom oko 200kn, a sad ga je svuda tesko ulovit zbog stalne nestasice
Jednostavo sam odusevljen montazom, kad jednom postavis backplate demontiranje i montiranje su djecja sala, pogotovo u usporedbi s ninjom
Na kucistu ne valja sparat, opet ne znam, meni je u stari cm690 - koje prema hafu djeluje kao mini tower - sve islo bez problema.
Sto se tice mugena 2 u odnosu na svoju cijenu to je samo dobar hladnjak a kada u obzir uzmes tezinu i dimenzije onda je samo prosjecan