960T i 880GMH unlock

poruka: 22
|
čitano: 3.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
960T i 880GMH unlock

Dakle imam Asrock 880GMH/U3S3 ima ACC/UCC i AMD Phenom II 960T X4 

Zanima me koja je procedura za unlock.

Radni takt RAM 1600MHz - Maxed out dakle MB je ocana

Proc je trenutno na default taktu - 3,00GHz.

Dakle s tim postavkama stavim ACC na on i Save&Exit.

Komp se ugasi, upali, black screen i to je to. - Dakle ventilatori rade, screen je off.

Onda ga restartam, proradi safety guard ili tako nesto (kad se faila bootat) i iskljucim ACC.

Pa me zanima koliko dugo mu treba da se otkljuca, kakva je procedura i o cemu ovisi uspjesnost.

Hvala, unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
960T i 880GMH unlock

ako baca crnu sliku nakon otkljucavanja to znaci da mu zakljucane jezgre nisu ispravne

Nemam potpis jer sam nepismen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
960T i 880GMH unlock

-Stavi najnoviju verziju BIOS-a (ne BETA verziju) za tvoju matičnu.

-Isključi Cool&Quiet opciju. 

Probaj i malo dizat napon CPU-a . 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2179126
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
960T i 880GMH unlock

ja sam jednoga na 870extreme 3.0 asrokici otkljuca bez problema. samo sam ucc upalio f10 u biosu normalno se upalio i sve

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 960T i 880GMH unlock

Koliko smijem dizat napon?

13 godina
neaktivan
960T i 880GMH unlock

Dal treba dizat core voltage ili NB voltage?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
960T i 880GMH unlock

a sve probaji al ocito posto nece odma da se otkkljuca onda se taj primjerak ne otkljucaje xD a probaji ako uspijes otkljucat. napon na cpu max digni na nekih 1.4Vako nece nece, NB ne utjece toliko al probaji

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
960T i 880GMH unlock
Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Trubilo4 kaže...

A šta mislite vi narode zašto se taj CPU prodaje pod X4 ako ima 6 jezgara ?? Možeš se ti nasaditit na trepavice ako on ima 4 ispravne jezgre, a ne 6. Da ima 6, bio bi Phenom X6.

14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
Trubilo4 kaže...

A šta mislite vi narode zašto se taj CPU prodaje pod X4 ako ima 6 jezgara ?? Možeš se ti nasaditit na trepavice ako on ima 4 ispravne jezgre, a ne 6. Da ima 6, bio bi Phenom X6.

Prodaje se kao zaključani X6.
E sad,treba imat sreće i naletit na primjerak koji se da otključat u X6.
Naravno,neki uzimaju zdravo za gotovo i misle da je to X6 i onda se bune što im ne radi kao X6 nego kao X4. 

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2179126
14 godina
itomic009 kaže...
Trubilo4 kaže...

Nije istina.Ima ih sa ispravnim i neispravnim jezgrama.AMD ih je izbacio kako bi privukao kupce nakon faila Buldozera.Davno se znalo da postoje Phenomi II X4 sa Zosma jezgrom(moguci Thubani)samo su ih tek sada pustili na trziste kako bi namamili ljude.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
itomic009 kaže...

Lutrija je to čista, ovisi koji primjerak te dopadne. Dobar, bolji primjerak će imati svih jezgara stabilnih, i to na naponu od 1.35-1.38V, kadšto čak i manje, a lošiji neće kao unlockan biti potpuno stabilan ni na 1.45-1.48V. Ima ih čak, štono uopće neće bit stabilni kad se unlockaju.

'''Čovjek što može živjeti sam je ili zvijer ili Bog.'' Aristotel
17 godina
odjavljen
960T i 880GMH unlock

Eh...izgleda da je mene dopao taj sa ostale dvije jezgre neispravne..doduse...jos nisam pokusavao podici voltazu...i nekako se ne usudim...hmmm

otkljucaju se...ali win ne ide gore...istina..ne baca ni crnu sliku...dodje do start windowsa...i ni makac dalje...prijedlog ????

Da..imam maticnu giga 970 ud3...i postoji core unlock...mozda bi trebao i napravit i update biosa ???

resistance is futile
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 15:17 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
unimatrix001 kaže...

Eh...izgleda da je mene dopao taj sa ostale dvije jezgre neispravne..doduse...jos nisam pokusavao podici voltazu...i nekako se ne usudim...hmmm

otkljucaju se...ali win ne ide gore...istina..ne baca ni crnu sliku...dodje do start windowsa...i ni makac dalje...prijedlog ????

Povecanje napona.

17 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...
unimatrix001 kaže...

Povecanje napona.

tek sutra...kad stavim onaj cooler...privremeno stavio stock :)

resistance is futile
17 godina
odjavljen
960T i 880GMH unlock

Za koliko bi mogao gore sa naponom...otprilike ??

resistance is futile
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
unimatrix001 kaže...

Za koliko bi mogao gore sa naponom...otprilike ??

To moras testirati sam.

17 godina
odjavljen
960T i 880GMH unlock

CPU napon je 1.475 V normal....

resistance is futile
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Joj pa ACC je za kalibraciju jezgri,a UCC za otkljucavanje
robimarko@gmail.com
17 godina
odjavljen
960T i 880GMH unlock

UCC na gigi kao takav ne postoji...postoji opcija u biosu '' unlock core'' ..ako radi...radi...ako ne...pokusam sa dodavanjem napona...ako opet nece..znaci da imam te dvije jezgre neispravne...sto je ocito slucaj kod mene{#}

resistance is futile
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
960T i 880GMH unlock

Pokusaj zakljucavati jednu po jednu.Mozda budes imao X5 PII.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
960T i 880GMH unlock

Ma...dobro je i ovako...kloknuo sam ga na 3.6....i stabilan je..mogao bi jos...ali nek se malo ''razradi''... ali ..cudno mi...dok nisam otkljucavao, cpuz mi ga je ocitavao kao ''zosma'' a sad kao ''thuban x4 ''..:)))

I zosmin TDP JE 95W ...a na ovome mi ocitava 107W.... 

resistance is futile
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 13:15 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice