Zamjena hladnjaka na laptopu (Fan)

poruka: 5
|
čitano: 3.131
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozz

evo sređujen rođaku nešto laptop i pri normalnomu radu, cak i  bez puno programa, tj nakon reinstalacije winsa i dok sam na intrnetu temperature su unutra oko 70+

Sumljan da ventilator vrti svoje zadnje dane... kako se on mijenja? ne mislim na otvaranje laptopa i to jer sam to radio, nego GDJE naručiti novi i kako pronaci odgovarajuci model?

Inace laptop je HP Compaq 6820s

hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Zamjena hladnjaka na laptopu (Fan)

Ja sam za laptop od djevojke narucio sa ebay-a...rastavi njegov laptop i dobro ispusi ventilator i promjeni termalnu pastu i trebale bi pasti temperature pogotovo ako nikad nije ociscen!

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
15 godina
neaktivan

on ga je otvarao radi čišćenja i cak se mislim da mu se odlipija hladnjak tj termalna pasta... eh sad, posto se nekuzin bas u hardwerski izgled laptopa neznan di je procesor i di sve ide pasta... moze li se pasta makniti, tj hladnjak odvojiti pri otvaranju laptopa?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Zamjena hladnjaka na laptopu (Fan)
wrathchild kaže...

on ga je otvarao radi čišćenja i cak se mislim da mu se odlipija hladnjak tj termalna pasta... eh sad, posto se nekuzin bas u hardwerski izgled laptopa neznan di je procesor i di sve ide pasta... moze li se pasta makniti, tj hladnjak odvojiti pri otvaranju laptopa?

Na laptop se ne odvaja hladnjak nego stoji u mjestu samo uz njega pričvršen vent a ima samo tri šarafića i lako skineš i zamjeniš.

Nenad
12 godina
neaktivan

Možete li mi reći, nisam baš upućen. Imaju li svi laptop CPU fanovi standardizirani oblik?

Ja bih zamjenio svoga, pa nisam siguran koji da uzimam... (original ili baš neki zamjenski)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice