buraz mi ima neki stari laptop ima wireless ali kada sam ponovo stavio xp neocitava mi da ima wireless nasao sam dirver ali kao da ga nije instalirao..hmm?? jel zna netko mozda neki software ili slicno ??
Wireless
- poruka: 20
- |
- čitano: 5.730
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad ides na START>CONTROL PANEL>NETWORK CONNECTIONS sto ti pise???
Ili jos nesto sto mi pada na pamet je da nađeš program EVEREST pa sa njim vidis koja ti je wireless kartica pa skines drivere za nju ali pazi trebaju biti za XP.
buraz mi ima neki stari laptop ima wireless ali kada sam ponovo stavio xp neocitava mi da ima wireless nasao sam dirver ali kao da ga nije instalirao..hmm?? jel zna netko mozda neki software ili slicno ??
ja sam si wireless riješo tako da sam instalirao ovaj adapter, koji lovi signal s routera i radi bez problema.
pise mi local area connection i 1394 connection ..to nemam dume sto je..a nasao sam po modelu laptopa driver...
pise mi local area connection i 1394 connection ..to nemam dume sto je..a nasao sam po modelu laptopa driver...
spajaš se preko local area conectiona, provjeri da nije možda isključeno, odnosno stavi na enable.
spominje li se gdje wireless conection?
ma jesam isao sam u control panel pa admin tools...i tamo sam provjerio omogucen je wireless
ma jesam isao sam u control panel pa admin tools...i tamo sam provjerio omogucen je wireless
onda ti očigledno ne prepoznaje drivere od wirelessa, probaj obrisati i ponovno instalirati, vjerojatno će tražiti i restart.
ka me to hebe..*** sve sam proba kao da nema wireless a kad ga upalim i ugasim on pojavi se prozorcic da je upaljen /ugasen
ka me to hebe..*** sve sam proba kao da nema wireless a kad ga upalim i ugasim on pojavi se prozorcic da je upaljen /ugasen
nabaviš si onakav uređaj kao što sam ti predložio, i hvataš što god hoćeš i kad god hoće bez problema. jer s tim wirelessima uvijek neki problemi.
ma novi windows stavim...jer sta cu kupovati ak to vec imam...zar ne?
instalirao sam everest i pise mi da je dobro instalirano sve...
Pozdrav
HP compaq 6720s
Isto tako imam problem sa wierlesom tj. više njih. Prvo kad pritisnem tipku za aktiviranje wierlesa pojavi mi se disable kolko god puta ju pritisnuo, a u HP wierless asistent ju nije moguće aktivirati. Nakon toga pogledam u device computer menager i tamo mi je upitnik na netwrok controler mada sam ga ja instalirao sa HP-ove stranice.
Pa sad jel to možda krivi driver, neznam ali molio bih za pomoć da nemoram plaćati popravak.
I još nešto jel mi može neko objasniti kako napraviti novu temu?
HVALA!!!!
HP compaq6720s
Informacije o procesoru: Procesor Mobile Intel Celeron 530, 1733 MHz (13 x 133)
Jezgra procesora Merom-1M CPU stepping E1 Podržani setovi instrukcija x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3
Originalna frekvencija Min / Max CPU množitelj 6x / 13x Engineering Sample Ne L1 cache za kod 32 KB L1 cache za podatke L2 cache 1 MB (On-Die, ECC, ASC, Full-Speed)
[ Northbridge: Intel Crestline-GML GL960 ]
Northbridge opcije: Northbridge Intel Crestline-GML GL960 Podržane FSB frekvencije FSB533, FSB667, FSB800 Podržani tipovi memorije DDR2-533 SDRAM, DDR2-667 SDRAM Maksimalna količina memorije 2 GB Revizija 0C Tip pakiranja 1299 Pin FC-BGA Tehnologija izrade 90 nm Napon jezgre 1.05 V In-Order Queue Depth 12
Ma de nadjes si neki drugi driver po mogucnosti originalni.........
Onda mozda bude radio..........
Net je pun takvih drivera.............
spajaš se preko local area conectiona, provjeri da nije možda isključeno, odnosno stavi na enable.
spominje li se gdje wireless conection?
spajaš se preko wireless connection-a, skini drivere i programe s stranice proizvođaća tvog laptopa ;)
jesam...u tome je i stvar..i dalje nece..
Vidi jel ti wireless zero configuration pokrenut tj. jel ti stavljen na automatic(da se pokrene sa pokretanjem windowsa)
Ako ne znas kako to vidjet, fell free to ask!!
ma jesam...i dalje...kao da nema...hbg.. hvala ti