Wireless

poruka: 20
|
čitano: 5.730
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Wireless na laptopu

buraz mi ima neki stari laptop ima wireless ali kada sam ponovo stavio xp neocitava mi da ima wireless nasao sam dirver ali kao da ga nije instalirao..hmm?? jel zna netko mozda neki software ili slicno ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless

Kad ides na START>CONTROL PANEL>NETWORK CONNECTIONS sto ti pise???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless

Ili jos nesto sto mi pada na pamet je da nađeš program EVEREST pa sa njim vidis koja ti je wireless kartica pa skines drivere za nju ali pazi trebaju biti za XP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless na laptopu
veki160 kaže...

buraz mi ima neki stari laptop ima wireless ali kada sam ponovo stavio xp neocitava mi da ima wireless nasao sam dirver ali kao da ga nije instalirao..hmm?? jel zna netko mozda neki software ili slicno ??

ja sam si wireless riješo tako da sam instalirao ovaj adapter, koji lovi signal s routera i radi bez problema.

15 godina
neaktivan
Wireless

pise mi local area connection i 1394 connection ..to nemam dume sto je..a nasao sam po modelu laptopa driver...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless
veki160 kaže...

pise mi local area connection i 1394 connection ..to nemam dume sto je..a nasao sam po modelu laptopa driver...

spajaš se preko local area conectiona, provjeri da nije možda isključeno, odnosno stavi na enable.

spominje li se gdje wireless conection?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 16:17 (robisierra92).
15 godina
neaktivan
Wireless

ma jesam isao sam u control panel pa admin tools...i tamo sam provjerio omogucen je wireless

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
veki160 kaže...

ma jesam isao sam u control panel pa admin tools...i tamo sam provjerio omogucen je wireless

onda ti očigledno ne prepoznaje drivere od wirelessa, probaj obrisati i ponovno instalirati, vjerojatno će tražiti i restart.

15 godina
neaktivan

ka me to hebe..*** sve sam proba kao da nema wireless a kad ga upalim i ugasim on pojavi se prozorcic da je upaljen /ugasen

16 godina
neaktivan
veki160 kaže...

ka me to hebe..*** sve sam proba kao da nema wireless a kad ga upalim i ugasim on pojavi se prozorcic da je upaljen /ugasen

nabaviš si onakav uređaj kao što sam ti predložio, i hvataš  što god hoćeš i kad god hoće bez problema. jer s tim wirelessima uvijek neki problemi.

15 godina
neaktivan

ma novi windows stavim...jer sta cu kupovati ak to vec imam...zar ne?

15 godina
neaktivan
Wireless

instalirao sam everest i pise mi da je dobro instalirano sve...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless

Pozdrav

HP compaq 6720s

Isto tako imam problem sa wierlesom tj. više njih. Prvo kad pritisnem tipku za aktiviranje wierlesa pojavi mi se disable kolko god puta ju pritisnuo, a u HP wierless asistent ju nije moguće aktivirati. Nakon toga pogledam u device computer menager i tamo mi  je upitnik na netwrok controler mada sam ga ja instalirao sa HP-ove stranice.

Pa sad jel to možda krivi driver, neznam ali molio bih za pomoć da nemoram plaćati popravak.

I još nešto jel mi može neko objasniti kako napraviti novu temu?

HVALA!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless

HP compaq6720s

Informacije o procesoru: Procesor Mobile Intel Celeron 530, 1733 MHz (13 x 133)

Jezgra procesora Merom-1M CPU stepping E1 Podržani setovi instrukcija x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3

Originalna frekvencija  Min / Max CPU množitelj 6x / 13x Engineering Sample Ne L1 cache za kod 32 KB L1 cache za podatke  L2 cache 1 MB (On-Die, ECC, ASC, Full-Speed)

[ Northbridge: Intel Crestline-GML GL960 ]

Northbridge opcije: Northbridge Intel Crestline-GML GL960 Podržane FSB frekvencije FSB533, FSB667, FSB800 Podržani tipovi memorije DDR2-533 SDRAM, DDR2-667 SDRAM Maksimalna količina memorije 2 GB Revizija 0C Tip pakiranja 1299 Pin FC-BGA Tehnologija izrade 90 nm Napon jezgre 1.05 V In-Order Queue Depth 12

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne znam što će ti ovaj post gore. reci mi kako si se do sada spajao i zašto ti više ne radi wireless? koji je operacijski sustav?

p.s. novu temu otvaraš tako da odeš u podforum koji želiš i klikneš na "pokreni novu temu" i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 14:58 (robisierra92).
15 godina
neaktivan

Ma de nadjes si neki drugi driver po mogucnosti originalni.........

Onda mozda bude radio..........

Net je pun takvih drivera.............

The quieter you become the more you are able to hear...
15 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
veki160 kaže...

spajaš se preko local area conectiona, provjeri da nije možda isključeno, odnosno stavi na enable.

spominje li se gdje wireless conection?

spajaš se preko wireless connection-a, skini drivere i programe s stranice proizvođaća tvog laptopa ;)

15 godina
neaktivan
Wireless

jesam...u tome je i stvar..i dalje nece..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vidi jel ti wireless zero configuration pokrenut tj. jel ti stavljen na automatic(da se pokrene sa pokretanjem windowsa)

Ako ne znas kako to vidjet, fell free to ask!!

Google is your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 20:43 (passat).
15 godina
neaktivan

ma jesam...i dalje...kao da nema...hbg.. hvala ti

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice