Nikako ne mogu pronaci drivere za ibm/lenovo r500 za wireless, jer mi može netko postlati link ako zna gdje su ili ako ima isti laptop
Wireless driver
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.299
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možda ti ovo pomogne: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-70439
bio sam tu i skinuo sve wireless, network drivere
Bilo bi dobro da si napisao za koji operativni sistem, ali ako si vec bio na sluzbenim stranicama proizvodjaca i tamo nisi nasao drivere, onda stavi na laptop everest i s njime pogledaj koji je tocno adapter ugradjen, pa skini driver sa stranice proizvodjaca...
ja ne mogu naci driver za laptop fujutsu mobile v 6535. moze meni ko dati link jer ne mogu nigdje naci =(
ja ne mogu naci driver za laptop fujutsu mobile v 6535. moze meni ko dati link jer ne mogu nigdje naci =(
Ovdje ih imas.
možda Fujitsu? ESPRIMO Mobile V6535 WinXP/Atheros?? Zapravo tu je sve...
Iman laptop acer aspire 7720z i skinio san easy wifi radar ali mi kaže da neman instaliran wireless hardware te da ne možže nać mreže.Mora li taj hardware bit nešto ko onaj d-link ili se to može naštimat na ovom već ugrađenom u laptopu.P.S. Koristin windows vistu home premium
Opet ja i moj acer aspire 7720z.Kad pokušam instalirati windows xp sp3 na laptop pokrene se,a odman zatim i ugasi instalacija te kaže komp. da nema instaliranih hard drive uređaja.U čemu je problem. Molm za pomoć i puno hvala unaprijed
Opet ja i moj acer aspire 7720z.Kad pokušam instalirati windows xp sp3 na laptop pokrene se,a odman zatim i ugasi instalacija te kaže komp. da nema instaliranih hard drive uređaja.U čemu je problem. Molm za pomoć i puno hvala unaprijed
U BIOSU moras promijeniti mod SATA kontrolera sa AHCI u NATIVE ili sl.
Odi ovdje i nadji svoj model te odaberi OS.