Wireless driver

poruka: 11
|
čitano: 3.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wireless driver

Nikako ne mogu pronaci drivere za ibm/lenovo r500 za wireless, jer mi može netko postlati link ako zna gdje su ili ako ima isti laptop

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wireless driver
Intel Core 2 Quad Q9400 MB Gigabyte EP43-DS3L 4 GB DDR2 800MHz A-Data Sapphire ATI Radeon HD 4870 512 MB GDDR5 Seagate Barracuda 500GB Chieftec 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless driver

bio sam tu i skinuo sve wireless, network drivere

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless driver

Bilo bi dobro da si napisao za koji operativni sistem, ali ako si vec bio na sluzbenim stranicama proizvodjaca i tamo nisi nasao drivere, onda stavi na laptop everest i s njime pogledaj koji je tocno adapter ugradjen, pa skini driver sa stranice proizvodjaca...

Zed's dead baby, Zed's dead...
15 godina
neaktivan
Wireless driver

ja ne mogu naci driver za laptop fujutsu mobile v 6535. moze meni ko dati link jer ne mogu nigdje naci =(

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tonka0308 kaže...

ja ne mogu naci driver za laptop fujutsu mobile v 6535. moze meni ko dati link jer ne mogu nigdje naci =(

Ovdje ih imas.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina

možda Fujitsu? Namigiva ESPRIMO Mobile V6535 WinXP/Atheros?? Zapravo tu je sve...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Wireless driver

Iman laptop acer aspire 7720z i skinio san easy wifi radar ali mi kaže da neman instaliran wireless hardware te da ne možže nać mreže.Mora li taj hardware bit nešto ko onaj d-link ili se to može naštimat na ovom već ugrađenom u laptopu.P.S. Koristin windows vistu home premiumNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless driver

Opet ja i moj acer aspire 7720z.Kad pokušam instalirati windows xp sp3 na laptop pokrene se,a odman zatim i ugasi instalacija te kaže komp. da nema instaliranih hard drive uređaja.U čemu je problem. Molm za pomoć i puno hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
veki je car kaže...

Opet ja i moj acer aspire 7720z.Kad pokušam instalirati windows xp sp3 na laptop pokrene se,a odman zatim i ugasi instalacija te kaže komp. da nema instaliranih hard drive uređaja.U čemu je problem. Molm za pomoć i puno hvala unaprijed

U BIOSU moras promijeniti mod SATA kontrolera sa AHCI u NATIVE ili sl.

... ...sine spe
17 godina
veki je car kaže...

Odi ovdje i nadji svoj model te odaberi OS.

... ...sine spe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice