Imam problema s cijelim sustavom. Znači, laptop sam kupila prije nepuna 2 mjeseca i u početku je sve normalno radilo dok si nisam pokušala skinuti Microsoft Office i vjerojatno time pokupila nekoliko virusa. Sad jedva da mogu upaliti taj laptop, uspijem nakon 10. pokušaja i tada radi vrlo sporo. Imam licencirani Kaspersky antivirus, kupljen zajedno s laptopom i skenirala sam laptop i nije mi pokazao nikakve ozbiljne viruse, ove manje sam uklonila, ali i dalje mi ne radi kako treba. A i deinstalirala sam sve programe koji su se prilikom pokušaja instaliranja Office-a također instalirali. Zasad mogu reći samo da je laptop HP-ov jer ga ne mogu upaliti i pogledati ostale karakteristike, a i nisam baš neki informatičar tako da ih ne znam baš napamet. I k tome su mi svi internet preglednici užasno spori, za otvaranje Google-ove stranice treba skoro 1 min, a kad sam spojena na taj internet preko drugih uređaja sve normalno radi. Bila bih jako zahvalna svima koji mi mogu pomoći s podacima koje zasad imam. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
- deinstaliraj cijeli Office pomoću ovog programa. Preko tražilice nađeš Office i klik na uninstall
- skeniraj sustav sa malwarebytes
- ako koristiš firefox klik na na "Osvježite firefox" tako ćeš ukloniti suvišne addonse koji usporavaju browser
- skini CCleaner
hvala ti :)