Web kamera na hp-u...

poruka: 10
|
čitano: 3.472
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Web kamera na hp-u...

Neznam kako koristiti web kameru na hp-u 4530s...Ako je moguće,volio bih znati kako to napraviti i na Linuxu i na Windowsima...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Web kamera na hp-u...

Pojasni ovo: neznam koristiti kameru.

Da li imaš instalirane samo drivere jer ako imaš samo njih instalirane onda će ti kamera biti vidljiva samo u nekom od messenger programa i slično.

Da bi je pokrenuo normalno bez njih potreban ti je HP webcam softver koji skini sa službene HP stranice.

Za Linux ti nemam pojma:(

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Web kamera na hp-u...
F1-IVO kaže...

Pojasni ovo: neznam koristiti kameru.

Da li imaš instalirane samo drivere jer ako imaš samo njih instalirane onda će ti kamera biti vidljiva samo u nekom od messenger programa i slično.

Da bi je pokrenuo normalno bez njih potreban ti je HP webcam softver koji skini sa službene HP stranice.

Za Linux ti nemam pojma:(

Neznam jer ju na laptopu nisam još nikada koristio...Drivere...trebam pogledati dali ih je windows instalirao...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
Web kamera na hp-u...

U skypeu idi na Tools-Options-Video settings.Kamera radi?Ako ne,sa hp-ovih stranica skini drivere.Za što želiš koristiti webcam,za im,voip ili nešto peto?

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

U skypeu idi na Tools-Options-Video settings.Kamera radi?Ako ne,sa hp-ovih stranica skini drivere.Za što želiš koristiti webcam,za im,voip ili nešto peto?

Za sve.

14 godina
g12356 kaže...
Ivan_hacker kaže...

Za sve.

Imaš li sliku u skypeu?Ako da,kamera radi i možeš je koristiti u svakom programu koji podržava webcam.Ako ne,skini drivere

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
15 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
g12356 kaže...
Ivan_hacker kaže...

Za sve.

Imaš li sliku u skypeu?Ako da,kamera radi i možeš je koristiti u svakom programu koji podržava webcam.Ako ne,skini drivere

Ne koristim skype još...

15 godina
neaktivan
Web kamera na hp-u...

Ok,želim koristit kao nadzornu kameru da vidim tko mi je ulazio u sobu...možda ne da snima video,ali da snimi sliku svaki 30 sekundi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Ok,želim koristit kao nadzornu kameru da vidim tko mi je ulazio u sobu...možda ne da snima video,ali da snimi sliku svaki 30 sekundi...

{#}

Ofc.
17 godina
neaktivan
g12356 kaže...

http://www.ilovefreesoftware.com/05/windows/5-best-free-webcam-surveillance-software.html

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 19:20 (F1-IVO).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice