Veliki problem sa particijama pomazite

poruka: 1
|
čitano: 931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
problem veliki

OVAKO: imao sam instaliran i xp i windows 7 i oba radilo oke.. imam 3 particije C gdje je xp, d gdje je 7, i E gdje su podaci... e mi je bio pun i ja pokusam u pomoc magic partitiona povecati e tako da uzmem sa c memorije, i uradim to, trazilo mi restart kompa ja uradim restart i windows se digao ali je nestala particija E... aaa poludio , svi pdaci nestali.. pokusam dignuti xp da vidim jel ima particije i prilikom dizanja xp-a pojavi se plavi ekran i pise neki error... upalim onda 7 i pokrenem partition magic javi mi gresku... otvorim neki dio programcic u sklopu partition magica i javi mi da mi je E particija skivena i neku gresku... odaberem ja tu nesto kao da mi primarna poaticija bude 2... imao sam birati 1 ili 2... restartam komp i javja ono error CTRL ALT DELETE da restartam komp... up sta je ovo... ne pokaziva mi uopce ono da odaberem da li cu xp ili 7 kao sto je bilo prije... ubacim xp cd da popravim windfows, i bootam xp i javi mi plavi ekran... gresku... ubacim od 7 dvd bootam ga i pokusam instal ali ne nadje mi ni jednu particiju... pokusam repair on kaze kao da odaberem koji zelim xp ili 7, kad odaberem neki od ta 2 javi gresku kako particija ne postoji... pokusam sisetem recovery i trazi neki driver ...

probem je moj sto sad ne mogu dignuti ni jedan windows, a ne mgu ni bootati pa da srusim... kao da su se particije pomijesale pa on sad ne zna koju ce sta ce... nadam se da ste shvatili sta sam napisao... u zurbi sam u internet klubu, trazim izlaz... ne znam sta da radim... da nosim laptop na popravak sta ce mu uraditi kad ne moze bootati ni xp ni 7, ustvari boota on ali javlja gresku i kad bootam xp i 7... jel ima nesto da se skine s neta, samo da nekako pokrenem ili xp ili 7,,, ako to uspijem, onda cu samo vratiti ono boot particiju na 1 kao prije i radit ce windows 7...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice